Şimdi Ara

ZTE ZXHN H3600 root şifresi etkinleştirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
5
Favori
2.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turkcell gsm kullanıcısı olup 31.xxx'li bloktan IP için, cep telefonunuzu uçak moduna alıp geri açın, ipimne.com gibi bir yerlerden IP adresinizi kontrol edin. Birkaç denemeyle bile 31.xxx IP bloğundan IP alabiliyorsunuz. Bu işlem sırasında, zaten modem ile bir işiniz yok. Cep telefonunuzun Wi-Fi ayarını kapatın, yalnızca Turkcell'in internetini kullansın. 31.xxx'li IP alınca, telefonun internetini bilgisayar ile paylaşıp diğer adımlara geçersiniz.

• Dns değiştirince engellemeyede bir çözüm bulunsa hayat çok daha güzel olacak

• enoymuss E kullanıcısına yanıt

Elinize sağlık. Bu şekilde sanal makina imajı oldukça kullanışlı olmuş. H3600P için başarı ile çalıştı yönteminiz.

• Çoğu kişiden root kullanıcısıyla girilse dahi dhcp sunucusunun dns i değiştirilmediğinin dönüşünü alıyorum yeni firmware ile dns root kullanıcısında olsa dahi değiştirilemiyor sanırsam güncel firmware kullananlar beni bilgilendirebilir mi ona göre konuyu güncelleyeceğim benim router ım güncel değil o yüzden bilemiyorum.

• Merhabalar. TürkNet'in verdiği ZTE H3601P v9.0'da malesef ne PPPoE script'i ne de root script'i çalıştı.

• Froinchi12 kullanıcısına yanıt

güzel işte. güvenlik açığı olmayan bir cihaz kullanıyorsun demektir.  

dns adresleri değiştirilebiliyor mu?

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

192.168.1.1'de böyle bir ekran bulunuyor. admin kullanıcısı ile giriş yaptım. Cihaz TürkNet'in yolladığı şekilde; software'da oynama yok. Software Version V9.0.0P1_TN.

ZTE ZXHN H3600 root şifresi etkinleştirme

Apply dediğimde "Apply successful" dönüşü aldım.

Bilgisayara otomatik olarak DNS'i verdi, gözlemlediğim kadarıyla bu versiyonda bir problem yok.

Tek problem benim modemin rootlanamıyor oluşu ZTE ZXHN H3600 root şifresi etkinleştirme 

• Froinchi12 kullanıcısına yanıt

Türknette çalışmıyor maalesef superonline için geçerli burdaki türknet internetim olmadığı için ne türle yönetiliyor router u bilmiyorum:( keşke türknetten de bu işlerle uğraşan birisi olsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoymuss -- 23 Ekim 2024; 5:36:33 >
  • enoymuss E kullanıcısına yanıt

Hocam isterseniz sizlere Instagram üzerinden ulaşayım, biraz kurcalayalım.

• Türknet ya da turktelekom için soranlar script maalesef ki onları kapsamıyor onlardan herhangi birini kullanıyorsanız scripti denemenize gerek yok sadece superonline için geçerli, Türknet ve türktelekom için şuanlık root yöntemi başka birisi çıkartmadığı sürece yapabileceğim birşey yok kusura bakmayın onların çalışma mantığı biraz daha farklı evimde kullanmadığım için deneme yanılma yöntemiyle deneyemiyorum birisiyle ekran paylaş üstünden yapmaya çalıştık sonuç alamadık.

• @lemandark Hocam türktelekom veya türknet taraflı bilginiz var ise yeni script hazırlayabilir misiniz sizin scriptiniz türktelekomda çalışıyordu şuanda türktelekom internet kullanmadığım için geliştiremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoymuss -- 6 Kasım 2024; 21:17:27 >
  • Millenicom için bilgisi olan var mı
    Root değil düz admine bile erişemedim :) şifreyi bulamadım
  • Huawei LG8245X6 için de root githubumda var arkadaşlar (superonline için) adımlar videodakiyle aynı.

ZTE ZXHN H3600 root şifresi etkinleştirmegithub
    GitHub - enoymuss/lg8245x6_root
    https://github.com/enoymuss/lg8245x6_root
  • arkadaslar yardima ihtiyacim var. Windowsa ye virtual machine kurup hazır dosyayı ekledim actim. İki tane network kartı ekledım bridge modunda. Birincisi ethernet kartı, ikincisi wireless pci kart (asus anakartla gelmiş bi kart). Kart Qualcomm Atheros QCA61X4A.

Ubuntu açılınca wireless seçemiyorum çünkü kartı ethernet adaptörü olarak görüyor. ubuntu-20.04.6-desktop-amd64 iso dosyasını indirdim acaba sürücü mü gerekli diye bakacağım. İlk defa Linux kullanıyorum. AmigaOS tan aşinayım biraz ama tecrübem sıfır Linuxda.

Bir de zar zor 31 li ip aldım turkcell telefonum ile. Bilgisayar ethernetten modeme takılı şu an. Modem de duvara takılı. Internet çalışıyor. Telefonu hotspot yapıp Windows ile bağlanmayı denedim ama ethernet çıkınca internet çalışmıyor ubuntuda.

• ancalimon A kullanıcısına yanıt

ethernet olarak gözükecek zaten bridge olduğu için herhangi bir sıkıntı yok sadece scripte yazdığınız ağ arayüz adlarına dikkat et, Yani işlemine devam edebilirsin ben videoda direkt bilgisayarımdan boot etmiştim, 31 li ip bloğu konusunda da gelirsek 31 li ip bloklarının hepsi açık diğerlerinde bazı kapalı geliyor diye kesin sonuç alanı yazmıştım diğer ip bloğuna denk geldiyseniz tarayıcıdan acs.superonline.net e giriş yaptığınızda site yükleniyorsa script düzgün çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoymuss -- 10 Kasım 2024; 20:51:10 >

Usb ile bağla ordan usb hotspot yap bence.

• aşardım bağlamayı da şu routerı resetleme, kabloyu çıkarıp takma kısmında kafa karıştı. Yazan yönergeler ile videoda gösterilen farklı.

routerın wan portuna ethernetten gelen kabloyu routera reset atmadan mı takıyorum yoksa sonra mı? Sonraysa, ne kadar sonra?

bir süre sonra kırmızı internet ışığı yanıyor ama videoda o ışık yanmıyor mesela.

Router resetleme işine o kadar takılmana gerek yok videodakinin aynısını yap mesajları videodan önce yazmıştım ben videoyu sonradan çektim en düzgünü videodaki.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.