Şimdi Ara

Zu online (Open beta) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
10.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler hunter daha öncede biliyordum bu oyunu senin sayende güya açılsın indircem diyodum ama anca şimdi kafama dank etti(tamda zamanında)perfect world bitsin bunada bakıcam
  • Acele etme 2.5 saatte iniyor12 de baslasan 3 te acılınca hemen dalarsın.Suanda hersey acık gozukuyor serverlar 1 seviye dolu filan ama baglantı kurulamıyor.Heralde son ayarlamalar yapılıyor gm ler deniyor...
  • halal sana hunterx bu forumda senin kadar kaliteli adam çok az helal olsun süper olmuş
  • Sagol.Eskisi kadar paylasım yapmasamda haberdar ediyorum kafama estikce.Buda taa temmuzda paylastıgım oyun simdi ob ye gectigini haber veriyim dedim.Ama cok zor buldum aramalarda cıkmıyordu bu konum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunterx

Sagol.Eskisi kadar paylasım yapmasamda haberdar ediyorum kafama estikce.Buda taa temmuzda paylastıgım oyun simdi ob ye gectigini haber veriyim dedim.Ama cok zor buldum aramalarda cıkmıyordu bu konum

galiba baya bilgin war onlineler hakkında bi oyun söylicemde ben bulamadım sen biliyosundur belki Tartaros Online diye bi anime youtube de videosunu gördüm ...
  • Asya da cıkmıs ya da haziran ayında yazıldıgına gore yapım asamasında suana kadar yapılmıs cb de olabilir o yuzden pek bilgi yok olsada korece ve anlamam zor.Bi kac bilgi var olds chool/PS1 grafikli multi character control yani granado Espada coklu karater kontrol edip oynuyorsunuz.

Animelerden once bi suru super grafikli oyun var ama hic birisinin daha ingilizce icn adımları atılmadı cogu zaten cb de. SP1,R2,noir gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 14 Aralık 2007; 21:13:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunterx

Asya da cıkmıs ya da haziran ayında yazıldıgına gore yapım asamasında suana kadar yapılmıs cb de olabilir o yuzden pek bilgi yok olsada korece ve anlamam zor.Bi kac bilgi var olds chool/PS1 grafikli multi character control yani granado Espada coklu karater kontrol edip oynuyorsunuz.

Animelerden once bi suru super grafikli oyun var ama hic birisinin daha ingilizce icn adımları atılmadı cogu zaten cb de. SP1,R2,noir gibi.

bilgiler için sağol
  • up up yukarı bu konu yukarda dursun azcık
  • Oyun wow'un anime tarzı gibi geldi bana çok eğlenceli sürekli questler var hiç sıkılmıyorsunuz.
  • Evet biraz benzetmeye calısmıslar tabi yerini tutamaz ama gunluk questler gelecek lvllerde gorev verenleri gri unlem isaretiyle , kendi lvlinizdeki gorevleri parlamayla , biten gorevleri soru isaretiyle filan ,eventlar.Oyun asılında interactive movie gibi olmus bu dedigimi asagıda anlıyacaksız...

Sanırım oyunda lvl cap 300 oldugundan bayaa rahat lvl atlanıyor.Hele summoner lvl 6 da aldıgı petle hem yolaldıgın adamı kendi rahatlıkla kesiyor etrafında baska mob varsada aoesiyle onuda kesiyor(o lvlde neden okdar gucluyse hemde siz baska bi target a vurup onu kesebiliyorsunuz o arada.Ayrıca bir skilli kullandınmı direk kendisi tekrar tekrar kullanıyr auto shot gibi ama bu ilk buyu icn gecerli olabilir ana vurusu oldugundan.Skilleri vendordan lvl geldikce ogrenebiliyor ve lvli gelikce upgrade edebiliyorsunuz.Birde lvliniz geldiginde gorevlerden skill kitapları verebiliyor.
    Questlere gelirsek oldukca kolay quset log a girdigimizde gitmemiz gereken yer,oldurmemiz gereken yaratık,gorevi bitircegimiz kisiyi yesil yazı ve altı cizili olarak gosteriyor ve yaratıga yada questi bitirceginiz adama tıkladıgınızda kendi otomatik olarak oraya gidiyor ve haritada da yolu ciziyor.Benim bukadar kolay olması hosuma gitmedi zaten yeterince yer belirtiyor nerde bulunucagını filan bukadar kolaylastırması gereksiz gibi geldi.Tabii cok beyenen cıkarBu yuzden sanki siz belirli seyleri bir film icnde yapıyormus gibi oda kendi oda kendi hikayesi icnde hareket eden bir interactive film gibi cok kolay geldi.Cizgi film tadında oynayabilirsiniz.Oyunda crafting sistemide mevcut dusen materyalleri birlestirip gerekn sekle cevirip silah,armor bi kac bisey daha yapabiliyorsunuz.Silahlar,armorlarda icnde ayrılıyor lvllere gore ozellik ekleyen,Elementleri kullanan bide rank seklinde baska ozellikler katan cesitleri var tabii gereken itemler onlara gore zorluk kazanıyor...

