< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multipowerr -- 27 Ocak 2024; 17:43:19 > |
ZTE H298A Access Point olarak kullanılamıyor. Yazılım güncellemesi de yapılamıyor (ÇÖZÜLDÜ)
-
-
Bunların hiçbirini yapmadım ama hallettim farklı yoldan çok basit
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba nasıl yaptınız bilgi verebilirmisiniz ?
-
Modemi resetledikden sonra dhcp relay satırlarına dns sayıları girdim çalıştı dhcp modunu kapattıktan sonra
denedim bir türlü beceremedim ayarları zahmet olmazsa foto olarak atabilirmisiniz ?
@grese adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
Alıntı
metni:Modemi resetledikden sonra dhcp relay satırlarına dns sayıları girdim çalıştı dhcp modunu kapattıktan sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamaika -- 28 Şubat 2022; 17:45:40 > -
Arkadaşlar Allah aşkına buraya ne yazılacak bir fikri olan yazsın.Bu cihaz access point olarak kullanılamıyor mu yoksa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konuyla alakali iki sorum olacak,cevaplarsaniz çok memnun olurum(uzun zamandir bu is icin kafa yoruyorum)
1.girdiginiz dns,ana modemin aldigi dns rakamlarimidir.
2. ana modem ve diger modemde ip dagitma araliginin konuyla alakasi kalmiyor mu (bridge modemde dhcp kapatinca) yoksa yine de degismek gerekirmi ?
Arkadaşlar akşam evde bir bakayım ona göre foto atarım
Arkadaşlar oluyor ama WiFi de net yok sadece kabloda veriyor
bende de aynisi oluyor. kablo ile baglanti aliyorum ama kablosuz ip adresi alamiyor maalesef
Zte de acces point yaparak WiFi aldım nete bağladı
Bu cihazı access point olarak kullanmak istiyorsanız Config.xml dosyasını düzenlemeniz gerekiyor başka yolu yok. Ben aylardır sorunsuz şekilde wifi + kabloda kullanıyorum. Technopatın videoda yaptığı gibi config.xml açacaksınız sonra yazdığım yerleri düzenleyip tekrar videoda anlatıldığı gibi dosyayı config.bin e çevirip modem arayüzünden yüklemeniz lazım. aslında 5 dk sürmüyor. Aşağıda düzenlemeniz gereken yerleri yazıyorum. 3 yer var;
1 - "DHCP4sServer" bu kelimeyi aratın.
"Enable" val="0 olarak düzenleyin
2 - "DHCP4sPool" aratın.
DM name="Enable" val="0"
DM name="Status" val="0"
Bu ikisi sizde 1 olarak çıkacak 0 yapın.
3 - "LanGroup1" bunuda aratın.
DM name="IPAddress" val="192.168.1.2"
DM name="DNSServer1" val="192.168.1.2"
Bu ikisi sizde 192.168.1.1 olarak çıkacak. Ama ana modemle çakışma olmaması için değiştirmeniz gerekiyor. ben sonunu 2 yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multipowerr -- 23 Eylül 2022; 16:56:50 >
-
Özel mesaj atan arkadaşlar anlattığım şekilde yapabilirsiniz. Technopatın zte modem root videosunu izleyin. zte config utility master klasörü üzerinden config.bin dosyasını açıyorsunuz. not defteri ile yazdığım yerleri düzenleyin kaydedin. sonra videodaki adımları yaparak config.bin haline getirin. Modemin arayüzünden dosyayı yükleyin. sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. wifi + kabloda
dediklerinizi harfiyen uyguladım, sonunda wifi’da çalıştı. Çok teşekkür ederim.
Hocam merhaba,
Dediğiniz ayarları yaptım ama modem ip adresi yine 1.1 olarak kalıyor ip çakışması oluyor bir türlü düzeltemedim başka bir yol biliyor musunuz?
-
hocam sizinle telegramdan konuştuk sanırım başka yöntem bilmiyorum. ip adresi configten bu şekilde değişiyor. arayüzü zaten sıkıntılı. yazılım güncellemesi de yapamıyoruz. ben başka yazılıma geçmeyi çok denedim. Rus forumlarında yazılımlar mevcut ama kabul etmiyor. türk telekom da yazılım yayınlamıyor. bu access pointe çevirme olayını da kendim zar zor buldum.
Doğrudur hocam. Ana modemin ip adresini. 1.2 yaptım şu anlık böyle kullanıyorum inşallah bir sorun olmaz. Bu arada Tt ölür zaten yazılımını kısıtlamasa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- vodafone wifi 6 modem
- zyxel dx3300-t1
- tek hatta 2 modem baglamak
- modem adaptörü nerede satılır
- sim kartlı modem tavsiye
- router ne demek
- firmware nedir
- jitter nedir
- wlan nedir
- modemde wps ışığı nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X