Şimdi Ara

ZTE Nubia Z11 Kullanıcılar Kulübü [İnceleme Videolu][ANA KONU]*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
5.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cihazda remote (kumanda) özelliği mevcutmu, incelemelerde gördüğüm kadarıyla kızılötesi var.
    birde bu cihazı nereden temin edebilirim.

saygılar..
  • absolutely33 kullanıcısına yanıt
    Cihazı ancak forumun ikinci eli,sahibinden veya facebooktaki xiaomi Türkiye,Nubia z11 gibi gruplardaki satıcı arkadaşlardan temin edebilirsiniz resmi veya ithalat garantili satışı yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: absolutely33

arkadaşlar cihazda remote (kumanda) özelliği mevcutmu, incelemelerde gördüğüm kadarıyla kızılötesi var.
    birde bu cihazı nereden temin edebilirim.

saygılar..

Remote özelliği var.

Sahibinden

ZTE Nubia Z11 Kullanıcılar Kulübü [İnceleme Videolu][ANA KONU]***

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Striknin

Yeni versiyonu yayınlandı v1.19 Full rom

https://yadi.sk/d/5tH1ai7S38kG2b

Otomatik güncelleme alıyor mu? Yoksa elle biz mi yüklüyoruz?
  • maaruf kullanıcısına yanıt
    Alıyor lakin twrp yüklü ise oto güncelleme yapılamıyor full rom indirip yüklüyoruz.
    v1.21 yayınlandı verdiğim linkte allta RoM sekmesini seçip z11 için olan v1.21i indirebilirsiniz

http://www.nubia.com/it/support.php?a=download
  • Arkadaşlar z11 ile z11 max.
    Hangisini almak lazım?
    Kullananlar ne tavsiye eder?
    Tedarik konusunda güvenilir bir satıcı var mı?
    En son lollipop mu kullanıyor. Güncelleme almadı mı?
  • Şuan güncel fiyatları ne kadar bende almak istiyorum. Z17 alacaktım ama bütçem yetmedi. Bu cihazdan tek farkı çift kamera olduğunu düşünüyorum. Bazı sorularım var cihaz hakkında

- OIS Var mı?
    - Nubia 5 Aldımı (Yeni Yazılımı)
    - One Plus 3T ile arasında çok fark var mı 3T'ye oranla alınır mı
  • Ois mevcut
    Nubia 5 yolda
    3t ile arasında pek bi fark yok z11 tasarım olarak çok şık
  • Niye yürümüyor bu konu yaa?
  • Neo_1 kullanıcısına yanıt
    Facebook grubu aktif burada pek kullanan çıkmadı anlaşılan 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşıma 2.ci el z11 mini aldık üzerinde custom rom var,bunu global stock roma nasıl çevirebiliriz,anlatabilecek bir hayırsever var mı acaba?
  • Arkadaşlar merhaba. Nubia z17 8gb black gold söyledim. Satıcı cihazın avrupada satılan global sürün olduğunu içinde google play falan olduğunu söyledi. Tüm güncellemeleri falan alıyormuş. Bu mümkün mü?
  • Iyi gunler herkese.

Bende Nubia z11 NX531J_CNCommon_V5.21 Romu var, OTA guncellemesi aliyor. yani Cin rom. ama bilindigi uzere Google play services sorunu yasiyorum, aldigimda icinde google play vardi ve calisiyordu. daha sonra sorun cikarmaya basladi. su an calismiyor.

kisacasi buna ENCommon bilmem ne global romunu yazarsam OTA guncellemesi alacakmi? yada bnunun baska yolu nedir?

kendi sitesinde son rom bu var english olan NX531J_Z69_EN_RSZOT1JF00L203. bunu indirip kursam sorunum hallolurmu ve OTA guncellemesi almaya devam edermiyim ???
  • Hicam benim cihazda developer rom yuklu ve global roma gecmek istiyorum ne gibi bir yol izlemem gerek

• Bunda google play sorunu mu var sımdı

• Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    Global romda herhangi bir sorun bulunmuyor
  • Global Rom nereden bulabiliriz

• Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    http://rom.download.nubia.com/Europe&Asia/Z11/NX531J_Z69_EN_RSZOT1JF00L203.zip

2.03 Global Rom
  • Merhabalar.Arkadaslar z11 Telefonumda Vodafone hat takili fakat 1 haftadir internete baglanamiyorum.Surekli E olarak baglaniyor internet dolayisiylada girilmiyor.butun ayarlar tamam 3g hic goremiyorum 4g cok nadir oda 2 dk. toplamda.dun nougat guncellemesinide yaptim fakat sorun ayni.ne yapabilirim bilgisi olan paylasirsa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.