Şimdi Ara

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
22
Favori
45.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dobrasam

tamam su kaynatma atom karınca

Blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-oni-N

Rusya'da Nubia nın Satış fiyatı

Takriben 1000 TL .. Ama Z5 ile Z5s arasında fark var mı yok mu onu bilemiyorum...

Konuyu kirletecegım ıcın de ozur dılerım...
    Şu sıralar bende telefon almayı dusunuyorum... Abim Moskova da... Kendisine telefon getirtmeyi planlıyorum.. o yuzden bir inceleme yapıyordum... Listeme aldıgım arastıracagım modellerden birisi bu Telefondu...Diğer Rakipleri ise ;

Alcatel One Touch İdol X+ (Cıkmasını beklıyorum)
    Xiaomi Mi2S ve Mi3 (Snapdragon lu bulabilirsem)
    Meizu MX2 ve MX3
    Sony Xperia V ve Xperia ZR
    Sony Xperia Z1 Compact (Cıkıs fıyatına gore lısteme eklıyecegım)
    ZTE Nubia Z5S ve Z5 Mini

sizin tercihiniz ne yonde olurdu... ?

xiaomi yi ele telefonunun samsung'u gibi herşeyin iyisini kullanıyor ortada kalite yok..
    alcatel one iyi bir telefon aramızda kalsın için de ES9018 hi-fi ses chip'i var ibasso DX100 yaklaşık 1000 usd lik dap'ın kullandığı chip DX100'ü anlatmaya gerek yok şu an dünyada referans..
    nubia ekran sharp işlemci çok iyi liste başı olmaya aday
    yani
    alcatel
    nubia

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 25 Ocak 2014; 16:25:03 >
  • IMEI değiştirme işlemini ne zaman yapabilirsiniz? Elinize ne zaman geçer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanselte

IMEI değiştirme işlemini ne zaman yapabilirsiniz? Elinize ne zaman geçer?

Bi sıkıntı olmazsa ay sonuna 1 tane gelecek onda deneme yapıp sonucu bildirecegim

Edit: Şubat ayı sonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Acar -- 26 Ocak 2014; 15:44:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

Bi sıkıntı olmazsa ay sonuna 1 tane gelecek onda deneme yapıp sonucu bildirecegim

Beni de ekleyin listeye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

Beni de ekleyin listeye

Ekledim hocam

• xiaomi mi3 daha iyi değilmi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana_

xiaomi mi3 daha iyi değilmi arkadaşlar?

Islemci olarak daha iyi

• benide eklermisiniz listeye şubat ayında mi3 yada nubia z5s almaya talibim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan_dfy

benide eklermisiniz listeye şubat ayında mi3 yada nubia z5s almaya talibim :)

Ekledim

• selam,

youtub dan z5s nin bazı videolarını izledim. Telefon dllerinde sadece ÇİNCE VE İNGİLİZCE var. Daha sonra dil yükleme olasılığımız varmı? türkçe yüklenebilirmi? veya xda dan farklı bir ROm bu cihaza yüklenebilirmi_?
  • Ve farklı bir rom yüklenince, telefonun tüm fonksiyonlarını yine kullanabiliyormuyuz ( kendi android versiyonundan farklı bir rom yüklersek)
  • quote:

Orijinalden alıntı: salakbiuyeliksystem

Ve farklı bir rom yüklenince, telefonun tüm fonksiyonlarını yine kullanabiliyormuyuz ( kendi android versiyonundan farklı bir rom yüklersek)

Rom yüklenir ama tutupta MIUI gibi bir rom yuklersen dokunmadan kontrol vs çalışmaz ki bu bütün telefonlarda böyledir ve tr dili bir sıkıntı olmazsa orjinal Rom'a eklicem ve tüm fonksiyonlar aktif olacak

• türkçe dili sadece sen mi yükleyebileceksin. Sağda solda bulamıcazmı bu telefon için desteği.. Yani tr yi ben eklicem dersen sana paramı ödücez :)
    bi arkadaş gidecek şubat sonunda getirtmeyi düşünüyorum. yani tr yi bi yerlerden bulamayızmı_?

Ben rom yüklerim derken, miui falan demiyorum xda daki türkçe dil destekli romlardan bahsediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: salakbiuyeliksystem

türkçe dili sadece sen mi yükleyebileceksin. Sağda solda bulamıcazmı bu telefon için desteği.. Yani tr yi ben eklicem dersen sana paramı ödücez :)
    bi arkadaş gidecek şubat sonunda getirtmeyi düşünüyorum. yani tr yi bi yerlerden bulamayızmı_?

