Şimdi Ara

zubaba server bende basladim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: J.Jrousseau

Yahu niçin populasyona takarsınız ki açıldığı gibi 1000 i bulan kaç server var acaba. Sayı artıyo işte rakamlar uygun seviyeye gelir bnm şüphem yok. TR de Aion oyuncusu git gide artıyor. 2.0 varkende bilirdik aion oynayan Türkleri bide şimdi bakın populasyona genel olarak.

Nexus, anuhartta populasyon yüksekti.daha fazla artmaz trdeki populasyon boşuna beklemeyin, bence eski serverlara dönmek daha mantıklı.
    trde gruplaşmalar çok fazla ve lfg kullanan yok doğru dürüst.kullananlar da oyuncu bulamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayram günü bu saatte oyunda 609 kişi var. Umut ediyorum ki ilerde 1000+ olucak
  • oyun free olduğunda başladım nexus a öncedende oynuyordum ama karakteri satmıştım 3.0 geldiği zamanlarda daha doğrusu gelmesine yakınken bırakmakzorunda kaldım bazı sebebleerden 53 lvl di 55 lvl setim herşeyim hazırdı

şimdi oyunun tr olması ve tr serveri gelmesiyle tekrar başladım merak ettiğim sw nezaman açıldı acaba çünkü oynayan adam göremiyorum düşük lvl beluslan olsun morheym falan filan adam olmayınca etrafta sesizlikten sıkılır oldum :)) bugun 2 günüm 28 lvl im ama kasmak dahi istemiyor canım sırt tr server diye onamaya çalışıyorum umarım en kısa süredde etraf biraz cafcaflaşır :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacabba

oyun free olduğunda başladım nexus a öncedende oynuyordum ama karakteri satmıştım 3.0 geldiği zamanlarda daha doğrusu gelmesine yakınken bırakmakzorunda kaldım bazı sebebleerden 53 lvl di 55 lvl setim herşeyim hazırdı

şimdi oyunun tr olması ve tr serveri gelmesiyle tekrar başladım merak ettiğim sw nezaman açıldı acaba çünkü oynayan adam göremiyorum düşük lvl beluslan olsun morheym falan filan adam olmayınca etrafta sesizlikten sıkılır oldum :)) bugun 2 günüm 28 lvl im ama kasmak dahi istemiyor canım sırt tr server diye onamaya çalışıyorum umarım en kısa süredde etraf biraz cafcaflaşır :))

Tr server Eylül 25 de açıldı . 22 gün filan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuwobe

quote:

oyun free olduğunda başladım nexus a öncedende oynuyordum ama karakteri satmıştım 3.0 geldiği zamanlarda daha doğrusu gelmesine yakınken bırakmakzorunda kaldım bazı sebebleerden 53 lvl di 55 lvl setim herşeyim hazırdı

Tr server Eylül 25 de açıldı . 22 gün filan oldu

Alıntıları Göster
    22 günlük sw yr bukadarmı ilgisizlik olur :S şehirlerde hiçbiryede kimse yok 2-3 kişi görüyorum en fazla pöff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacabba -- 16 Ekim 2013; 0:09:43 >

• Bende başladım hadi hayırlısı.Çoğunluğun olduğu gibi müendisle oynuyorum.
    Suikastçı ile müendis arasında kalmıştım müendis ile başladım.Seksi bağyan müendis iyi olur diye düşündüm.
  • quote:

22 günlük sw yr bukadarmı ilgisizlik olur :S şehirlerde hiçbiryede kimse yok 2-3 kişi görüyorum en fazla pöff

aionda ilk maplerde öyle çok oyuncu görmen imkansız. bugün hangi serverabaşlarsan başla o şekilde olur. çünkü aion diğer oyunlar gibi 2-3 mapten oluşmuyor. yanlış bilmiyorsam 20 ye yakın map var. yani leveli atlayan o map e birdaha uğramıyor herkes son levelin olduğu mapte birikiyor. o yüzden eski maplerde adam bulman çok zor. tabi tr serverin popilasyonu şuan övülücek gibide değil. bayram nedeni ile bayağı bir azalma var ancak diğer zamanlardada 700 ü gördüm en fazla. gerçi sürekli artıyor bence 1 aya kadar 1000 üstünde olcak. zaten inanmasam tr serverinda devam etmezdim. Gameforge da belki görmek istiyor rkelamsız nereye kadar gitcek diye ama eminimki bu şekilde kalmıyacak. zaten bugün eğer oyuna yeni başlıosan en mantıklısı tr serverinde başlamak. diğer serverlarda millet almış başını gitmiş. yani demem o ki bugün perento gibi serverda oyuna başlanırsa ancak avaraj oyuncusu olunur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 16 Ekim 2013; 9:43:00 >

