Şimdi Ara

Zu online (Open beta) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
10.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gold oyunun item mall parası yani gercek aprayla alıcaksın.Sonra ister oyun ici item malldan item alırsın yada silver a cevirip alısveris yaparsın.Ama pet icn gerekli oldugunu sanmıyorum senin alabildigin pet alınabiliyorsa gelistirilebilir fakat daha degisik pet ler icn gerklidir diye dusunuyorum.Peti beslemen gerekiyor peti buldugun yada bikac oyun icnde kisiye sorarak cozebilirsin okadar ilerlemedigimden/oynamadıgımdan ben arastırmadım...

@arpada Ben zaten yazmıstım senin soyledigin herseyi ama tabii senin gibi uzun yazı okumayı sevmeyenler icn kolaylık olmus(!)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunterx

Gold oyunun item mall parası yani gercek aprayla alıcaksın.Sonra ister oyun ici item malldan item alırsın yada silver a cevirip alısveris yaparsın.Ama pet icn gerekli oldugunu sanmıyorum senin alabildigin pet alınabiliyorsa gelistirilebilir fakat daha degisik pet ler icn gerklidir diye dusunuyorum.Peti beslemen gerekiyor peti buldugun yada bikac oyun icnde kisiye sorarak cozebilirsin okadar ilerlemedigimden/oynamadıgımdan ben arastırmadım...

@arpada Ben zaten yazmıstım senin soyledigin herseyi ama tabii senin gibi uzun yazı okumayı sevmeyenler icn kolaylık olmus(!)

hehe onemli degil ama oyun akıcı sıkılma yok cok rahat sıkıladan oynanabilecek bir oyun

• Su an bu oyuinu yukleyip oynayabilirmiyim
  • Tabikide oyun OB de ne wipe var nede kapanma durumu istedigin gibi girip oynayabilirsin yuksek lvllara cok rahat cıkabilirsin(300lvl cap)
  • ilk m den fly war sağ üstte ona sonra gitçeyiniz yere tıklarsanız 5 saaniye sonra oraya uçarsınız (her charda oluyomuş en hızlı summoner sanırsam )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS9 -- 17 Aralık 2007; 20:06:41 >
  • pvp varmı
  • evet pvp var fakat 90 level adam gelio 30 levela dalıyor biraz kötü bir pk demek buda
  • Evet yukarıda title lerden bahsetmistim iste pk list te belli sıralamalar var yada pk temizliyince belli bir puan alıp degisik titlelar kazanıyorsunuz yani her sekilde pvp mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunterx

Tabikide oyun OB de ne wipe var nede kapanma durumu istedigin gibi girip oynayabilirsin yuksek lvllara cok rahat cıkabilirsin(300lvl cap)

wow sinir 300 lvl mi bunda
  • bi deneyim bakalım indirmeye başladım

oynıcak oyun kalmadı yaw
  • oyuna giriyorum ve soyle hata veriyor"Coneccting Failed,Unable to acquire realm list"diyor neyapmaliyim hunterx soylermisin
  • Buyuk bir sorunları var galiba serverlarla ilgili siteside acılmıyor sen soledigindede denedim bendede acılmıyor oyun aynı hatayı veriyor.Arastırıp buradan haber veririm duzelirse...
  • Arkadaşlar Türkler olarak toplanabileceğimiz bir adres veya guild yok mu? Beraber kasalım beraber öğrenelim vs...
  • Malesef duyan bikac kisi baslıyor ve bu zamanda okadar cok oyun cıktıgı icn herkes dagılmıs durumda bendede bikac oyun oldugundan girmiyorum pek.Sen gir azıcık ingilizcen varsa rahat edersin sonra kendine yer bulup ilerki lvllarda party yaparsın ama ilk baslarda gerek yok tek kislik cok questli oyun gibi sitedende buildlerle ilgili bilgileri okuyarak yanlıs yapmadan ilerlersin...
  • Aslında Sunonline diye bir oyun vardı. Onun çıkmasını bekliyorum. 2007 sonunda çıkar deniliyordu şimdi 2008 e atılmış. Sun'ın avrupa serveri açılana kadar takılabilirim sanırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KDR_KRC

Ben 39 oldum pet aldim ancak lewel atlatamıyom.lewel atlaması için leaf exp istiyor oda gold ile satiliyor ancak şu ana kadar hiç ****iriktiremedim hep bonem oldu nasıl gold yapılıyor bilen varsa yardım lütfen.

Bazı haritalarda pet walk bölgeleri var. Mapten bakarak oraya gidip pet walk yapmalısın. Bi süre sonra pet exp leaf ve yiyeceklerini buluyor zaman alıyor biraz sabır lazım. Lvl 40 olduğunda peti binek olarak kulanmaya başlıyorsun. Birde petin lvli max senin lvline eşit oluyormuş. (bu kesin değil ama oyundakiler öyle diyor)
    Petlerin bir diğer özelliği karakere stat bonusu vermesi. lvl 20-30 arası bir quest yarım saatlik bir pet verilyor deneme amaçlı. İnsan üstü güçlü bir hale geliyosun o 30 dakika boyunca(evet statları abartı arttırıyor). Normal şartlarda oyundaki petleri lvl 30 da alıyoruz. Pet questini takip ettiğimizde bir pet egg alıyoruz ve burda besleme ve exp leaf bulmayı (pet walk) anlatılıyor. Fakat lvl 30 olmadanda Xmas questinde tüm xmas harflerini toplayıp Santa'dan normalde oyunun basic petleri dışında bir pet yumurtası almanızda olası.

Oyuna gelince oldukça kolay bir quest search sistemi var PW deki gibi quest menüsünü açıp alttaki seçenekten questleri arattırabiliyoruz.

MAP te bulunan search seçeneğinden o haritadaki npc lere ve moblara otomatik gidebilme olasılığı var yüreyerek veya uçarak(günlük search sisteminden bu şekilde uçmak 3 kere bedava ve diğer uçuşlar 2000bane olduğunu görüyoruz). Petlerin statlarını incelediğimde flying ability olabileceğini farkttim belki bu uçuşları uçan bir pet kullanarak ilerde bedavaya getirebileceğiz. Birde bu anlattığım sistem dışında ride npcleri arasında bedava veya düşük ödemelerlede uçuyoruz. Zaten daha ilk lvlerde bunu öğreniyoruz.

Oyunun görselliği bir cellshade olarak çok sanatsal kısımlar barındırıyor. Renk tonlamasına bazı yerlerde hayran kaldım. Anime tarzında ve hakkını iyi vermiş oyun diye düşünüyorum. Karakterlerde cinsiyet sınırlandırılmasını sevmem ki bu oyunda mevcut görmezden gelmeye çalışıyorum. Bu günlerde PW -Zu- Shaiya 3 oyun arasında kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxel -- 24 Aralık 2007; 9:54:38 >

• grafikler guzel bence daha dolgun renkler war
  • Güzelede benziyor aslında oyun, indersek mi acaba ?
  • bende bunu bekliodum ya december dio du bi baktim aralıkdayız walla iyiki balmısım hatırlattın yani bana oyunu hazirandan beri takip ediyordum
    oyun oynanmaya deger

hunterx
  • saol hunterx bizde kankamla yukardaki şahıs olur kendisi :D(zenciboy) başlıyoruz oyuna .. peki oyunda ırk filan warmı? bide karakter cesitlerinden bahsederseniz iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.