Şimdi Ara

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
22
Favori
45.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Senin adına sevindim. Çünkü çok uğraşman gerekebilirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecett

s.a arkadsalar...bu zte z5s modeli akşama cıkarırmı?

son telefonumu bataryadan sattım.günü çıkarırsa bu telefonu alıcam

Akşamı kesin çıkarır :)
  • Slm arkadaşlar z5s telefonum brick oldu. Habire reset atan cihazima miui rom yükledim hata verdi. Şimdi recovery moduna giriyor. İnstall zip bölümünde herhangi bir dosya görünmüyor. Lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eğitimşehitleri

Slm arkadaşlar z5s telefonum brick oldu. Habire reset atan cihazima miui rom yükledim hata verdi. Şimdi recovery moduna giriyor. İnstall zip bölümünde herhangi bir dosya görünmüyor. Lütfen yardım edin

recovery mod'un sanırım stock rom. yapman gereken cwm veya twrp recovery yapıp piyasa romu yüklemek veya stock recovery yükleyip telefonun içine update.zip dosyasını kopyalayıp kurmak.

bu konunun ilk sayfasında hazırlamış olduğum çalışmayı indirirsen (110mb) birçok işlemi yapabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, z9 mini imei kayıtlı, tr rom+gapps yüklü almak isteyen olursa haber versin. (fiyat 1000tl civarı)
  • nubia z5s kullanıcılarından bır rıcam olacak.

qpst ıle yedek alınan .qcn dosyasına ıhtıyacımız var.

rıca etsem elınde olan bıze yollayabılır mı ?
  • Bende var sayın micro77 ancak buraya yükleyemedim. Nasıl isterseniz öyle göndereyim.
    Bu arada ben telefonu rom yüklerken brick ettim. cihazı stock recovery mode dan çıkaramıyordum. reboot yapınca tekrar recovery moda giriyordu. ekranda hep recovery mode gözüküyordu. pilinin bitmesini bekledim kapandı. Şimdi bilgisayara bağladığımda bağlantı sesi veriyor arkasından nubia logosu çıkıyor ancak hemen sonra bilgisayardan tekrar ayrılma sesi geliyor. Aygıt yöneticisinden bakınca da görünmüyor. Sizin veya başına gelen kişilerin( @eğitimşehitleri @i_goldstone @mehmetdereli ) yardımına ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geren42

Bende var sayın micro77 ancak buraya yükleyemedim. Nasıl isterseniz öyle göndereyim.
    Bu arada ben telefonu rom yüklerken brick ettim. cihazı stock recovery mode dan çıkaramıyordum. reboot yapınca tekrar recovery moda giriyordu. ekranda hep recovery mode gözüküyordu. pilinin bitmesini bekledim kapandı. Şimdi bilgisayara bağladığımda bağlantı sesi veriyor arkasından nubia logosu çıkıyor ancak hemen sonra bilgisayardan tekrar ayrılma sesi geliyor. Aygıt yöneticisinden bakınca da görünmüyor. Sizin veya başına gelen kişilerin( @eğitimşehitleri @i_goldstone @mehmetdereli ) yardımına ihtiyacım var.

unbrick konusunda yardımcı olurum.
    zte bu konuda cok kotu malesef en ufak hamlede brıck havasına gırıyor :(
    rom atacakların ıyı dusunmesını tavsıye ederım.
    pm ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 25 Ağustos 2015; 14:53:54 >

• qpst yedegı bulundu.

@geren42 hıdayet bey'e ve ılgılenen arkadaslara cok tesekkur ederım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 25 Ağustos 2015; 16:40:59 >
  • Zte nubia z5 in unbrick islemi micro77 namik bey tarafindan yapildi. Kendisine tesekkürlerimi iletiyorum.

