Şimdi Ara

ZTE H298A FİBER MODEM 5Ghz SORUNU H.K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TT nın fiber altyapı ya sahip tüm kullanıcılara firma farketmeksizin verdiği modem ile ilgili 5GHz bandında modem yanında iken bile wifi de Internet yok,Bağlandı Ip adresi alınıyor, Bağlandı Internet yok,v.b hatalar son derece sinir bozucu.

Bu sorunla karşılaşan var mı özellikle TTNet kullanmayan farklı firmadan hizmet alan kullanıcılara soruyorum.Aynı modemi kullanan TTnet müşterileri bu problem ile hiç karşılaşmadı.

Hal böyle ise Anadoluda herkesin kullandığı TTnete fahiş fiyatlarla teslim olmak mı gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam ben de Tp-link var netspeed kullanıyorum 5 ghz de sorun yok.
    Bir akrabam da zTE vardı. Dsmart kullanıyordu. Onda da 5 ghz de bir sorun yoktu. Gayet rahat bağlanıp hız testi yapmıştım.

• Acaba sorun nedir.Turknet kullanıyorum , Millenicom dan geçiş yaptım , Millenicom dada aynı sorunlar oluyor du ,Burdada aynı, TTnet de hiç sorun yaşamadım.

Problem ya TT kısıtlama yapıyor desem olmaz tüm yönetim TT de update alırsa tüm ıssler alıyor.Servis sağlayıcı ile bu modemin iletişim sorunu var desem oda pek mantıklı gelmiyor.Yine tüm komutlar tüm ısp lere eşit dağılım içerisinde.

Aklıma tek birşey geliyor ısp lerin kullandığı kendi has DNS ler modem arayüzünde yönlendirici DNS ler her ıss nın farklı bir tek Netspeed TT ile aynı kullanıyordu bir ara 195 175.

@HHsungur
    @nitronos
    @lgr9

• BilgiDemeti kullanıcısına yanıt
    Aynı modemi kullanıyorum 4 gün oldu fiber e geçip modem geleli 5 ghz de bağlanıyorum evin heryerinde sorunsuz ful çekiyor

Modem güncel mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Modem yazılım versiyonu: TTN.14T1_190823

• emre_3579 E kullanıcısına yanıt
    Hangi ISP hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Dsmart ama wifi kopmasının isp ile alakalı olduğunu düşünmüyorum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_3579 -- 20 Mart 2021; 14:59:30 >
    Açıkçası bende d Smart farklı bölgede fiber kullandım.Modem aynı idi.Kopma olmuyor du.

Siz şuan hangi isp yi kullanıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_3579 -- 20 Mart 2021; 14:59:38 >
    Turknet hocam statik ıp de var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.