Ben rom yüklerim derken, miui falan demiyorum xda daki türkçe dil destekli romlardan bahsediyorum

Bu cihazın romu saf android değil saf android romlar elbette ki çıkacaktır ve tr dil yüklü olacaktır ancak o zaman da cihazın kendine has özellikleri kullanılamaz %90 ihtimalle de saf androidin dil dosyalarını bunun romuna entegre edecekler öyle yayinlayacaklar ancak bu seferde türkçe ingilizce arası karışık bir sistem olacak bizim yapmaya çalıştığımız ise cihazın romunu açıp içindeki dil dosyalarını tek tek cümle cümle çevirip Romun içerisine koymak ve evet doğru telefonunuza dil desteğini vermek için sizden ücret isticem herhangi bir telefoncuya gidip şu telefon ingilizce buna türkçe dil yükle desen adam senden 50 TL para isteyecek kaldı ki bu ücreti kendi çevirdiği bir rom için değil internetten bulup yüklediği hazır bir rom için isteyecek bu şartlar altında bizim bir ücret istememiz sizce makul bişey değil mi?

• Tamam, ilgilendiğin için teşekkürler..

Telefonu geçen gün pandawill'de gezinirken keşfettim. Daha sonra google'dan bu konuyu buldum.Telefonu ilk gördüğümde tasarım ve özellikle işlemcisi çok hoşuma gitti. sd 800'ün son versiyonlarından biri sanırım, ekranı 5", 7.6mm çok ince ve Antutudan yaklaşık 34000 puan aldığını görüncede daha bi ilgilendim.

Lakin, Pilinin Tümleşik oluşu ve 2300mAh olması, ek sd card takılamaması, stock rom'unun türkçe dilinin olmaması, imei kayıt için enaz +120tl masraf çıkarması beni biraz duraklattı.

Zopo 998 'i ben çok beğenmiştim, z5s'yi görünce arada kaldım. Zopo 998: Antutudan 28000 cıvarı puan alabiliyor, işlemcisi mtk6592 dolayısıyla imei sorunu yok pili hemen hmeen aynı 2400mAh ama tümleşik değil ve ekran boyutu 5.5" -

Zopo 998 çinde 1500 Yen | Nubia z5s çinde 2000 Yen

Şubat ayının sonlarına doğru bir arkadaşıma getirtebilirim. Sizce hangisini seçmeliyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsi

Tamam, ilgilendiğin için teşekkürler..

Telefonu geçen gün pandawill'de gezinirken keşfettim. Daha sonra google'dan bu konuyu buldum.Telefonu ilk gördüğümde tasarım ve özellikle işlemcisi çok hoşuma gitti. sd 800'ün son versiyonlarından biri sanırım, ekranı 5", 7.6mm çok ince ve Antutudan yaklaşık 34000 puan aldığını görüncede daha bi ilgilendim.

Lakin, Pilinin Tümleşik oluşu ve 2300mAh olması, ek sd card takılamaması, stock rom'unun türkçe dilinin olmaması, imei kayıt için enaz +120tl masraf çıkarması beni biraz duraklattı.

Zopo 998 'i ben çok beğenmiştim, z5s'yi görünce arada kaldım. Zopo 998: Antutudan 28000 cıvarı puan alabiliyor, işlemcisi mtk6592 dolayısıyla imei sorunu yok pili hemen hmeen aynı 2400mAh ama tümleşik değil ve ekran boyutu 5.5" -

Zopo 998 çinde 1500 Yen | Nubia z5s çinde 2000 Yen

Şubat ayının sonlarına doğru bir arkadaşıma getirtebilirim. Sizce hangisini seçmeliyim ?

S800 ün normal versiyonu var cihazda yalnız MTK6592 yle kiyaslama bile yapılamaz ve sanırım Şubat sonuna doğru bu cihazın da imei durumu netleşecek pil konusuna gelirsek cihazın pili ilk bakışta düşük görünüyor haklısınız ama cihazda kullanılan ekran paneli bu açığı kapatacak gibi görünüyor IGZO panel normal LCD ye göre %50 felan pil tasarrufu sağlıyor konudaki IGZO yla ilgili linke tıklayarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz

• Üstad GM elite de baya sağlam donanım görünmekte.2 ürün arasında + - leri yazabilirmisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdalm

Üstad GM elite de baya sağlam donanım görünmekte.2 ürün arasında + - leri yazabilirmisin.

Onu henüz incelemedim bi arastirayim yazarım buraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.