Destek MH sorunu ödemeyi fişi dekontu mail attım 5 gün oldu dönüş yapmadılar. |
Zubizu Kampanya ve Fırsatları (13. sayfa)
-
-
bu paycel ile zubizu aynı mı? kartın ismini paycellde değişince zubizuda da değişiyor. paycell e plaka tanımlayamıyorum, zaten tanımlı diyor. zubizuda plakam tanımlı görünüyor ama paycell de görünmüyor paycelli aradım onlar da bilmiyo plaka göremiyoruz diyo
dün yakıt aldım zubizu açıktı mesaj falan gelmedi bakalım mh lerine kayıt oluşturduk nolacak
-
bu kampanya ile ilgili dün bana bildirim geldi ama hazır limit ile ödeme durumunda geçerli diyordu. Hazır limit mevzusunu o an okumadım. Hazır limit ile ödeyen var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
paycell şifresini unuttum, değiştirmek istiyorum. mailime şifre değiştirmek için link geliyor.
6 haneli şifre belirliyorum ama paycell girişte 4 haneli şifre istiyor.
çözemedim?
-
Hocam bende de aynı şekilde kampanyaya yoğun katılım oldu araya hafta sonu da girdi bu hafta içi dönüş yaparlar diye umut ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paycell şifresi daha önce 4 haneliydi diye hatırlıyorum sonradan 6 haneliye çıkardılar müşteri hizmetleriyle görüşün hocam çözülür
Hazır limiti kullanma mecburiyeti yok hocam ayrıca hazır limitten paycell karta 500 TL aktardığınızda 20 küsür TL para kesiyor.
Paycell muhabbeti nedir?
Kampanyanın şartlarında mobil ödeme yöntemiyle visa kartla ödeme şartı var shell paycell ödeme platformunu destekliyor ve paycell'in sanal kartı visa, visa kartı olmayanlar için altarnetif oluyor
Yakıt alimimizi yaptık bakalım puanımız ne zaman yüklenecek. 500/100 iyi rakam.
Kampanya bitiminden itibaren 10 gün sonra dediler hocam
Evet öyle imiş sıkıntı yok yatirsinlar da
Haber veren arkadaşa teşekkürler mobil ödeme yaparken paycell error diye bir hata verdi. Fiziki postan ödeyip zubizu destek email attım onaylandı. Kampanya bitiminden 10 gün sonra yatacakmış karta bugün zubizudan arayıp bilgilendirdiler. Bu arada postan işlemi visa kartta bir sorun olduğu için paycelde bile kayıtlı olmayan MasterCard ile yapmıştım. Yine de geçerli sayıldı. Bilginize
Onay kısmında bende sorun yaşadım mecbur visa kredi kartıyla postan ödeme yaptım zubizu desteğe dün gece yazdım bugün aradılar ayın 10 unda hesabıma ekleneceğini söylediler. Sistemler sorunlu ancak müşteri hizmetleri gayet ilgili ve hızlı.
-
Evet müşteri hizmetlerini bende bir kaç kez aradım ilgililer
Beni de az önce aradılar 10 haziranda yatacakmış, neyle ödediğimi sormadılar sadece fişi istiyorlar o tarihte kampanyanın olduğu shellden kayıtlı plaka ile 500 üstü alışveriş yapıp yapmadığınıza bakıyorlar, tebrik ederim zubizuyu kısa sürede hallettiler
MasterCard da bile kabul etmişler helal olsun
İzmirde geçerli lokasyonlardan 3 üne gittim yok diyorlar 100 alıcaz diye 50 lira fazladan mazot yaktım durduk yere
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neye yok diyorlar hocam
zubizu uygulaması ne kadar yavaş ve sorunlu ise
müşteri hizmetleri o kadar hızlı ve net işlem yapıyor.
dün öğlen mobil ödeme sorunu için mail attım,
akşam 5 te aradılar ve kampanyanın geçerli sayıldığını, 10 haziranda puanın yükleneceğini belirttiler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X