Şimdi Ara

Zubaba Asmo side satılık Assassin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BM armor seti
    +13 Archon Commander's Holy Dagger (paralyzed)
    +15 Enraged Hyperion Sword (Damage GS)
    +15 Gulare's Sword (Silenced)
    +10 BM Sword (paralyzed)
    +10 BM Dagger (paralyzed)
    +15 Triroan Dagger&Sword (%50 Attack Speed reduce GS)
    +3 Lata's Bow (%50 Movement Speed reduce GS)
    Old Katalam Aksesuar seti
    Essencetapping&Aethertapping 499/499
    Alchemy Master 503/549
    1.8k BM medals,60+ Cera medals
    1m+ AP
    26/50 GP

Yukarıda belirtilen itemlar Zubaba serverındaki assassin karakterine aittir.Üyeliğe dahil olarak,perento serverında Ranger,Gladiator ve Assassin karakterleri de var.
    Özel sebeplerden dolayı tüm bilgileri mevcut ve 'Veteran Account' olan üyeliğimi satmak istiyorum.
    Lütfen bu başlık altında fiyat hakkında sorular sormayınız,cevaplamayacağım.
    İletişim için Forum aracılığıyla özel mesaj yollayabilir ya da Facebook (Facebook.com/e.gkpnr) üzerinden bağlantı kurabilirsiniz.
    Direkt olarak sorulan 'fiyat kaç' soruları cevapsız bırakılacaktır.
    Belirlediğim bir ücret bulunmamakla birlikte,teklifleri değerlendirmek istiyorum.

PS:Yazmadığım bir çok (ench. stone,GS,kinah vs.) item da vardır..Ayrıca 4.5 patchiyle gelecek olan 'server transfer' olayını da göz önünde bulunduruyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cisimsiz -- 27 Mart 2014; 22:42:51 >

• cisimsiz C kullanıcısına yanıt
    drek olarak fiyat kaç diye sormayın arkadaşlar önce hal hatır sormanız gerekiyo hatta köyden bi tanıdık olmayınca fiyat alamıyorsunuz ona göre :)) ''Direkt olarak sorulan 'fiyat kaç' soruları cevapsız bırakılacaktır.'' biraz garip olmus hayırlı satışlar güzel charmış...
  • Hocam telefonunu ve fiyatını yaz bir konuşalım seninle bakalım anlaşabilecek miyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemete

drek olarak fiyat kaç diye sormayın arkadaşlar önce hal hatır sormanız gerekiyo hatta köyden bi tanıdık olmayınca fiyat alamıyorsunuz ona göre :)) ''Direkt olarak sorulan 'fiyat kaç' soruları cevapsız bırakılacaktır.'' biraz garip olmus hayırlı satışlar güzel charmış...

Ne diyon bu chara ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heacker06

quote:

Ne diyon bu chara ^^

fiber internet kullanıyorsan yada ping in 70-60 ın altında stabil ise tadından yenmez tank gibi asas ama ping varsa bulaşma kanser eder :))
  • quote:

quote:

quote:

Ne diyon bu chara ^^

fiber internet kullanıyorsan yada ping in 70-60 ın altında stabil ise tadından yenmez tank gibi asas ama ping varsa bulaşma kanser eder :))

20 megabit internet 4 tane aion cilenti ile full grafikle savasa girebilcek kapasitede pc konfigrasyonu iyi mi ^^

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne diyon bu chara ^^

20 megabit internet 4 tane aion cilenti ile full grafikle savasa girebilcek kapasitede pc konfigrasyonu iyi mi ^^

Bildim kadariyla max 3 client aciliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZORKOW

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne diyon bu chara ^^

Bildim kadariyla max 3 client aciliyor

max 2 açılıyorda ben o rakamı lafın gelişi demiştim be hocam

• 20 mb internet güzel fakat yakaladığın ping ne hipernet var sanırım dengesiz olabiliyor ama dediğin gibi bi pc ile iyi bağlantı ile bu asas çok can yakar + asas oynaması en zor charlardan biridir kısayollar ataman lazım skill sıralamaları vs vs. tavsiyem hiç asas oynamadıysan 0 dan bi asas aç 65 yap onu brak hazır yapılı olanıyla oyna :)
  • lakin glad oynarmış gibi asas oynayan arkadaşlarımız var :)))
  • Kiminiz okuma bilmiyor,kiminiz de anten vazifesi görmekte pek becerikli. İletişim bilgileri yazılı.Belli bir aşama sonrası telefon ile de görüşülür.
    Tekrarlamak gerekirse 'teklifleri değerlendireceğim'. Daha ne kadar açık yazabilirim bilmiyorum.Üzgünüm..
  • quote:

