Şimdi Ara

Zubizu Kampanya ve Fırsatları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
60
Favori
46.460
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onlara kalsa kaldırırlar istiyorlar ki hiçbirşeyle uğraşmayalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VesPerN kullanıcısına yanıt

Bahsettiğim mobil ödeme falan değil. Komple Banka anlaşmalarından bahsediyor:

Garanti Bonus harcayacaktım harcayamadım, sözleşmelerini iptal ettikleri için.

Shell'e bayi olarak peşin ödüyoruz, ancak banka bize 45 gün sonra geri ödüyor diye serzenişte bulundu.

Uğraşmaktan ziyade tamamen ekonmik sebeplerden ötürü.

• celenlee C kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde bahsettiğim kampanya konusu (puan vs.) ben normalde başka bir firmanın kendi uygulamasından mobil ödeme yöntemiyle yakıt alıyorum kendi uygulaması olduğu halde aksaklık yaşandığında yoğunluk olmadığı halde uğraşmak istemiyorlar. Ekonomik külfet meselesine gelirsek kampanyalar konusunda bankalarla veya alışveriş siteleriyle ona göre anlaşma yapsınlar yada yapmasınlar, çoğu kişi o kadar parayı nakit olarak üzerinde taşımıyor sonuçta mecbur kredi kartı kabul edecekler.

• 2 istasyona uğradım, 2 haftadır olmuyor denildi. İsminde hayır yok, sisteminde de hayır beklenmemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici123456 -- 27 Mayıs 2022; 23:32:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Geçerli den kastınız nedir hocam, ben çenesuyu kaşık daki shellden aldım. Çenesuyunda oturuyorum. Baya oldu benim aldığım görsel ekledim.

Zubizu Kampanya ve Fırsatları

• daquied kullanıcısına yanıt
    Zubizu'da geçerli lokasyon olarak belirtilen shell istasyonları yani kampanya sadece belirtilen istasyonlarda geçerli

45 gün olayı tamamıyla yalan hcm. Bankalarla yaptıkları anlaşmaya değişen komisyon oranlarında para anında hesaplarına geçtiği gibi kotalarını doldururlarsa komisyon dahi vermiyorlar. Vermedileri gibi ekstralar bile alabiliyorlar bankalardan. Klasik uyanık esnaf ağzı yapmış size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 28 Mayıs 2022; 10:27:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VesPerN kullanıcısına yanıt
    Bulamadım ki ben öyle bir liste hocam, geçerli yerler diye tıklıyorum açılmıyor bile

• Abi sistem yok diyorlar mobil ödemeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Visa sanal kart ekleyerek mobil ödeme kullanabiliyor muyuz?

• Real_Spawn R kullanıcısına yanıt
    Ben müşteri hizmetleriyle görüştüm kullanabilirsiniz dedi sizde arayarak teyit edebilirsiniz hocam

• GizliÖzne35 kullanıcısına yanıt
    Bana da sistem yok dediler, destek@zubizu.com mail adresine hangi istasyonda sorun yaşadığını, visa kredi kartıyla yapmış olduğu alışverişin fişini, pompacıdan verilen fişi ekran görüntüsünü ve kredi kartınızın ilk 6 hanesini yazın puan yüklemesi yapılacağı şeklinde bilgi aldım.

• Geçerli lokasyonları açıyorum Samsun da bana gösterdiği liste bu şekilde.

Zubizu Kampanya ve Fırsatları

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    Ooooo biz boşuna aldık o zaman, 150*4 lerden alırdık bankaların. Bende bir türlü açılmadı bu meret harita, şartlarda da seçili istasyon falan göremedim, mobil ödeme olan shell istasyonları yazıyordu gittim aldım. Koca Türkiye için 100 istasyon yok şaka mı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 28 Mayıs 2022; 14:40:55 >
  • daquied kullanıcısına yanıt

Bence haritada sıkıntı var. Mobil ödeme işe zubizu üzerinden visa ile ödenirse her türlü yatar diyorum ben.

Bende açılıyor sıkıntı yok öğrenmek isteyen varsa özelden yazabilir yardımcı olurum

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Valla ben gördüğümü bilirim, izmitte zubizuda 3 shell istasyonu varken, şu an yok.

3 istasyonun hepsinde Garanti anlaşması varken, 1 tanesi iptal etmiş.

Yani dediğin gibi olsa neden anlaşmalarını bitirsinler.

Zubizu Kampanya ve Fırsatları Samsun'da 11 noktada var gözüküyor hocam

• Ben de bugün Ordu Fatsa daki Shell den sorunsuz olarak yaptım yakıt alımını bu tarafta oturan arkadaşların bilgisine pompacıya mobil ödeme yapacağım dedim. Adam yakıtı verdi, dolum bittikten sonra telefona zubizudan mobil ödeme onayı geldi. Kabul ettim ödemeyi aldı.Zubizu Kampanya ve Fırsatları 

• zubizu mu? kalsın :) birşey bulurlar kesin yatırmamak için

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.