Şimdi Ara

ZTK Çeyrek Final 1.Maç | Beşiktaş JK-Torku Konya | 10.02.2016 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
1
Favori
7.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wmsnickers

Hocam bence bu seçimlerle çıkması daha mantıklı, sonuçta ligin sonuna dek bu ikiliyle oynayacağız daha fazla birlikte oynamaları lazım bu ikilinin.

Kardes 3 kere maç konusu açtın 2si tatil oldu bunda yenildik olmuyor işte zorlama artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tosic serdar koy ptt lige sırıtmaz bu adamlar yine kanser etti beni

• VioLee kullanıcısına yanıt
    Ilk maci yiyebilir ama şenol gunes zaten yerli kaleci oynatmaya meyilli,boykoyu bundan sonra oynatacagini sanmiyorum

• 1- boyko diye yirtinan arkadaslar simdi konussun
    2- yenilgiyi kaleciye baglamayin takimada herkes kaleciden kerim den tosicten takimdan bahsetmis ama kimse olimpiyat sitadinin rezilliginden bassetmiyo yenilginin tek sebebi var oda olimpiyatin bitmeyen ruzgari bence zaten bjk nin tek sorunu bu stat blic zamaninda olimpiyat yerine dogru duzgun bi yerde oynansaydi maclar sampiyonluk gelirdi bu statda cacik bile olmaz

• beyler boykoya çok sallamayın bence 2 golde de çok bariz bi hatası yok eminim aynı golleri tolga da yerdi adamın daha ilk maçı ısınması lazım. ayrıca şu ziraat kupası tam bir saçmalık adam kupada kart görüyor ligde cezalı oluyor şimdi gel de sövme ama sövmicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Endless River

Takım kimyası önemliydi keşke Ersan satılmasaydı

Başkanınız paragöz bence takımın defansını sattı ersanı satarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Renklileri gectim bizim taraftara ne oluyor ? 1 macta boykoyu yargilamak ne kadar dogru ? Ilk pozisyonda istedigi baraj kurulmadi.Ayrica uzanabildigi kadar uzandi top cok hizliydi 2 pozisyonda hataliydi.Adamin uzerinde cok buyuk baski var beklentiler yuksek ve mac boyunca bunu hissettirdi kendisinde.Tolganin hatali gollerinin haddi hesabi var mi ? Gecen hafta 2 top tuttu aaaa ohoooo boyko daha forma alamaz diyenler oldu ne cabuk unuttunuz bizi yaktigi maclari ??

Konyanin penaltisi verilmedi bizimde ofsayttan adamimiz kirmizi gordu.Takim ilk yaridan itibaren leş gibi top oynuyordu sonucun boyle olacagi belliydi.Ziyani yok konya 2.yari iyi oynadi kazandi.

Bazi galatasarayli zavalli arkadaslar artik tek kulvariniz kaldi diyor valla cok komik oluyorsunuz la yapmayin şöyle gorende ligde acik ara birinci sanicak akil seviyeleri diplerde

1maçtatolgayı yargılamak ne kadardoğruydu o zaman,gidin bi ukrayna ligi seyredin boyko tolgadan da beter.

• Gonya yolundayım Gonyaaa
  • Ulen Abartmak da üstümüze yok cidden baktım da Boyko çıktıgı taca attıgı pozisyondan sonra ne abartılı yorumlar yazılmıs oyle Yahu normal bır sey o .Gunay yapsa bu sefer adama kufur edılırdı ama Gs macında yaptıgından dolayı..Ama yenı gelen adam yapınca oww

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

quote:

Orijinalden alıntı: fatih2085

Fenerli trollere uzun uzun cevap yazmaniza gerek yok amed yazin yeter

SİVAS BELEDİYE SPOR

antalya nuri alço
  • 1 macta tolgayi yargilamak mi ? soyledigini bi daha dusun

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Balonun havası sönmeye devam ediyor