20 mb internet güzel fakat yakaladığın ping ne hipernet var sanırım dengesiz olabiliyor ama dediğin gibi bi pc ile iyi bağlantı ile bu asas çok can yakar + asas oynaması en zor charlardan biridir kısayollar ataman lazım skill sıralamaları vs vs. tavsiyem hiç asas oynamadıysan 0 dan bi asas aç 65 yap onu brak hazır yapılı olanıyla oyna :)

1 Sene asas oynadım yaw ve nexusda adımda vardır :)
  • Walla kardeşim sorun yok ozaman al bak kayfine :)) de bu cisimİz şekilsiz arkadaştan alma 1 asas sanki onda var :)) Bitane daha asas var aynı ayarda onuda değerlendir:))

• quote:

Walla kardeşim sorun yok ozaman al bak kayfine :)) de bu cisimİz şekilsiz arkadaştan alma 1 asas sanki onda var :)) Bitane daha asas var aynı ayarda onuda değerlendir:))

Satisa tas koydun

• quote:

Orijinalden alıntı: cisimsiz

Full +13 Army-1 Star Officer Armor set
    BM armor seti
    +13 Archon Commander's Holy Dagger (paralyzed)
    +15 Enraged Hyperion Sword (Damage GS)
    +15 Gulare's Sword (Silenced)
    +10 BM Sword (paralyzed)
    +10 BM Dagger (paralyzed)
    +15 Triroan Dagger&Sword (%50 Attack Speed reduce GS)
    +3 Lata's Bow (%50 Movement Speed reduce GS)
    Old Katalam Aksesuar seti
    Essencetapping&Aethertapping 499/499
    Alchemy Master 503/549
    1.8k BM medals,60+ Cera medals
    1m+ AP
    26/50 GP

Yukarıda belirtilen itemlar Zubaba serverındaki assassin karakterine aittir.Üyeliğe dahil olarak,perento serverında Ranger,Gladiator ve Assassin karakterleri de var.
    Özel sebeplerden dolayı tüm bilgileri mevcut ve 'Veteran Account' olan üyeliğimi satmak istiyorum.
    Lütfen bu başlık altında fiyat hakkında sorular sormayınız,cevaplamayacağım.
    İletişim için Forum aracılığıyla özel mesaj yollayabilir ya da Facebook (Facebook.com/e.gkpnr) üzerinden bağlantı kurabilirsiniz.
    Direkt olarak sorulan 'fiyat kaç' soruları cevapsız bırakılacaktır.
    Belirlediğim bir ücret bulunmamakla birlikte,teklifleri değerlendirmek istiyorum.

PS:Yazmadığım bir çok (ench. stone,GS,kinah vs.) item da vardır..Ayrıca 4.5 patchiyle gelecek olan 'server transfer' olayını da göz önünde bulunduruyoruz..

Kardeş charı satmakdan vazmı geçtin ?

• Konu güncel. Birkaç teklifi değerlendiriyoruz. Eğer sizin de bir teklifiniz varsa özel mesaj yazınız.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serverlar arası karakter transferinin 4.5 patch ile birlikte aktif olacağı resmen açıklanmıştır. Tekliflerinizi bu durumu göz önünde bulundurarak yapınız..
  • Cisimsiz hocam, demek özel sebepler sonrasında karakteri satmaya karar verdin. :) Grubu kuramadık, oyunu bende bıraktım senin gibi. (Abdullah - Kiera)
    Sağlık olsun ve hayırlı satışlar diliyorum sana. :)
  • Grubu kuramamak kötü oldu tabii. Şehir değişikliği istediğim gibi olmadı. O kadro devam ediyor hala;farklı bir legionla birleştiler. :) kısmet diyelim,olmadı. :) Şartlar iyileşir satışı iptal ederim ve oyuna döneriz belli mi olur :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.