Bildirim
ZTE zxdsl 531b reset sorunu
Finish Quantum Özel Seri 100 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti (1 x 100 Kapsül) : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BRQPL7SV
10 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı sorun bendede var
yeniden kurmaktan canım çıktı
yeniden kur kur kafam attı -
selam arkadaşlar bu sorunu dün çözdum şimdi hiç reslemıyor bir kablosuz ağ bağlantı sorunuda çözdüm siterseniz mail adresimi ekleyebilirsiniz dj-ejay_sonkan@hotmail.com size bu konuda yardımcı olabirim arkadaşlar:)) -
kolay gele çözümü buraya yazsaydın keşke !
başka çözüm bulan var ise yazarsa sevinirim hşç... -
bu modemin sorununun çözümünü anlatırsanız çok iyi olcak yardımcı olursanız sevinirim -
Aynı sorun benim modem de çıktı. Artık hiç kapatmıyorum, sürekli elektriğe takılı kalınca problem olmuyor. Ayrıca resetlendiğinde ayarlarla tekrar uğraşmamak için modem kurulumunun backupını alırsanız, ayarlarınızı çabucak geri yüklemiş olursunuz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X