Balon demisken;
     ZTK Çeyrek Final 1.Maç | Beşiktaş JK-Torku Konya | 10.02.2016
    Degil 70, 700 milyon euro harcasaniz stadsiz sampiyon olup hepinizi aglatacagiz

Şu şurada şöyle bi dursun da sene sonu çağırılan gelicen ama

banlanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Renklileri gectim bizim taraftara ne oluyor ? 1 macta boykoyu yargilamak ne kadar dogru ? Ilk pozisyonda istedigi baraj kurulmadi.Ayrica uzanabildigi kadar uzandi top cok hizliydi 2 pozisyonda hataliydi.Adamin uzerinde cok buyuk baski var beklentiler yuksek ve mac boyunca bunu hissettirdi kendisinde.Tolganin hatali gollerinin haddi hesabi var mi ? Gecen hafta 2 top tuttu aaaa ohoooo boyko daha forma alamaz diyenler oldu ne cabuk unuttunuz bizi yaktigi maclari ??

Konyanin penaltisi verilmedi bizimde ofsayttan adamimiz kirmizi gordu.Takim ilk yaridan itibaren leş gibi top oynuyordu sonucun boyle olacagi belliydi.Ziyani yok konya 2.yari iyi oynadi kazandi.

Bazi galatasarayli zavalli arkadaslar artik tek kulvariniz kaldi diyor valla cok komik oluyorsunuz la yapmayin şöyle gorende ligde acik ara birinci sanicak akil seviyeleri diplerde

Gorende sizi 7 sampiyonluk 2 yildiz onde sanacak... Senin seviye yerin dibinde laflara bak

• Defansınız yeni henüz uyumsuz, kalecinizin ilk maçı skor normal
    Fikstürünüz tam bu dönemde aslında kolay ama puan kaybı da yaşayabilirsiniz
    Kritik haftalar bunlar
    Amedmiş konyaymış bunlar hikaye maçlar

• quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Gonya yolundayım Gonyaaa

Hahaha

Gonya git gel 3 saat.

• oğlum diyim niye hatalı goller yedin diyim.baba diyi rüzgar ters yönden esiydi diyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnluckyPsycho

Defansınız yeni henüz uyumsuz, kalecinizin ilk maçı skor normal
    Fikstürünüz tam bu dönemde aslında kolay ama puan kaybı da yaşayabilirsiniz
    Kritik haftalar bunlar
    Amedmiş konyaymış bunlar hikaye maçlar

Bu arkadasa arti verin boyle karakterli insanlar lazim bize ne guzel soyledi.Amed macinda feneri sonuna kadar destekledim ve rovans macinda yine destekci olucam isterse yenilsin problem degil.

Ziraat kupasinda yenildigimiz maclarin haddi hesabi yok 1461 sivas konya vs bu maclara gore besiktasin oyununu konusmak cok yanlis ha illa bi oyun konusulacaksa ligde oynanan maclara bakilmali

• O armadaki 4. Yıldız uefadan men edilmenize engel olabiliyor mu?

Veya borçları kapatmanıza yarıyor mu?

Sabrinin maaşını ödeyebiliyo mu o dördüncü yıldz?

Hepsini geçtim bu sene 3. Lük yolundaki mücadelenizde sence 4. Yıldızın bir katkısı olur mu? Size ekstra puanlar sağlar mı?

• Yine rezil etti bizi bu bjk
    Buyuk takim olamadilar yedek konyaya mac veriyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selçux

Yıllarca Fb gs şampiyonluk için çekişiyorken siz tirnaklarinizi kemiriyordunuz yazık size bu sene gs. Etkisiz eleman siz rakip oldunuz fenerbahçeye şaşırdınız tabi bende yıllar sonra ilkdefa iddalı görüyorum ama bu yılda avrupada elendinz yazık size türkiye kupası gitti yazık size acıyorm lan size

Ben de senin türkçene acıdım. Yazdıkların anlaşılmıyor. İlkokulda nokta kullanımını öğretmiş olmaları gerekiyor ama henüz o konuya gelmediniz sanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.