Şimdi Ara

ZTK Çeyrek Final 1.Maç | Beşiktaş JK-Torku Konya | 10.02.2016 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
1
Favori
7.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selçux

Ulan okadar övüyorlardı çok iyi oynuyoruz diye bi izleyim dedim bu akşam hafya sonu başakşehire en 2 puan kalacak orda ahanda buraya yazıyorm.

Su mesaji suraya bi not edelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elensin yeter yahu sıkıntıdan baska bişe değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2016 hala bakırdan Ziraat Türkiye Kupasını önemseyip Beşiktaş'ı diline dolayan renkliler var, garip.

• hakem yalnız süperdi
    1 penaltımızı vermedi
    ofsayt olan pozisyonda oyuncu ufak mudahalede kendini bıraktı kırmızıyı çıkarttı
    görevini tamamladın tolga özkalfa
  • Demage kullanıcısına yanıt
    AMED ve Antalya Fatihi

• an itibariyle boyko
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Balonun havası sönmeye devam ediyor

Balon demisken;

Degil 70, 700 milyon euro harcasaniz stadsiz sampiyon olup hepinizi aglatacagiz

Şu şurada şöyle bi dursun da sene sonu çağırılan gelicen ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

haftasonu gs konya macini izlerken sinir oldum...

sonra gs gozuyle izlemeyi biraktim, lan bu konya baya bi takim yani. basaksehir kivaminda, organize ne yaptigini bilen.

bizim gibi felix leo ile felix domesticus arasi gezinen bir takima gore organizasyondan oturu daha ustun..

yani bu sonuc beni sasirtmadi. bjkliler de hic uzulmesin, gercekten iyi bir takima yenildiler. rovans bjk icin zor olacak.

konya takım falan değil aga

ofsayttan atılan gole kadar boykoya top gelmedi.ofsaytı kaldırsa 90 dakika keleye gidemeyeceklerdi.
  • Ofsayt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Bi 4 de bunlara atarız

YAVAŞ AT.

• quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

quote:

Orijinalden alıntı: seco917

Öndeyken ortalıkta görünmeyen renkliler, geriye düştüğümüzde nasıl da mantar gibi çıkıyorlar.

Siz farklısınız sanki :D Siz öndeyken konuya gelip saldır beşiktaş mı yazalım

Oyy çok fena laf yedim. Bu akşam uyuyamam ben laftan sonra.

• quote:

Sezon sonu şampiyonlukta giderse insan içine çıkmayın olm siz

Siz bursa şampiyon olduktan sonra naptınız heleki şehir efsanesi şampiyonluktan sonra kanka basit bi tr kupası kötü zaten bu kupada tüm maçlar neyin tribi bu keşke elense çok gereksiz

• Kupada gazımızın alınması iyi oluyor.
    Konya 2. Maça paflarla çıkabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: 3arbar

quote:

sonra gs gozuyle izlemeyi biraktim, lan bu konya baya bi takim yani. basaksehir kivaminda, organize ne yaptigini bilen.

bizim gibi felix leo ile felix domesticus arasi gezinen bir takima gore organizasyondan oturu daha ustun..

yani bu sonuc beni sasirtmadi. bjkliler de hic uzulmesin, gercekten iyi bir takima yenildiler. rovans bjk icin zor olacak.

ofsayttan atılan gole kadar boykoya top gelmedi.ofsaytı kaldırsa 90 dakika keleye gidemeyeceklerdi.

Başbakan konyalı olmasa Konya düşer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ulan okadar övüyorlardı çok iyi oynuyoruz diye bi izleyim dedim bu akşam hafya sonu başakşehire en 2 puan kalacak orda ahanda buraya yazıyorm.

Utanmasanız hazırlık maçında yenilen bjk ye balon patladı diyeceksiniz

Abi şu konyayı 3-2 yenseydik hazırdı trollerin laflari;

Hakem kolladı,
    Full yedek konyayla oynadılar,
    Konya maçı verdi.

Yazık lan size.

• Hakeme yazıklar olsun.
    Ama Marceloya da kızgınım.
    Kardeşim faul yapma, yiyeceksek yiyelim. Gazoz kupası için stoperi olmayan takım iki maç daha üvey evlat kaldı

• Renklileri gectim bizim taraftara ne oluyor ? 1 macta boykoyu yargilamak ne kadar dogru ? Ilk pozisyonda istedigi baraj kurulmadi.Ayrica uzanabildigi kadar uzandi top cok hizliydi 2 pozisyonda hataliydi.Adamin uzerinde cok buyuk baski var beklentiler yuksek ve mac boyunca bunu hissettirdi kendisinde.Tolganin hatali gollerinin haddi hesabi var mi ? Gecen hafta 2 top tuttu aaaa ohoooo boyko daha forma alamaz diyenler oldu ne cabuk unuttunuz bizi yaktigi maclari ??

Konyanin penaltisi verilmedi bizimde ofsayttan adamimiz kirmizi gordu.Takim ilk yaridan itibaren leş gibi top oynuyordu sonucun boyle olacagi belliydi.Ziyani yok konya 2.yari iyi oynadi kazandi.

Bazi galatasarayli zavalli arkadaslar artik tek kulvariniz kaldi diyor valla cok komik oluyorsunuz la yapmayin şöyle gorende ligde acik ara birinci sanicak akil seviyeleri diplerde

• Boykonun ilk maci hatali goller yedi bu sorun degil oynayarak alisir ama senol gunesin oynatacagini sanmiyorum

• Marcelo kırmızı yedi ligde cezalı duruma düşmüş. Ofsayt olmasa ilk pozisyon üzülmeyeceğim he.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellowred81

quote:

Orijinalden alıntı: 3arbar

quote:

Başbakan konyalı olmasa Konya düşer.

Kendinizi avutun öyle,hangi maçta lehimize çalınmış düdük var,paranız maçı almaya yetmedimi

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.