< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Zubizu Kampanya ve Fırsatları (10. sayfa)
-
-
merhaba hocam, ben de benzer şekilde pompada kalakaldım, pompacı daha önce oluyordu ama bugün çalışmıyor ona göre dedi ben de gittim herhangi bir kartla ödedim yani sorun zubizuyu bilmemek değil sistem çalışmadı. ekranda araç tanıma hatası benzeri birşey yazıyordu pompada, pompacı abi epey denedi tekrar tekrar girdi plakayı ama nafile. sizin dediğiniz giib visayla ödeyeni sayıp elinde shell kart numarası görünen başka ödemeyi saymazsa o da saçma neticede kampanyada b planı şöyle yapın diye birşey yazmıyor. neyse deneriz olmazsa olmaz siler gideriz uygulamayı.
dün benzin almayı kaçıranlar üzülmesin bugün tekrar zam gelecek diyolar.
-
Evet hocam baktım paycell kart eklenmiş ancak şimdi kredi kartı mı eklemem mi gerekiyor kredi kartını paycellemi bağlayacağım anlamadım gitti.
-
Ben de çevremdeki 3 istasyona sordum yok dendi, var ama çalışmıyor dendi. En sondaki var senin ödeme yaptığını görüyorum ama içerde ödeme yapıldığını göremeyince açık oluyor biz de yok diyoruz dedi. Velhasılı zam da gelecek diye kampanyadan yararlanamadan yakıtı da aldık. Shell den almadım ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kartı bile ekleyemedik. Dikkat edin. Öncesinde küçük bir tutar denemek iyi olacaktır. Örnek 50 tl yakıt al dene çalışırsa sonra 500lük al.
-
bu mobil ödeme işinde kullanıp da sorun yaşamadığım world var sadece. maximum vs de hep sorunlu.
-
puan ne zaman yatacak
-
Bence kaldırdılar görünmüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mobil ödeme de sorun yaşayan arkadaşlar destek@zubizu.com mail adresine hangi istasyonda sorun yaşadığını, visa kredi kartıyla yapmış olduğu alışverişin fişini, pompacıdan verilen fişi ekran görüntüsünü ve kredi kartınızın ilk 6 hanesini yazın puan yüklemesi yapılacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VesPerN -- 27 Mayıs 2022; 13:14:22 >
Kampanya bitiminden 10 gün sonra
Hocam mağdur etmek istemiyorlar zaten mağdur olmuşsunuz :-) destek@zubizu.com mail adresine hangi istasyonda sorun yaşadığını, visa kredi kartıyla yapmış olduğu alışverişin fişini, pompacıdan verilen fişi ekran görüntüsünü ve kredi kartınızın ilk 6 hanesini yazın puan yüklemesi yapılacağı şeklinde bilgi aldım.
Hocam mobil ödemeyi paycell den yapmak istiyorsanız paycell'i kullanın başka kredi kartı eklemenize gerek yok ben paycell'i kullanmak istemiyorum derseniz başka bir visa kartı ekleyebilirsiniz
Keşke yakıtı aynı miktarda visa kartıyla shell'den alsaydınız
Kampanya 31 Mayısa kadar devam ediyor
paycelle banka kartımdan 500 tl atıp zubizuda öderken paycelli kullanarak bu kampanyadan yararlanabiliyorum o zaman değil mi illa kredi kartı gerekmiyor doğru mu anladım
-
Paycell'i kullanarak yararlanabiliyorsunuz hocam
Çok teşekkür ederim.
-
Hangi kampanyadan bahsediyorsunuz birkaç gün önce 300 TL ye 30 puan kampanyası gelmişti ondan bahsediyorum 500-100 olandan değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Koca Kocaelinde sadece Gebzede 1 istasyonda geçerli.
İzmit Merkez Shell istasyonunda son yakıt aldığımda(~2 hafta önce), böyle giderse tüm kredi kartlarını kaldıracağız dediler.
-
Gebze'de nerede geçerli?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X