Şimdi Ara

ZTE Nubia Z7 Max .: Ana Konu :. Özellikleri - Root - Rom - İmei vs... (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
6
Favori
19.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sakarlığım sayesinde elimden 15.kez düştü ve sonunda ekran kırıldı.İşin komik yanı dış ekranda hiçbir şey yoktu sadece iç ekran gitti.Şuan aliexpress ten sipariş vericem.Kargoyla 115$ a geliyor.Dün akşam da cihazın her parçasını tek tek söktüm.LCD siparişi vermeyi düşünen varsa sayı arttıkça fiyat ve kargo daha uyguna geliyor haberiniz olsun.
  • yine merhabalar,
    şimdilik 4.4 e dönüşler sonuç vermedi, 5.0 a devam cihaz çalışıyor, şebeke var, bi kaç gün dokunmayayım diyorum.
    ancak durmuyorum,
    ekte BB72 tarafından 5.0 için hazırlanmış beta0 var, benim fark ettiğim MultiLanguage dil eklentisi var, belki başla şeylerde vardır.

dileyen arkadaşlar için,

recovery da flaşlıyoruz..

https://yadi.sk/d/ugxSeG5BfAptj

selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoLiForM

yine merhabalar,
    şimdilik 4.4 e dönüşler sonuç vermedi, 5.0 a devam cihaz çalışıyor, şebeke var, bi kaç gün dokunmayayım diyorum.
    ancak durmuyorum,
    ekte BB72 tarafından 5.0 için hazırlanmış beta0 var, benim fark ettiğim MultiLanguage dil eklentisi var, belki başla şeylerde vardır.

dileyen arkadaşlar için,

selamlar.

Duramıyorum ve basıyorum flashı. Tuhaf olan yanı romun sadece 48 mb oluşu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirreddot

quote:

yine merhabalar,
    ancak durmuyorum,

dileyen arkadaşlar için,

selamlar.

Duramıyorum ve basıyorum flashı. Tuhaf olan yanı romun sadece 48 mb oluşu.

Sonuçları bekliyoruz.

• ***Æ*** kullanıcısına yanıt
    Hocam multilangue var. Baska birsey gozume takilmadi. Bakiniyorum suan hala. Turkce oldu cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine yeninden selamlar,
    şimdi sizi bulaştırdığım beladan kurtarma vakti.
    Haydi beyler toplanın Z7Max ları 4.4. e döndürüyoruz,

Hazırmıyız, başlıyoruz o zaman.

Önce tüm önemli verilerinizi yedekleyin, olası terslik durumunda kayıp olmasın..

1- Tool Studio yu indiriyoruz, zipten çıkartıyoruz, program açılışında soracağı şifre aynı klasördeki notepad de yazıyor.
    https://yadi.sk/d/9z2cq939fAvQW

2- linkteki NX505J rom u indiriyoruz, zipten açıyoruz
    https://yadi.sk/d/9_Pr4t_3fAvnk

3- Telefonla ilgili Android USB, ZTE driverler kurulu olduğunu var sayıyorum, yoksa onları kurun önce.

4- Telefonu kapatıyoruz, ses açma- ses kısma-power tuşlarına 3 üne aynı anda basıyoruz, bilgisayarda driver hareketi başlayacak ve bir com port uyarısı çıkacak, eğer öyleyse hersey yolunda, değilse 3 lü tuşları yeninden deneyin,

5- Tool Studio programı çalıştırıyoruz. eMMC download da açılıyor, ancak açılmazsa soldaki menüden çift tıklayarak açın.

6- refresh yapıyoruz, eğer cihaz ekrana geldiyse tamamdır. (Refreash 1 defa yapıyoruz, 1 den fazla yapınca gidiyor port)

7- dosya yolundan zipten açtığımız NX505J yi gösteriyoruz.

8- Start all diyoruz ve kahveden bir yudum alıp, bitmesini bekliyoruz.

9- Eğer herşey yolunda gidiyorsa Z7Max ın 4.4.2 e kavuşmasına az kaldı.

10- Bitince teli yeninden başlatın. tamamdır.

11- Root, Recovery, GApps hiçbiri yok, hepsini sırayla yapmanız gerekli.

12- Towelroot çalışıyor, ben CWM 6.0.5.0 kurdum.

Kolay gelsin, iyi günler bir sonraki macerada buluşmak üzere....