Oyunda pet sistemide mevcut(summonerin petleri dısında)ufakken alıp besliyip sanırım 40 lvl yaptıgınızda ustune binebiliyorsunuz.Ucan balık,ucan domuz,normal at(ama heybetli:P ) ve daha bi cok pet var.Koselerde playerlar goruyorum petlerle oynayıp besliyolardı

Simdilik bukadar bilgi yeter bende dun gece girebildim pek oynamadım baska onemli bisey olursa eklerim.Oynamaya degecek bir oyun oyunsuz olanlar deneyebilirler...

• Hunterx oyun tanıtımlarını beğeniyorum en son tanıttıklarından immortals online yı oynadım fakat oyunda toplasan toplasan 200 kişi var % 80ide amerikalı anti türkler bu yüzden bırakmıştım bunuda deneyeceğim teşekkürler
  • Guzel oyundu(oda 5 ayı gecmistir) ama hep bir alternatifi cıktıgından gereken ilgiyi gormuyor.Grafigi biraz daha iyisi yada skill effectleri biraz daha iyisi cıktımı unutulup gidiyor.Sunuda deneyeyim sunada bakayım derken zaten unutulup gidiyor yuksek lvllere kadar dayanıp gorenler kalıyor genelde yoksa girip 15-20lvl e kadar bakiyim dersen ne partynin oyuna kattıgı zevki gorursun nede pvp nin guzelliklerini gorursun...Ama tabi cogu grind e dayalı oldugundan biraz uzun takılmak gercekten sıkıcı ve zorlayıcı olabiliyor.Sıkılmadan rahat lvl atlıcagınız oyunlar bu(zu),shaiya ve PW dir son cıkanlardan hepsinde yeterince quest var ve questlerden sıkılanlar(evet nedense sıkılan var onlarada questsiz sırf saatlerce grindfestle gecen oyunlara alısmıs olanlar) icin gidip pvp yada craft icn gereken materyalleri toplayarak gecirebilirler...

Nerden nerelere gectim ama kısa yazamıyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 16 Aralık 2007; 15:51:02 >

• İmmortals 'da 30 leveldim pksı güzel yenince killed by turk demekte süper oluyorda oyunda cok fazla canavar birden saldırıyor kenara cekmeye calısıyorsun kenara giderken yanlardanda 5-10 tane geliyor oyun da parti sisteminide ihtiyac bundan doğuyor ve ben tek tabanca takılmayı severim
  • Beyler zu online da görev fln olayı nasıl skiller nasıl acılıyo vsvs. gibi konuları ögrenebilecegim biyer varmı

kaldım ortada seygibi :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: S4HİN

Beyler zu online da görev fln olayı nasıl skiller nasıl acılıyo vsvs. gibi konuları ögrenebilecegim biyer varmı