• oyun gayet seyrinde gidiyor merak edenler icin. Tr server oldugundan ilginin su an icin az olmasi ama player sayisinin umut vermesi, hile kullaniminin gayet dusuk olmasi (diger serverlarda hilesiz adami doverler), en onemlisi bilindik bir dilde olmasi, herkesin sifirdan baslamis olmasi ve daha bir yigin sebep var burda oynamak icin. Grouplasma demissiniz ama bu oyun cogu yer disinda solo bir oyun, kalkip da mavi questler icin legiondan yardim istediginde geri donus almiyorsan sucu kendinde arayacaksin kimse kimseye yardim etmek zorunda degil, bunun disinda asalaklik olur cunku unutmayin Aionda assagidan gelen her adam yukardaki bir tane adami assa ceker aksi hicbir zaman olmaz. aksini savunan arkadaslara>> kimseyle ugrasmadigim kendime kastigim icin +15 silahla geziyorum, 3kk yakin ap var +yeterli miktarda kinah var. cok fazla takilmayin grouplasma olaylarina vs diye soyluyorum
  • server kapalı galiba kaçta açılacak? 14:00 cest demişler. bize göre saat kaç oluyor? :)
  • Kazahell kullanıcısına yanıt
    saat 3 demek oluyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazahell

server kapalı galiba kaçta açılacak? 14:00 cest demişler. bize göre saat kaç oluyor? :)

3
  • bayram nedeni ile hafta içi evdeyim ama bayağı uzun sürüyormuş update :) sabahtan beri kapalı
  • bende yeni baslayacagim bekliyorum acilmasini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

quote:

aionda ilk maplerde öyle çok oyuncu görmen imkansız. bugün hangi serverabaşlarsan başla o şekilde olur. çünkü aion diğer oyunlar gibi 2-3 mapten oluşmuyor. yanlış bilmiyorsam 20 ye yakın map var. yani leveli atlayan o map e birdaha uğramıyor herkes son levelin olduğu mapte birikiyor. o yüzden eski maplerde adam bulman çok zor. tabi tr serverin popilasyonu şuan övülücek gibide değil. bayram nedeni ile bayağı bir azalma var ancak diğer zamanlardada 700 ü gördüm en fazla. gerçi sürekli artıyor bence 1 aya kadar 1000 üstünde olcak. zaten inanmasam tr serverinda devam etmezdim. Gameforge da belki görmek istiyor rkelamsız nereye kadar gitcek diye ama eminimki bu şekilde kalmıyacak. zaten bugün eğer oyuna yeni başlıosan en mantıklısı tr serverinde başlamak. diğer serverlarda millet almış başını gitmiş. yani demem o ki bugün perento gibi serverda oyuna başlanırsa ancak avaraj oyuncusu olunur :)

lvl kasmak item yapmak esikye oranla çok kolaylaşmış orası bariz bir şekilde görünüyor eskiden coin itemler için uraşır dururduk
    yeni başlayacak arkadaşlar için tr dili muazzam kolaylık sağlıyor herşeyi tr olarak gösteriyor görevlerin yerlerini :))

ahhh ahh biz neler çekiyorduk görevlerde ne nerede bilinmez neyin ne işe yaradığı belli olmazdı :)) şimdi oyun karmaşasından Tr olduğu içim sıyrılıp tr kullanıcılar için çıtayı bayaca bir yükseltmiş 10 numara bir server Tr server ama 22 gün olmasına ramen bukadar çabuk 50+ lvl olmak ayrı bir güzellik olmuş

yeni gelenleri benim gibi sıkan şey etrafta koşuşturan kişileri görememek ki bununda nedeni yabancı ugruklu kişilerin sunucuya gelmemesi tr oyuncuların çoguda diğer sunucularda ki karakterlerini bırakmıyor olmaları gelenlerin de %80 ni benim tahminim oyun free olduğu zamanlar girip herşeyin İngilizce olması karmaşık olmasından dolayı bırakanlar, tr olduğu için geri dönen benim gibi eski oyuncular ve oyuna ilk defa katılım gösterenler. diğer sw den gelenler bence %10 luk bir kısım işallah diğer sw dekilerde toplanmaya başlar yakında