ZTE Nubia Z7 Max .: Ana Konu :. Özellikleri - Root - Rom - İmei vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoLiForM -- 11 Mart 2015; 13:16:14 >

• KoLiForM K kullanıcısına yanıt
    İyi toparladınız, tebrikler.
    Aslında ben hala 1.29 kullanıyorum ve lolipop bekliyorum ama sabırla. :)
    Sizler acele ettiniz, çıkan romlar hep beta çok acele etmezseniz yakın zamanda son hali ile yayınlanacak bilgisi dönüyor çin forumlarında.

Zaten BB72 versiyonu çıkınca yüklemek lazım multi olması açısından, neyse bakalım.
    bu arada bu uyguladığınız yöntem hardbrick te işe yarıyor sanırım bende paylaşmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

İyi toparladınız, tebrikler.
    Aslında ben hala 1.29 kullanıyorum ve lolipop bekliyorum ama sabırla. :)
    Sizler acele ettiniz, çıkan romlar hep beta çok acele etmezseniz yakın zamanda son hali ile yayınlanacak bilgisi dönüyor çin forumlarında.

Zaten BB72 versiyonu çıkınca yüklemek lazım multi olması açısından, neyse bakalım.
    bu arada bu uyguladığınız yöntem hardbrick te işe yarıyor sanırım bende paylaşmıştım.

hardbrick le aynıdır zaten,
    yanlızca yüklenecek dosya farklı,
    1.29/.138 lerle denedim yememişti.
    hardbrickte tarif edilen genelde 1.29/1.38 dır.
    bu dosya 1.64

dediğinize katılıyorum, erken denemek istedim, eee birilerininde öncülük etmesi lazım, kimse denemezse kimse bilmez, ben şahsım adına çok şey öğrendim bu zor durumdan...

saygılar.

• KoLiForM Kardeş sence 4.4 e dönmemize gerek varmı ,ya bilmiyorum ama bana sanki 5.0 daha seri geldi,kamera daha iyi gibi,belki benim hissedemediğim eksikler vardır,biraz aydınlatırsan bizde ona göre dönelim yada dönmeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Æ***

KoLiForM Kardeş sence 4.4 e dönmemize gerek varmı ,ya bilmiyorum ama bana sanki 5.0 daha seri geldi,kamera daha iyi gibi,belki benim hissedemediğim eksikler vardır,biraz aydınlatırsan bizde ona göre dönelim yada dönmeyelim.

ben.
    ekranın 5 li değil, 4 lü olmasına takıldım,
    okudugum kadarıyla IR çalışmıyor.
    Ana ekrandaki kamera eklentisine uyuz oldum.
    vb. gibi.

Evet bana da daha seri geldi.

geriye dönmek zorunlulugu yok, isteyip yapamayanlar için yazdım ben onu.

beğendiğiniz romu kullanabilirsiniz tabi...

saygılar.
  • quote:

quote:

KoLiForM Kardeş sence 4.4 e dönmemize gerek varmı ,ya bilmiyorum ama bana sanki 5.0 daha seri geldi,kamera daha iyi gibi,belki benim hissedemediğim eksikler vardır,biraz aydınlatırsan bizde ona göre dönelim yada dönmeyelim.

ben.
    ekranın 5 li değil, 4 lü olmasına takıldım,
    okudugum kadarıyla IR çalışmıyor.
    Ana ekrandaki kamera eklentisine uyuz oldum.
    vb. gibi.

Evet bana da daha seri geldi.

geriye dönmek zorunlulugu yok, isteyip yapamayanlar için yazdım ben onu.

beğendiğiniz romu kullanabilirsiniz tabi...

saygılar.

Anladım saolasın,IR denemedim,şuan kalayım diyorum,Takibe Devam..