Telefon syfyr bir telefon. Arama yapabiliyor ancak data ba?lantysy (simkart üzerinden internet 2g veya 3g hiçbirisi) üç de?i?ik rom denememe ra?men hala çaly?myyor. Ba?yna böyle bir?ey gelen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geren42 -- 26 Ağustos 2015; 9:34:06 >
  • silinebylyr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 26 Ağustos 2015; 18:54:14 >
  • sorunun kaynagı APN ayarlarının olmamasından olabılır.
    zte romlarında bu ayarlar bulunmuyor hernedense .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 26 Ağustos 2015; 18:54:41 >
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    evet apn ayarları yüzündenmiş. boş yere bir şürü uğraştım. ilginize teşekkürler.
  • Arkadaşlar bende aranıza katıldım bir tanıdığımdan 32 GB lık olanını aldım yalnız aldığımdan beri içinde miui V5 rom var hiç stock rom ile kullanmadım bu rom baya stabil tek sıkıntısı kilit düğmesine basınca ekran bazen kilitlemiyor veya hemen açmıyor onun haricinde birşey yok yalnızstock rom da olup miuide olmayan bir özellik varmı mesela flip cover kılıf ile kılıfı kapatınca ekran sönüyor ama arama gelince kılıf üzerindeki boşlukta arama cevaplama yeri çıkmıyor birde stock romda ram tüketimi nasıl ve knockon özelliği varmı miui de bu özellik yok bu ordataki kırmızı led ışık sürekli yanıp sönüyor bende stock romdada durum böylemi ota güncelleme alan stock türkçe rom mevcutmu arkadaşlar ?
  • slmlar
    bende yeni zte z5s aldım.
    ama şu recovery yükleyemedim.recovery hepten bozuldu .girmeye çalışınca ekran donup kalıyor.recovery acılmıyor.android acılıyor hala.
    suan içinde nubia 2.5.1 yüklü
    sim görmüyor.ve google play çalışmıyor.
    güzel cihaz ama tam bir muamma oldu suan bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalgözü1903

slmlar
    bende yeni zte z5s aldım.
    ama şu recovery yükleyemedim.recovery hepten bozuldu .girmeye çalışınca ekran donup kalıyor.recovery acılmıyor.android acılıyor hala.
    suan içinde nubia 2.5.1 yüklü
    sim görmüyor.ve google play çalışmıyor.
    güzel cihaz ama tam bir muamma oldu suan bana.

kardeşim gerekli recovery bende mevcut orjianl 4.4 rom 2.6.1 nubia Ui mevcut pm'den ulaş kardeşim bana yardımcı olurum.
  • Sagolasin
    Sorunu çözdum.
    Sanırım bendeki
    Cin version o yüzden recovery uymadı.
    Ama daha sonra diğer toplu bir paket verilmiş ilk sayfada onda ikinci sıradaki recoveryi sorunsuz yukledim.
    Şuan serviste malum diger sorunları cözüyorlar.hala alamadım.
    Yalniz 261 romunda türkçe ve gaps varmı

• Benim telde muhtemel simlock vardı.CN version muhtemel.romla alakası yok.denedim. servisten gelsin.261 romu merak ettim.

• Epey araştırdım ve merak ediyorum.
    Ekranın igzo olup olmadığı konusunda şüpheye düştüm.
    Z5s mini kesin igzo ama.
    Bu model konusunda sitelerde çelişkili bilgiler var.igzo yazan çok az yer var.ve onlarda mini modeline binayen yanlışlıkla yazılmış olabilirmiş gibi bir kanaat uyandırıyor.

İgzo benim için cihazı satın alma sebebidir.
    Meizu m1 note ekranının gözlerimi kızartmayışı benim igzo ekran derdine düşmemim başlangıcı olmuştur.

• 261 rom kurulu bende çok stabil ve çok iyi yalnız çift tıklama özelliği hala yok bu cihazda en sevdiğim özelliktir ekranı ikiye bölme var gayet iyi herhangi bir sorun ile karşılaşmadım tek sorun olarak gördüğüm bir programı home tuşuna basılı tutup yukarı doğru çekip kapatırsanız program komple kapanıyor mesela whatapp'ı kapatınca bu şekilde bildirim gelmiyor birisi yazınca mesaj gelmiyor veya flash alerts programını aynı şekilde kapatınca birisi arayınca flash yanıp sönmüyor mecbur çalışması gerek programlar tamamı ile açık kalmak zorunda oluyor bu cihaz için çok araştırmalar yaptım yabancı forumlardada takibindeyim hala şuan düşündüğüm tek şey ZTE bizlere android 6.0'ı verecekmi acaba :)
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.