Şimdi Ara

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
22
Favori
45.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben conegonmod yukledim android 5.1
    Cift tik ekran aciyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalgözü1903

261de turkce ve gaps varmi.
    Ben conegonmod yukledim android 5.1
    Cift tik ekran aciyor.

needrom'danmı indirdin 5.1.1 i daha önce kullandım ben çok güzel rom tek beğenmediğim yanı wifi ve 3g göstergesinde sorun vardı 2.6.1 tamamen türkçe ve gaps var bu stock romu bulana akdar canım çıkmıştı her yerde en son sürüm olarak H212 var bendeki H213 so çıkan orjinal son stcock rom.
  • Qualcomm cihazların emmc hafızalarını nasıl yeniden boyutlandırabiliriz bilen var mı?

repartition repartitioning

mevcut durum:
    1.5gb system
    2.5gb data
    10gb storage

bunu
    1gb system
    5gb data
    8gb storage olarak değiştirmek istiyorum.

Aynı şeyi 2,5gb toplam hafızası olan htc sensation telefonda da yapmak istiyorum.

0,9gb system
    1.1gb data
    bir sürü 273mb ıvır zıvır cache filan var.

mtk cihazlarda ebr mbr scatter dosyaları düzenleyerek format atıp düzenlenmiş dosyalarla sp flash tool ile atınca güzel oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selduman -- 15 Kasım 2015; 10:26:16 >
  • Konuyu hortlatacağım belki ama ben hala bu telefonu kullanıyorum, 2 gb ram ve snap işlemci gayet güzel. hala kullanan başkası varsa hangi romla kullanıyor bilgisini verebilir mi acaba. bende şu an android 4.4.1. nubia v2.4.1. romu var.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.