Şimdi Ara

zubaba server bende basladim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaslar zubaba elyos olarak basladim baua bir turk var gibi anuhart baya sikilmistim charlari satinca zubaba baslama sebebi oldu size tavsiye ederim furk serveri her zaman iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laboum -- 3 Ekim 2013; 16:32:56 >

• baya türk var gibi mi ?:D biri arkadaşa zubaba serverinin türk serveri olduğunu hatırlatırmı :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemete

baya türk var gibi mi ?:D biri arkadaşa zubaba serverinin türk serveri olduğunu hatırlatırmı :))
  • Server baya azalma oldu aioninfo.com oyle gösteriyor popülasyonu yitirdi

Zubaba oynayanlra yazik 400 kisiyle oynsrlsr oyunu ruh gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagdan -- 10 Ekim 2013; 13:29:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagdan

Server baya azalma oldu aioninfo.com oyle gösteriyor popülasyonu yitirdi

Zubaba oynayanlra yazik 400 kisiyle oynsrlsr oyunu ruh gibi

insanları yanlış bilgilendirme zubaba server gün geçtikçe popilasyonu artmakta hergün takip ediyorum. aion enfazla popilasyonuna akşam 21:00 ile 01:00 arasında ulaşıyor. server ilk açıldığı gün en fazla 250 kişiyi gördü geçen hafta sonu en fazla 620 leri görmüştü daha dün gece 670 lere çıktı. fazlamı ? değil ama sürekli artıyor. düşme gibi bir durum söz konusu değil. bu hafta sonu akşam 700 leri görür diye dşünüyorum ve 2 aya 1000 üstünde olacak.
  • Devam edin hileyle kasmaya siz bakalim ben coktwn gordum havada yureyerek haritada gezenleri servers berbat durumda demiyonya oyunca gelsin diyon :)
  • quote:

Devam edin hileyle kasmaya siz bakalim ben coktwn gordum havada yureyerek haritada gezenleri servers berbat durumda demiyonya oyunca gelsin diyon :)

bu 1-2 olumsuz yorum sizleri yanıltmasın bende serverin olumlu yönde ilerledğinini düşünmekteyim popülasyon gün ve gün artıyor.
  • quote:

Devam edin hileyle kasmaya siz bakalim ben coktwn gordum havada yureyerek haritada gezenleri servers berbat durumda demiyonya oyunca gelsin diyon :)

Diğer serverlerde hile yapan yokmu? Bunumu demek istiyorsun? Her oyunda olduğu gibi aion'da da hile yapan var kimse aksini söylemiyor, 42lvl oldum ve daha karşıma çıkmadı ama mutlaka bir kaç sütü bozuk vardır. Bu arada şuanda bile serverde 556 kişi var saat 9'dan sonra 600-700 arası olur sanırım.
  • quote:

55 oldum server açıldığından beri oynuyorum günde ortalama 8 saat ama henüz herhangi bir bota veya havada yürüyen birine rastlamadım. bence senin mantığın ben tr serverda oynamıyorum kimsede oynamasın mantığı çamur at izi kalsın ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuwobe

quote:

55 oldum server açıldığından beri oynuyorum günde ortalama 8 saat ama henüz herhangi bir bota veya havada yürüyen birine rastlamadım. bence senin mantığın ben tr serverda oynamıyorum kimsede oynamasın mantığı çamur at izi kalsın ...

Alıntıları Göster
    an itibariyle 613 kişi...

• quote:

Orijinalden alıntı: AlphaDaeva

an itibariyle 613 kişi...

Alıntıları Göster
    suan 652 :))
  • quote:

suan 652 :))

Alıntıları Göster
    700 leri zorluyor şuan 52 level olacağım bi kere bile havada yürüyene rastlamadım
  • Suan 99 kisi var kim bu asosyaller bu saatte oyun mu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevec

Suan 99 kisi var kim bu asosyaller bu saatte oyun mu olur
    ZUBABA da oynamanın + ları
    herkes TÜRKçe konuşuyor, yeni açılmış en son Sw,
    AVRUPA sw de full+full g.general çarın olsa değeri yok emek boşa... TR de öyle olmayacak..
    zubaba da oynayanlar kasmanıza bakın siz.. o arkadaşların çoğu ekbet dönecekler TR ye ama onlar için geç ve güç olacak..millet itemlerine +15 basarken onlar item alabilmek için ap materyal toplamayla uğraşacaklar..Sw nin online sayısı gün geçtikçe artmakta..yeni başlayan arkadaşlara hayırlı olsun:
  • quote:

