Şimdi Ara

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
22
Favori
45.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam almanyada nerede buldunuz yani tekno marketlerde falan mi yoksa başka bir yerdemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam merhaba, cihazıma orjinal recovery yüklediğimde recovery ekranı yeşerimsiyor değişik bir hal alıyor. recoveryde işlem yaptırmıyor o zaman. ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: delidolu5

hocam merhaba, cihazıma orjinal recovery yüklediğimde recovery ekranı yeşerimsiyor değişik bir hal alıyor. recoveryde işlem yaptırmıyor o zaman. ne yapabilirim?

şuan orjinal rom yüklemesini yaptım, yanlız cwm 6.0.4.7 ile yükleyebildim h2.12 romunu, ama art'ı nasıl aktifleştireceğim geliştirici modunu aktifleştirdiğmide artı seeceğim yer yok :(
  • arkadaşlar cihazımıza yeni romlar gelmekte(custom) yeni touch recoveryler mevcut ama ne çincem olmadığı ingilizcem yetersiz olduğu ve google translate berbat olduğu için şimdilik deneme yanılma yoluna gidiyorum, belki buralar az canlanır :)
  • evet arkadaşlar, şuan cihazımda philz touch recovery ve fıui 2.5.0 beta rom mevcut gaps yüklemesi yaptım aosp klavye hata veriyor, başka bir klavye kurup deneyeceğim cihaz 4.4.4 sürümünde, fıui 2.6.0 mevcut ama onda biraz bug varmış galiba o sebep ile yüklemedim, kullanım sonrası bir sorun yaşamaz isem yüklemeyi gerçekleştirdiğim adımları size adım adım yazacağım.
  • Selam. Eger avrupada tanidiginiz varsa coolicool.com sitesinden eu warehouse bolumunden $198.99 satin alabilirsiniz. Suan hem indirimde hemde 2-3 gun icinde gumruge takilma riski olmadan bedava kargoyla alinabiliyor.
  • Arkadaşlar z5s için bu konu içinde ses yükseltme ayarları mevcuttu. Aradım bulamadım. Yardımcı olabilecek birisi varsa memnun olurum. Mikrofon ve hoparlör ses seviyesini yükseltmek istiyorum.
    Teşekkür ederim.

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, bu konu içerisinde daha önce telefonun sesini yükselme ile ilgili bir paylaşım olmuştu. Çok aradım ama bulamadım.
    Hatırlayan varsa lütfen link versin.

Telefonun mikrofon ve hoparlör sesini yükseltmek lazım.

Şuan son resmi romda türkçe dil var mı.?
  • Arkadaşlar bu telefonu satan varsa 2.el de olur almak isterim.
  • Merhaba Benim Nubia Z5s satılıktır. Sıfır gibi nerdeyse pasaport kayıtlı hep kılıf ve korumayla kullanıldı miui 4.8.17 yüklü rootlu.Herangi başka rom da yükleye bilrim 16 gb versiyonudur
  • Bende cihazi alarak arazina katildim arkadaslar pazartesi elimde olacak insallah memnun musunuz cihazdan arkadaslar
    Bu hoparlor mikrofon sesinden bahsedilmis o nedir arkadaslar

• s.a arkadsalar...bu zte z5s modeli akşama cıkarırmı?

son telefonumu bataryadan sattım.günü çıkarırsa bu telefonu alıcam
  • merhaba,

cihazı çok severek aldım, şöyle bir sorunum var ve işin içinden çıkamadım,
    cihaz ekranı bir anda yazılım göçtü ve kahverengi oldu, sonrasında da ne denediysem çözemedim.
    şu anda cihaz linux pengueni ekranında kaldı ve ne yapsam olmuyor,
    shuma, kingroot, vs vs her türlü kurtarma ve root aracı denedim, Bir bilen yardım edebilir mi acaba?
    zor durumdayım.

cihazın içinde hiç dosya kalmamış durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetdereli

merhaba,

cihazı çok severek aldım, şöyle bir sorunum var ve işin içinden çıkamadım,
    cihaz ekranı bir anda yazılım göçtü ve kahverengi oldu, sonrasında da ne denediysem çözemedim.
    şu anda cihaz linux pengueni ekranında kaldı ve ne yapsam olmuyor,
    shuma, kingroot, vs vs her türlü kurtarma ve root aracı denedim, Bir bilen yardım edebilir mi acaba?
    zor durumdayım.

cihazın içinde hiç dosya kalmamış durumda.

cihaz softbrick olmuş sanırım.
    recovery moda girip data wipe , data dalwik yaptın mı?

• Bu telefonu ben de epey brick ettim ama Linux Pengueni nedir ya hu..
    İlk defa görüyorum.
    Cihaz Aygıt Yöneticisinde fastboot mode da görülebiliyor mu?
    Gerçi bazı yazılımları denediğinize göre görmesi lazım.
    Ya da ses açma+kısma ve power tuşuna aynı anda bastığınızda (Bilgisayara bağlı iken) Linux Partisyonları çıkıyor mu?

Not: Sakın Linux partisyonlarını biçimlendirmeyin.
  • whatsapp için bildirim ışığı yapamıyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -1907fb-

şekil ve kalite açısından (kamre ve donanım) tabiki zte.
    ayrıca amacın telefona sahip olmak kadar miui romun güzelliklerinden de faydalanmak ise nubia'a miui kuruluyor :))

başka arkadaşlarında yorumunu al. hatta özellikle mi3'ün bataryası hakkında bilgi topla.
    bence yine de farklılık için nubia derim.
    mi3'te canlı gördüm ama zte'nin yanında BENCE KALAS kalıyor.

hocam bende zte v5 redbull var miui sitesinde tsdma diyor yani wcdma yok 3g kullanamam değil mi bu romda
  • cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    Evet kullanamazsın. Kullanabilmek için modem flashlaman lazım. Burada dikkat edilmesi gereken husus tdma ile wcdma telefon modelleri arasında sadece modem farkımı var. Ürün birebir aynımı? Fark varsa cihazı bozarsın. Tamir edilemez duruma bile düşebilir.

Benim k920pro Türkçeleştirme konumuna bunu daha net anlarsın. K920pro Asya ve Avrupa modelleri birebir aynı. Asya modeli sayın aldım. Modem flashladım Avrupa oldu ve 3g kullanıyorum.

• hım sağolun hocam başka bir rom buldum lollipop alan onu yüklicem

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.