Şimdi Ara

ZTE Nubia Z7 Max .: Ana Konu :. Özellikleri - Root - Rom - İmei vs... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
6
Favori
19.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    taze z7 max kullanıcı olarak bazı sorularım olacak, birde tecrübelerimi paylaşacağım.
    Telefonu "paganragon" isimli forumdaştan aldım. Kendisine hız ve sözünde durma konusunda teşekkür ederim, güvenilir bir arkadaş, yeni alışverişlerde görüşmek dileğiyle.

Gelelim tecrübelerime;
    Rom deneyimleri;
    1.01_1.50 4.4.2. (needrom) sözde multi lang ancak tam olarak tüm menüler değil.
    üzerine 1.59 (needrom) eng-chi 4.4.2. üzerine güncellemesi güzel tüm özellikler çalışıyor. dil problemi dışında yok.

farklı bir kaynaktan;
    1.07 4.4.4. offical rom - eng-chi güzel ancak bazı özellikler çalışmıyor, stabil değil.

arada cm11 4.4.4. custom rom, bence tamamlanmamış, bir çok özellik çalışmıyor.

sonra cm12 5.0.2- Lollipop içeren tek deneme, çok başarılı bulmadım, beta zaten,

son olarak
    hangi kaynaktan indirdiğimi hatırlamıyorum.

ROM_ZTE_Z7Max_Base_1_59_modByBB72_FINAL_RPC güncellemesi her ne kadar sistem olarak 5.0 yazsada 4.4.4 , tr dil desteği de var şimdilik başarılı, herhangi bir sorun olursa yazarım. çok az noktada ingilizce gördüm.

Kurulum sırası vereyim son olarak tamamlayayım;
    Root ve Recovery var diye tahmin ediyorum

1- needrom 1.01_1.50 Multi Lang kuruluyor,
    2- ROM_ZTE_Z7Max_Base_1_59_modByBB72_FINAL_RPC kuruluyor.
    3- Gapps (nette çok fazla paket var, istediğiniz bir tanesini kurup kullanabilirsiniz.)

diğer arkadaşlarda tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum.
    bu arada eklemeden geçmeyeceğim, nubia nın power saver, backup ve profilden uyku modunda muzik çalmasına bayıldım.

Teşekkürler, iyi günler.

• z7 mini mi z5s mini mi beyler hangisi sizce z5s mini daha iyi gibi
  • Her türlü z7 mini.
  • Hayır çift hatta gayet iyi çalışıyor.
  • Imei isini micro77 hocamin dedigi sekilde gayet basarili bir sekilde hallettim.
    Rom olarak suan stok rom kullanmayi istemiyorum cince market olaylarindan dolayi.Bunlari yukarda bi arkdasin soyledigine gore yok edebiliyoruz ama hic ugrasmak da istemiyorum acikcasi.
    Kisacasi rom onerisi alabilir miyim? Cm11 ne durumda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeasme kullanıcısına yanıt
    bu ikisini deneyin, ben denemedim ama ilk fırsatta yüklemek istiyorum.

http://www.needrom.com/download/nubia-z7-max-build-1-01-1-50-multilang/

http://www.androidiani.com/forum/zte-nubia-z7/423861-rom-1-38-mod-bb72-zte-nubia-z7-max.html

kullananlar çok memnun ikisi de olumlu yorumlar almış...

• günaydın herkese,
    z7 max için kulaklı önerisi olan var mı?
    birde bluetooth kulaklıklar konusundaki fikriniz nedir, radyo muzik dinleme performansları nasıldır?
  • orjinal roma imei atıldıktan sonra bence kafayı yiyor makine, şu an ben orjinal rom kullanamıyorum, cm11 kullanıyorum yoksa internete bağlanamıyorum, orjinal romun kendi özelliklerinden faydalanamadığım gibi mükemmel bir kamera işlemcisi olan sony imx214 kamerasından da faydalanamıyorum çünkü görüntü inanılmaz bulanık çıkıyor elinizi fazla titretmemeniz lazım çekerken, rom işini çözen var mı? bide 5.0 çıkmış deneyen varmı?
  • konuya canlılık gelmiş, ha şöyle :) telefon hakettiği değeri bulacak inşaallah :) , rom konusunda benim gibi internete bağlanamama sıkıntısı yaşayan var mı? ben sadece cm11 romları ile internete bağlanabiliyorum.
  • salagil kullanıcısına yanıt
    Ben denedim hocam, hataları çok, ayarlar durduruldu hatası veriyor mesela çift hat ayar kısmına girince ve kendi orjinal romunun üzerine kurmuşlar, kendi bazı özelliklerini kullanamıyorsun.
  • KoLiForM K kullanıcısına yanıt
    1- needrom 1.01_1.50 Multi Lang kuruluyor,
    2- ROM_ZTE_Z7Max_Base_1_59_modByBB72_FINAL_RPC kuruluyor.

yukardaki satırlarda yer alan multilang bulunuyor fakat 2. satırdaki romu bulamadım varsa link verebilir misiniz?
  • Telefonun sag tarafinda arka kapakda gicirdama olan varmi? Beni cok rahatsiz etmeye basladi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raashed21

konuya canlılık gelmiş, ha şöyle :) telefon hakettiği değeri bulacak inşaallah :) , rom konusunda benim gibi internete bağlanamama sıkıntısı yaşayan var mı? ben sadece cm11 romları ile internete bağlanabiliyorum.

arkadaş söyledikten sonra denedim, 3g internet bağlanmıyor.
    1.59 kullanıyorum.
    1.48 orjinal rom kullanan var mı.
    diğer kullanıcılar.
    rom ve 3g internet durumları nedir.
  • KoLiForM K kullanıcısına yanıt
    Kendi İmei'simi çakma imei mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankardes -- 5 Ocak 2015; 12:32:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozankardes

imei tamiri yapılmış durumda.
    ancak CM11 denemelerim esnasında bağlanmıştı.
    kendi romlarında sorun var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoLiForM

quote:

Orijinalden alıntı: ozankardes

imei tamiri yapılmış durumda.
    ancak CM11 denemelerim esnasında bağlanmıştı.
    kendi romlarında sorun var sanırım.

Oneplus one vakası olabilir. CM11 romunun içindeki modem dosyasını flashlayıp bir denesene düzelecek mi?

Sadece internete mi bağlanmıyor yoksa 3G şebekeye mi hiç bağlanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankardes -- 5 Ocak 2015; 13:15:07 >
  • Allah korusun kardeşim, neler söylüyorsun öyle :)

Üzerinde gelen rom neydi hatırlıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

Allah korusun kardeşim, neler söylüyorsun öyle :)

Üzerinde gelen rom neydi hatırlıyor musunuz?

merhaba,
    cm11 de bağlanmıştı.
    gorüşme yapılıyor, internete bağlanmıyor. 3G logou felan çıkmıyor.
    üzerinde gelen rom neydi hatırlamıyorum.

Sènior Farfalla - siz bu telefonu kullanıcısısınız diye hatırlıyorum forumdan, sizde hangi rom var, 3G internet çalışıyor mu. bir forum duayeni olarak bizleri bilgilendirimisiniz.
  • hadi abiler, bir veri analizi yapalım kimlerin 3G interneti çalışıyor.
    Lütfen
    kullandığınız rom ve 3G internet çalışıp çalışmadığı ve hızı konusunda bilgileriniz paylaşında, sonra hep beraber z7Max ı uçuralım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.