Orijinalden alıntı: ast42

ZUBABA da oynamanın + ları
    herkes TÜRKçe konuşuyor, yeni açılmış en son Sw,
    AVRUPA sw de full+full g.general çarın olsa değeri yok emek boşa... TR de öyle olmayacak..
    zubaba da oynayanlar kasmanıza bakın siz.. o arkadaşların çoğu ekbet dönecekler TR ye ama onlar için geç ve güç olacak..millet itemlerine +15 basarken onlar item alabilmek için ap materyal toplamayla uğraşacaklar..Sw nin online sayısı gün geçtikçe artmakta..yeni başlayan arkadaşlara hayırlı olsun:

Alıntıları Göster
    Ogün dedigin 600 kisiyle nasil oyun oynarsiniz bilmiyorum sabah isten gelip oyun oynayamaSin aksamdeden haritalarda asmo ara dur komik olay

Populasyon olsyi cok zayif bu gercek reklam yok bisey yok anlstmak istedigim benim bu hangi sitede gordunuz aion tr oyna reklamini kac hafta oldu kabullenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagdan -- 11 Ekim 2013; 10:31:28 >

• quote:

Ogün dedigin 600 kisiyle nasil oyun oynarsiniz bilmiyorum sabah isten gelip oyun oynayamaSin aksamdeden haritalarda asmo ara dur komik olay

Populasyon olsyi cok zayif bu gercek reklam yok bisey yok anlstmak istedigim benim bu hangi sitede gordunuz aion tr oyna reklamini kac hafta oldu kabullenin

sonucta boyle kalmayacak ve gunden gune sayı artıyor 1 aya kadar 1000 üstünde olcak. neden oyuna yeni başlayan biri +15 setli adamların orda başlasın ? zaten item yapana kadar server istenen düzeye gelcek.
  • quote:

quote:

sonucta boyle kalmayacak ve gunden gune sayı artıyor 1 aya kadar 1000 üstünde olcak. neden oyuna yeni başlayan biri +15 setli adamların orda başlasın ? zaten item yapana kadar server istenen düzeye gelcek.

Alıntıları Göster
    garip bir milletiz , kötü sözler söyleyeceğim banlanacağım , adamlar lütfedip Türk serveri açmış o kadar ülke varken siz gelip oynayacağınıza , tam aksini yapıyorsunuz , hadi oynamıyosun tamam ama bari kötüleme ne tuaf garip mahlukat bizim millet :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Concerve

garip bir milletiz , kötü sözler söyleyeceğim banlanacağım , adamlar lütfedip Türk serveri açmış o kadar ülke varken siz gelip oynayacağınıza , tam aksini yapıyorsunuz , hadi oynamıyosun tamam ama bari kötüleme ne tuaf garip mahlukat bizim millet :)

Acmiyinca niye yok diyorlar acinca niye acildi diyolar
  • quote:

olay tamamen şu. bazı arkadaşlar diğer serverlarda itemi yapmış herşeyi fullemiş orayı bırakıp tr serverinde yeniden başlamak zor geliyor. başkasınında tr serverinda başlamasını istemiyor çünkü kendisi tr serverinda değil. olay böyle olunca daha hiç girmediği tr serverine çamur atmaya başlıyor :/ bunun adını siz koyun işte bencillikmi dersiniz ne derseniz deyin

• quote:

quote:

olay tamamen şu. bazı arkadaşlar diğer serverlarda itemi yapmış herşeyi fullemiş orayı bırakıp tr serverinde yeniden başlamak zor geliyor. başkasınında tr serverinda başlamasını istemiyor çünkü kendisi tr serverinda değil. olay böyle olunca daha hiç girmediği tr serverine çamur atmaya başlıyor :/ bunun adını siz koyun işte bencillikmi dersiniz ne derseniz deyin

Alıntıları Göster
    Yahu niçin populasyona takarsınız ki açıldığı gibi 1000 i bulan kaç server var acaba. Sayı artıyo işte rakamlar uygun seviyeye gelir bnm şüphem yok. TR de Aion oyuncusu git gide artıyor. 2.0 varkende bilirdik aion oynayan Türkleri bide şimdi bakın populasyona genel olarak.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.