diğer oynadığım oyunlardaki arkadaşlarımıda bu oyuna yönlendirdim tr olduğunu söyledim ortalam şuanlık 11 kişi kattım oyuna ve bu sayı 20 geçicek çünkü diğer oyundaki lejyonumuz da fısıldaşmalar başladı '' herkez aion a başlamış çok güzel diyorlar '' diye gün geçtikçe arkadaşlarım bu oyuna geliyor ve 2-3 gün oynayınca biz o oyunda hamallık ediyormuşuz bu oyun muazzam diyorlar :))

• evet level kasmak çk daha eğlenceli ve basit oldu. zaten olması gerekende bu level kasmak kolay item yapmak zor olacak oyunda. aiondada item yapmak kolay değil. 65 eternal abyssleri yapmak gerçekten zor. battle medal ile alınan itemlerle abyss itemleri arasında fark yok demişlerdi ama ben bi karşılaştırdım aion gibi oyunu göz önüne alınca dünya kadar fark var diyebilirim.
  • evet level kasma konusunda ciddi anlamda kolaylık sağlamışlar. aksamları felan giriyorum 2 gün oynadım 38 level su an karakter ki online olma süresi max 10-15 saati geçmemiştir toplamda...özellikle bazı gorevlerde şehir şehir gezmekten bıkkınlık gelmişti..şimdi kendi ışınlıyor. birde şu kaidan felan heryer elit yaratık olurdu gorev yapamazdık. şimdi cocuk oyuncağı olmus hersey :D ama şu gold pack ne iştir arkadaş ya. hiçbirşey yapamıyorsun herseyde gp istiyor. alacagın olsun GF. NCsoft bu kadar değildi :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkgrbt

evet level kasma konusunda ciddi anlamda kolaylık sağlamışlar. aksamları felan giriyorum 2 gün oynadım 38 level su an karakter ki online olma süresi max 10-15 saati geçmemiştir toplamda...özellikle bazı gorevlerde şehir şehir gezmekten bıkkınlık gelmişti..şimdi kendi ışınlıyor. birde şu kaidan felan heryer elit yaratık olurdu gorev yapamazdık. şimdi cocuk oyuncağı olmus hersey :D ama şu gold pack ne iştir arkadaş ya. hiçbirşey yapamıyorsun herseyde gp istiyor. alacagın olsun GF. NCsoft bu kadar değildi :/

NCsoft bukadar değilmiydi ? Ncsoft daha beterdi aylık ödeme yapmazsan oyuna hiç almıyordu

• Arkadaşın bahsettiği truly free sanırım :)

http://truly-free.aiononline.com/truly-free/

What are the benefits of Truly Free?
    ere are some of the key features of Aion Truly Free:
    No subscription fee. Play for free!
    No account restrictions. Visit any zone, chat in any channel, sell any amount of stuff on the trade broker—nothing is off limits!
    Robust countermeasures to combat game abuse. We're dedicating a ton of resources to preventing account theft, botting, and real money trading.
    No hassles. Create your account, download the game, and play!
    No harassment. Don't worry, we won't hound you with constant offers or promotions.
    A lot of great stuff we'll reveal more about leading up to launch!

Bide şu atlas süper görevleri tamamladıkça ekstra item veriyor.
    http://gameguide.na.aiononline.com/aion/atreian#AsmodianPath

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 18 Ekim 2013; 11:02:44 >

• haklısın hiç giremiyorduk parayı vermezsek ama şimdi giriyoruz sadece koşturup duruyoruz :)) denemek isteyen arkadaşlar için güzel birşey tabiki orasına birşey diyemem ama server da kişi sayısı az sanırım. biraz reklam yapmaları gerek. yoksa zor olur oynayanlar için :/
  • Marwo kullanıcısına yanıt
    aslında eski NCsoft tan bahsediyordum ama adamlar şu an daha güzelleştirdiler oyuna amerika serverlarında. bir ara event vardı 40 level olana 40 ap set veriyorlardı bazı serverlarda :) şimdi 50 olana fenris veriyorlar sanırım. yada sadece silahını birde GF ye bak :D elimizdeki imkanlarıda aldılar :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.