• Nubia kamera uygulamasını kurdunuz mu hiç,bende kameraya bağlanamıyor hatası veriyor,farkılı bir kamera mı yoksa aynı mı kullandığımızla.

http://app.nubia.cn/app/4
  • ***Æ*** kullanıcısına yanıt
    4.4.2 serisinde bulunan kamera uygulamasıdır.
    5.0 daki uygulama değildir.

sizin sistem 5.0 mı yoksa 4.4 donüş yaptınz mı, eğer halen 5.0 daysanız, app backup veya sistem unistaller gibi programlarla kamera apk sını çıkartıp paylaşırmısınız.
  • Maaledef dönüş yaptım,hatta 1.29 a kadar döndüm
  • YunOS 3 , bu romu kurdum bu gün ya gerçekten hoşuma gitti,ilk kurulumda kamera video kaydı yapmıyordum birkaç eksik vardı kurunca güncelleme alıyor sonra kamera felan düzeldi,ama rom ingilizce ve çince ve türkçe karakter problemi var ben çözemedim,daha tecrübeli arkadaşlar ilgilenirse sevinirim,bence güzel bir rom.

http://www.needrom.com/download/yunos-3/
  • quote:

YunOS 3 , bu romu kurdum bu gün ya gerçekten hoşuma gitti,ilk kurulumda kamera video kaydı yapmıyordum birkaç eksik vardı kurunca güncelleme alıyor sonra kamera felan düzeldi,ama rom ingilizce ve çince ve türkçe karakter problemi var ben çözemedim,daha tecrübeli arkadaşlar ilgilenirse sevinirim,bence güzel bir rom.

Oooo Yun Os cidden çok güzel. Fakat güncellemelerle düzeltilmesi gerek. Ben 4.4.4'teydim. Şimdi tekrar 5.0.2'ye geçiyorum :)

• quote:

quote:

YunOS 3 , bu romu kurdum bu gün ya gerçekten hoşuma gitti,ilk kurulumda kamera video kaydı yapmıyordum birkaç eksik vardı kurunca güncelleme alıyor sonra kamera felan düzeldi,ama rom ingilizce ve çince ve türkçe karakter problemi var ben çözemedim,daha tecrübeli arkadaşlar ilgilenirse sevinirim,bence güzel bir rom.

Oooo Yun Os cidden çok güzel. Fakat güncellemelerle düzeltilmesi gerek. Ben 4.4.4'teydim. Şimdi tekrar 5.0.2'ye geçiyorum :)

Heralde denemediğim rom kalmadı,YunOS telefona ayrı bir hava kattı,ve çok fonksiyonel geldi bana ,bbrom bide bu gayet güzel,zaten ilk kurduğunda kamera video kaydı yapmıyor bazı eksikler var ama 532mb civarı bir güncelleme alıyor kamera felan düzeldi,kendi tema mağzasının olması çok güzel ve kaliteli temalar var,ayriyeten ya bu kırmızı bildirim ışığı varya o yanıp sönüyormuydu diğer romlarda dikkat etmedim ama bunda yanıp söndüğünü farkettim.Ayrıca antutu puanı 45.000 civarı.Şuan sadece" ğ " harfini göremiyorum onunda çözümü vardır elbet ama ben bulamadım.

• quote:

quote:

quote:

Heralde denemediğim rom kalmadı,YunOS telefona ayrı bir hava kattı,ve çok fonksiyonel geldi bana ,bbrom bide bu gayet güzel,zaten ilk kurduğunda kamera video kaydı yapmıyor bazı eksikler var ama 532mb civarı bir güncelleme alıyor kamera felan düzeldi,kendi tema mağzasının olması çok güzel ve kaliteli temalar var,ayriyeten ya bu kırmızı bildirim ışığı varya o yanıp sönüyormuydu diğer romlarda dikkat etmedim ama bunda yanıp söndüğünü farkettim.Ayrıca antutu puanı 45.000 civarı.Şuan sadece" ğ " harfini göremiyorum onunda çözümü vardır elbet ama ben bulamadım.

Bende Yunos'e geçtim hocam güncellemeyi indirelim bakalım umarım çözülür dediğiniz sorunlar.

• quote:

quote:

quote:

Hocam ısınma sorunu var mı sizde?

Telefonun üst kısmı ve sol kısmı deli gibi yanıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ısınma sorunu var mı sizde?

Telefonun üst kısmı ve sol kısmı deli gibi yanıyor.

Sıkıntı yok,sadece ilk kurulum bittiğinde cihaz baya bi ısınmıştı kurulumdan dolayıdır diye düşündüm sonrada ısı düştü zaten,şuan sıkıntı yok istersen programlara derecesine bakıp söyleyim,sende bak karşılaştıralım.

Cpu Temp isimli programla baktım: 32 derece şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Æ*** -- 25 Mart 2015; 15:54:59 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.