kaldım ortada seygibi :D

Yukarıda acıkladım oyunun nekadar kolay oldugunu zaten gorevlerde basıyorsun gidiyor yaratıga ve gorev verene burada ingilizce bilmene bile gerek yok yaratıgın ismi var ve gittigin yerdekileri verilen sayı akdar oldurup donuyorsun skillerde ustunde lvlleri yazıyor ve skill satan amcaya gidip kitabını alıyorsun yada lvli gelince kitabı veriyor questler ve sag tıkalyıp kullanıyorsun okadar.BAska bilgi istersen oyunun forumlarına bakıcaksın ben genel bilgi veririm kendinizinde bulabilecegi ve oyunu oynamya yeticek kadar ingilizceniz yoksa orası size kalmıs.Kendimi yırtıpta burada su skill su ise yarar su yaratıgı oldurmek icn suraya gidiceksiniz diye bir rehber hazırlayamam zaten kimsede ugrasmaz.Hee zamanla kendi forumlarında fan-siteler cıkar bilgiler onlar buraya konur/paylasılır.Siteye girip forum sekmesinden ulasabilirsin(bukadar yardımımızda dokunsun)Butun topiclere bakarak isine yarıyacak bilgiler edinebilirsin.Ama dedigim gibi gorev yerlerine hep tek tıkla otomatik gidiyorsun, icine sinen charı ac ve oyunun kolaylıgına cizgi film havasına kendini bırak

• kankamla bizde gelicez ama ben dun gece indirdigim clientle girmeye çalıştım hata veriyo kapat diyo kapatıyom yeni indircem bakam nasılmış :D
  • Bi kac sey daha ogrendim oyunda title(ustunuzde yazan yazı hero,senior assasion gibi) kazanıp bunları kullanılabilir haldekilerini zamanlı yada sınırsız kullanabiliyorsunuz ve bunlar size ozellik ekliyor.Eger fazla pk yaptıysanız bad guy,maverick gibi sıralmaya girenlere 7 gunluk ism veriliyor ozellik olarakta ya pvpde siz oldugunuzde sizin uzerinizden dusen item oranını yukseltiyor (kotu biri oldugunuzdan) + olarakta attack power arttırıyor iyi titlelerde a nice guy, hero filan olup pvpde ustunuzden item dusme oranını dusurup +armoruda yukseltiyor.Boyle bi suru title var ilerledikce acılan.Birde oyunda nereli oldugunuzu belirtebiliyorsunuz char yaratırken seciyorsunuz ve adamların ustune baktıgınızda nereli oldugunu gorebiliyorsunuz.Fakat turkiye var ama il olarak sadece sivas samsun ve ankara var.

Oyunda stat sitemi yok ne sizin verdiginiz nede kendi kendine artan str,dex etc. gormuyorsunuz.Onun yerine koca bir liste var butun ozelliklerinizi yazan hp,mp,critical,attack speed filan bunlarda lvl atladıkca ve kulalndıgınız itemlere gore artıyor.Butun itemlerde bi suru ozellik var(tabi drop yada q reward bunlar soulbound "baskasına verilemiyor" olabiliyor bagzıları)eşementller attack speed arttıran guzel item dusme oranını arttıran,resilence(damage yediginizde belli bi oranda yansıtıyor yada crit yeme oranınızı dusuruyor) filan.Bunları 5 dk girdigimde gordum pek oynamadım char deneyeyim dedim.Gorduklerimi yazdım eger oynamaya devam edersem bildiklerimi yine aktarırım cok kisinin hosuna gitcegine eminim kolaylık bakımından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 16 Aralık 2007; 20:23:11 >

• oyun gercekten cok kolay arkadaslar 30 lvl oldun 3 saatte gorevlerde quest bolumunden yesil olarak yazılmıs kisinin uzerine tıklarsaniz yada hangi yaratigi kesecekseniz onun yerini hangi yol uzerindeginize kadar detayli olarak gosteriyo oyun animanin biraz daha abartilmiş halini goreceksiniz bana acayip geldi sizi bilmem oyun gercekten guzel grafikler acayip gelsede
  • ben foruma ilk üye olduğumda sanırım geçen sene mayısın sonlarına doğru üye olmuştum ilk hunterx le tnışmıştım belki hatırla bikaç online oyun diye bi topic açmıştın ordakilerden birine başlamıştım ms online dı galiba o oyunu sevmiştim 26 lwl yapmıştım (o oyun için baya yüksek)gerçekten o zamandan beri hunterx kadar güzel paylaşım yapan görmedim hunterx belki hatırlıyosundur bu olayı
  • Ben 39 oldum pet aldim ancak lewel atlatamıyom.lewel atlaması için leaf exp istiyor oda gold ile satiliyor ancak şu ana kadar hiç gold biriktiremedim hep bonem oldu nasıl gold yapılıyor bilen varsa yardım lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.