Şimdi Ara

ZTK | Beşiktaş - FENERBAHÇE | 05.02.2017 (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.129
Cevap
2
Favori
54.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakemlerle mac kazanan bjk ilk defa hakem hatasi olunca nasil bir duygu hep gs fener yasiyodu hakemler dogruyodu fener gsyi iyi oldu size bjk bide cirkef taraftarlariniz var efendi bjkmis peh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her türlü stad açılış kapanış hizmetleri için irtibat adresimiz Fenerbahçe ;)
  • Siz bekleyin gs sizi evinde yensinde ozaman gorecez barca bjkmis ahahahahaha

• Pascala verilen ceza bakalım verilebilecek mi...

• quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

quote:

Orijinalden alıntı: Anbilivıbıl

Bjklıların acısı büyük yeni stadlarındaki ilk fener maçında yenildiler. Uğraşmayın onlarla. Açın japon bayraklarını

Sende fazla vardır japon bayrağı delikli çeyizinden çıkarda yolla bitane

Belli ki acısı devam ediyor geçer güzelim

• archdark kullanıcısına yanıt
    pozisyonun videosunu getir koçum.... RVP nin benzer fotoğrafları var FORMA DÜZELTİRKEN !!!!
  • e_otuz E kullanıcısına yanıt
    nerede yaşıyorsun arkadaşım burada fenerasyon var.
  • Turktelekom arenayada bekleriz ordada boyle artizlensin taraftarlariniz hadi

• quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Astrofizikçi

Dünkü başakşehir macinda"buyuk takim hakemide yener,kırmızı kart verilse nolucakti hebele hubele" diyen bjk taraftarlari bugün hakeme salliyor hmm

Kucuk pozisyonlarda 1 2 pozisyonda hakemiyenebilirsin 90 dakika taraf tutan hakemi yenemezsin

Taraf mi tutuyordu yuh bee. Hakem lesti kabul ediyorum ama taraf tutmadi.

Ne yapti taraf tutmadi. Pozisyonlari iyi incele. Tosici attiysa pörsükü neden atmadi

4 metre oteden geliyor kafa iteliuor. Senin ne isin var ?
    Josefin pozisyonuna ofsayt dedi hatali, lense birisi disaridan mudahale etti , lensin golunu yedi.

Allahtan taraf dedik simdi sayarsin fbye zulumleri. Kafa itelemiyor. Kafa atiyor. Pozisyon onceside tosic yerlerde geziyor niye geziyorsa

2 3 adim sonrasi gol pozisyonu canini disine takip zorlayacak tabii gayet normal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Maci cilleden cikarmaya ilk baslayan oguzhan denen sahsi kimse konusmuo.. kirmizi karta kadar elinden geleni yapti cirkeflik namina kirmizidan sonra cit yok.. besiktasa cok zarar veriyor cook

• Gs'liyim tarafsız gözle izledim tosicin atılması doğru porside direk kırmızı degilde 2.saridan felan bir şekilde atilmaliydi Oğuzhan çok çok cirkef bir oyuncu en az 2 kez atilmaliydi Şenol güneş her zaman ki mağdur edebiyatına devam etmiş pek sevmezdim iyice karakterini belli eder oldu son yıllarda BJK taraftarı hala belli standarta gelememiş sahaya girmek mı kaldı bu devirde GS maçında da girmişlerdi bir kaç kere sonuç olarak ben FB bin eleyeceginden emindim BJK bu sene büyük maçlarda hiç galibiyeti yok lig Avrupa bizle de 2-0 dan gelip berabere kalmışlardı su maçta bjknin hakem demesi saçmalıktan öte değil fikonunda yenilgiden sonra süt kupası demesi efendi BJK duruşu olarak yorumluyorum

• The R0CK T kullanıcısına yanıt
    Siz alışıksınız tevillere zira bu hareket aslında hollanda da üzgünüm demektir (((:

• Öncelikle hakem tam olarak bir faciaydı bana göre resmen maçı ince ince doğradı. Özellikle ilk 30 dk fenerbahçe futbolcuların sert faullerini kart vermeden geçiştirdi. Rvp nin oğuzhanın sırtına vurmasına sarı kart verse 41. dakikada oda 2. sarıdan atılıcaktı ta ki o pozisyondada direk kırmızı kart görmeliydi. Tosicin pozisyonu doğru sen o hamleyi yaparsan adamda kendini atıcak doğal olarak. 2. yarı şeneri nasıl atmadı aklım almadı 2 tane üst üst sarı kartı varken yaptığı faulleri es geçti. fb taraftarı yıllarca meloya küfür ederken takımında ki volkanla emre belözoğluyla rvp gurur duyması ayrı bir ironi şu tarz bir oyuncuyu yıllardır bir Beşiktaşta göremedik :) oyuna gelecek olursak 41. dakikaya kadar iyi bir Beşiktaş vardı Fenerbahçe şut bile atamadı hatırladığım kadarıyla kırmızı karttan sonra oyunun şekli değişti yine ezilmedik. Maçı kaybettik ama Mitrovici kazandık diye düşünüyorum bana göre özellikle ileri çıkışlarıyla iyi bir performans sergiledi.

• FBJK kardeşliği kısa sürmüş
  • archdark kullanıcısına yanıt
    :D Koçum videosunu getir diyorum getiremiyorsun benzer fotoğrafları yine twitterda geziyor zaten bulabilirsin ... hadi git ötede ağla fazla hıçkırma rahatsız etme milleti !
  • RVP SEN MUHTEŞEM BİR DETAYSIN ADAMIM

• Marcelo da az çakal değil her faul pızisyonuna zıplayıp durdu. Maç 5 dk daha uzasa bjk 9 kişi kalırdı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler o değil de maçın son 15 dakikasında falan josefin bir pozisyonu var. Ofsayt verdi yan hakem ama pozisyon tekrarına bakınca ofsayt falan yok. Ofsaytla alakası bile yok. Ne iş?

• The R0CK T kullanıcısına yanıt
    Yeğen video getirsen nolur sizin cigerinizi biliriz meireles de okey demisti zaten hakeme..üzgünüm hareketi hollanda da git kumda oyna

• quote:

Orijinalden alıntı: Fëanor_

Aynen. En büyük sizsiniz. Hakemler hep Beşiktaşlı zaten. Beşiktaşlılar çirkef zaten. Tabi Van Persie melek Tosic kışkırttı zaten onu. Gol de ofsayt değil öncesinde de faul yok saçmalamayın.

ZTK | Beşiktaş - FENERBAHÇE | 05.02.2017

Yalnız bu fake ben maçı canlı izlerken maçın sonlarına doğru Beşiktaş'ın şutları 1/3'tü, Fener'in de 3/5 falandı.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.