Şimdi Ara

✦✧✦ZTE Nubia Red Magic 9 Pro /Pro+ Ana Konu✦✧✦ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
5.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kervana bende katıldım:)

✦✧✦ZTE Nubia Red Magic 9 Pro /Pro+ Ana Konu✦✧✦

Yanlız android 14'de artık bootloop saver çalışmıyormus, magisk modülleri bootloop yaparsa nasıl kurtarırım sizin denediniz twrp'de magisk modül kaldırma varmıydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 7 Mayıs 2024; 16:12:3 >

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt

Magisk manager for recovery mode twrp den terminal komutuyla

Anti bootloop guc dugmesini basili tutarak

Ama denemedim /data sifrelemesini devre disi birakmadan o konuda twrp ne kadar duzgun calisir bilmiyorum

• Merhaba arkadaşlar. Z60 Ultra kullanan var mı aranızda?
  • İnşallah iyi bir fiyata gelir
  • İmei ile ilgili yeni bir haver var mıdır ? Yoksa gidip 55k bayılıcak mıyız telefona...

• Selam @Violet Evergarden hocam ben de Hollandadan gelen arkadaşıma aldırma vesilesiyle sonunda red magic ailesine katıldım :)

Dediğin kadar var cihaz gerçekten tasarım ve donanım harikası ekran kalitesi, işlemci ve gpu gücü müthiş.

İmei olayında gelişme var mı, bazı yerlerde imei kayıt atılabiliyor falan yazmışlar ama güvenemedim

• azos A kullanıcısına yanıt

Aleyküm selam hocam , hayırlı olsun iyi günlerde kullanın forumda beni bilenler deneyip kullanmadığım hiçbir cihazı önermem ve gerçekten memnun kaldıklarımı öneririm. Bu cihazdan gerçekten memnunum.

İmei için çalışmalar mevcut eng rom üzerinde devam ediyor , ikinci bir eng sızması bekleniyor.Bu da kaynaktan gelecektir. Ruslar cihaza imei yazmış ama 2g'de kalıyormus cihaz yada şebeke vermiyormuş dediler.

Buda sızan eng romun bazı bölümlerindeki bozukluktan kaynaklandığını söylediler. Tahminim yıl sonuna kadar imei işinin olacağı. Bu yönü Z60 ile ortak.

Cihaz küreselde beklenenden fazla sattığından Nubia stokları tüketmiş, birde 9s pro gelince ciddi anlamda tedarik sıkıntısı çekmeye başlamışlar.Japonya'da falan stok bulunamıyormuş.

Düşünenler varsa satıcılar uyanmadan alsın derim fiyat artışı olabilir.

Son olarak arkadaşlar fan temizliği için Temu'da satılan bilgisayar fırçaları var onu alın. Toz filtresini çıkartacağım hava sürkülasyonunu engelliyor. Tozlandıkça yumuşak fırçayla temizlerim zaten Nubai resmi sayfasında da bu yönde tavsiye var.

• Imei işi için fazla ümitlenmeyin. Rus ve çin sitelerinde oneplus 12 / vivo gibi güvenlik geliştirdiklerini söylüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8B5C373B -- 14 Temmuz 2024; 16:58:13 >
  • redmagic 8s pro cihazıma yapmıştım şuan imei tamiri yapılmıyor bende çıkacağını düşünmüyorum inşallah çıkar yoksa dakikasına alacağım çıkmazsada garantili alacağım

• ✦✧✦ZTE Nubia Red Magic 9 Pro /Pro+ Ana Konu✦✧✦

Cihazın resmi satışı olduktan sonra volte listesine girmiş.
  • https://chat.-whatsapp.com/I6G0iV3mjIFAcYfhrKQ4NE red magic wp grubu arkadaşlar aradaki (-) yi kaldırın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent_taka61 -- 23 Eylül 2024; 10:16:11 >
  • Meiko ya 9s pro gelmiş 12 ve 16 versiyonu trye geldi sonunda
  • Selamün aleyküm redmagic hakkında bana yardımcı olacak biri varmi
  • scor5ew S kullanıcısına yanıt

Aleykum selam .Ben cihazı sattım hocam ama bildiklerimi anlatayım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.