Çok ezme denedim ama bunun tadı saf fıstık ezmesi gibi değil..Sanki bi şeyler var içinde |
Züber Fıstık Ezmesi (3 X 315 gr) 63,08 TL (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
300 gr 14,9 TL ( kargo 24 lira (kargo ücreti fahiş),3 adet toplam 68,7 lira)
Mağazalarında 500 gr olanlarıda var.Onlar bir miktar daha uygun diye hatırlıyorum.
Yediğim en güzel fıstık ezmesi.Tane parçacıklı.Züber den çok daha iyi.
tuğba kuruyemiş | online satış mağazası
Fıstık Ezmesi (Şekersiz) | Fıstık Ezmesi %100 Doğal | Tuğba Kuruyemişhttps://www.tugbakuruyemis.com.tr/fistik-ezmesi-300-gr-sekersiz -
Zuberin bir olayı yok tam tersi balla karıştırmadan yiyemedik. Fıstığı blender dan geçirip yiyin daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşi biliyorsun hocam.
Fındık ezmesinide tavsiye ederim. %100 o da.
-
Ona buna atar gider yapacağınıza indirimin nasıl olduğunu söyleyin de millete bi faydanız olsun.
-
ilk mesajı yazdığımda migrosun sitesine girsen görürdün, görende çok faydan oldu sanacak paylaştığın linkten alanların yarısına yağsı dökülmüş geliyor para iadesi alamazlarsa vebali senin boynuna o zaman bunu da unutma sakın
-
Gecen hafta 5 tane aldim attim koseye. Tam fp urunu
Ben insanlara illa benim paylaştığım yerden mi alın dedim. Siteye girip baktığında 32 TL görünce ne demesini bekliyosun insanların. Açıklayıcı bi şekilde yazsan konu buralara gelmezdi. Ayrıca "yağsı " nedir ya.
-
Adam 2 adet ürüne 84 liralık ödeme yapmış. Ne aldığı belli değil. Paylaştığı fiyat da 32 lira. Eleman resmen saçmalamış üstüne hakaret ediyor. ben şikayetimi oluşturdum inşallah cezanı alacaksın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 25 Şubat 2022; 12:13:0 >
Kardeşim 72 lira indirim aldığın 84 liralık siparişte kaç adet ürün yazıyor söyle bana bakayım
Hah işte böyle adam gibi anlatacaksın. 21 liraya almışsın farklı bir fiyat yok. şu an migrosta öyle bir indirim yok. Gelip de buraya artistlik yapacak bir durum yok. Uzaktan bakınca mübarek cuma diyip ölçüsüz hakaret etmen ve yaptığın hesaba bakınca, hem hesapsız hemde kitapsız bir tip olduğun izlenimini uyandırıyorsun ve benimde zamanımı çalıyorsun ilgili mesajlarını şikayet ettim inşallah cezanı alacaksın.
Benden ateşledim hocam 3-4 tane. Ayrıca dünde 1.5 Okkalık aldım;
www.trendyol.com/lezzetin-diyari/dogal-katkisiz-fistik-ezmesi-1500-gr-p-52548106
-
Burayı da tavsiye ederim; badem, çikolatalı ve sade fıstık ezmesi üçlüsünü almıştım çok hoşuma gitti. Ezmeler yanmış ve dandik kuruyemişlerden üretilmemiş tazeciktiler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X