Şimdi Ara

ZTE Nubia Z7 Max .: Ana Konu :. Özellikleri - Root - Rom - İmei vs... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
6
Favori
19.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön ödemeli kampanyaya girmiş gibi hissediyorum kendimi :) Şimdi öde çıkmaz ayın son çarşambası al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankardes -- 26 Aralık 2014; 13:31:29 >
  • Geçmiş olsun mu diyeyim bilemedim, Allah sabır versin...
  • Allah ıslah etsin de de şu teknolojik oyuncak edinme hastalığımız iyileşsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

Güle güle kullanmanız dileği ile, bende çok MTK lı telefon kullandım ama artık işlemcinin snap olması için özen gösteririm diyebilirim.
    Rom bilgileriniz nedir hangi rom ve sürüm kullanıyorsunuz...

stock rom kullanıyorum. fota update yapınca 1.48 çıkıyor. 100küsür mb indiriyor ama güncellemeye çalışınca cwm ekranında hata veriyor ve telefon yeniden başlatılıyor. her seferinde aynı güncellemeyi indiriyor ama yükleyemiyor. sorunsuz bir rom var mı?

bu arada elimde z7 mini var, sıfır, kutusunda. isteyen pm atabilir.
  • ozankardes kullanıcısına yanıt
    Önümüzde ki ay kısmet olursa kullanırız.
  • ozankardes kullanıcısına yanıt
    O da güzelmiş, cümlemizi inşallah...
  • salagil kullanıcısına yanıt
    yabancı bir forumda görmştüm full wipe yapılması söylenmiş güncellemeden önce, ilginç ama çözümü olmuş.
    rom ellenmemiş stok değil mi? zira oynama yapıldıysa ekleme çıkarma gibi hata almanız normaldir.
  • ellenmemiş ham rom idi. cwm ile stock 1.50 kurdum wipe felan yapmadan biraz önce. e posta uygulaması uçtu. yedek almıştım geri döneceğim sanırım. en iyi rom hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salagil

Mtklar antutudan zilyon puan da alsa artik snapdargon dan vazgecmem. Z7 max kullanmaya basladim ve hic sebeke sorunu yasamiyorum. Diger mtkli telefonlarim sebekeyi bulmakda zorlaniyordu ve sik sik sebeke dusuyordu. Web performansi genelde micro slutter oluyorsu. Arka kapagin yanlardan gicirdamasi disinda hic sorunum yok. Yazilim olarak da fena degil. Bir arkadas keske thl5000 alsaydim demis ama elimden onlarca mtk li telefon gecti, bence hic biri bu cihazin yanina yaklasamaz. Thl 5000in ekrani bence cok kotu, bataryasi disinda bi numarasi yok.

artı mtk larda malesef gps çok kötü, jiayu g4 ten tek vazgeçme sebebim.
  • lvcom07 L kullanıcısına yanıt
    Evet qualcom GPS konusunda başarılı çünkü filo takip sistemleri yapan omnitracs isimli bir markası da var. Tecrübeleri oradan geliyor.
  • Nedir bu rom ihtiyaci anladim gitti.
    Stok rom bence cok basarili.
    Gereksiz çinlileri appmaster ile silin.
    Bir de ustune
    Pureperformences x_stock. Çakın Oldu bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://mega.co.nz/#!0F1VSACI!vEHKjFLsEDGnDBk4jAqhUcd5IMs0DLdsuoMEzkfyxP8
    Eposta sorunu yasiyan buradan resmi eposta uygulamasini kurabilir. Ben denedim ve calisiyor.

Malesef exchange mail halen calismiyor.

• Gmailin icine baska mail adresleri de kaydedilebiliyor artik. İs maili ie gmail ayni kutuda yapabildim, bir deneyin istersiniz.

• http://www.needrom.com/download/cm12-android-5-0-2-z7-max/ lolilop tabanlı yeni bir rom gelmiş. yeni olduğu için beklemekte fayda var
    Hangi rom en iyi sorusuna genel olarak stok romun çok daha iyi olduğu söyleniyor, yabancı forumlarda.
    Henüz ben rom işlerine giremedim işlerim yoğun bu aralar. Stok 1.50 dediğiniz rom smartdigi tarafından yapılansa onu da çok beğenen var...
    Ama birde BB72 tarafından modlanmış romlar var en son 1.48i mevcut, onu da denemenizi tavsiye ederim...
    Maceraya gerek yok, yorumlarda çok sorunlu olduğu görülüyor... Bence yakında lolipop çıkar...
  • miui romu deneyen oldu mu? http://en.miui.com/download-259.html Version: 4.12.21 (V5)üzerine kurulmuş. stok rom ve bunlardan türemiş customların çift hat kullanım şeklini beğenmiyorum. tek tek isime hat atama işi biraz can sıkıyor. bu narada bendeki stokc rom NX505J_CNCommon_V9.29 . FOTA update yapınca 150mblık v1.48 güncellemsini buluyordu ama güncelleyemiyordu, artık onu da bulmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

Hangi rom en iyi sorusuna genel olarak stok romun çok daha iyi olduğu söyleniyor, yabancı forumlarda.
    Henüz ben rom işlerine giremedim işlerim yoğun bu aralar. Stok 1.50 dediğiniz rom smartdigi tarafından yapılansa onu da çok beğenen var...
    Ama birde BB72 tarafından modlanmış romlar var en son 1.48i mevcut, onu da denemenizi tavsiye ederim...

Şu anda smartdigi nin 1.50 multilanguage romunu kullanıyorum. Özellikle, üzerinde gelen roma göre batarya süresinden oldukça memnunum. stabil güzel bir rom. yalnız inew v3 bile bana 2 gün yetiyordu. :)
    fırsat bulursam o romu bende yükleyeceğim, çift hatta sorun yok değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.