13.000 puan yattı. skt hakkında bilgisi olan var mı? |
Zubizu Kampanya ve Fırsatları (20. sayfa)
-
-
1 ay hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim.
-
Şimdi zubizu müşteri hizmetleri aradı, 100 puanınız yüklendi dedi. Kontrol ettim puan yüklenmiş. Kampanya bilgisi için teşekkür hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim hocam ne demek
zubizu-bisu kampanyası cok güzel
-
Güzel kampanya hocam elinizde ki damacana ile uygulamadan aldığınızın aynı marka olması gerekiyor mu
Farklı markada değişim ücreti oluyor sanırım.
uygulamada ücretsız degısım vb yazanlar değişim ücreti sıfır olanları sectım ben erıklı kullanıyordum 6 damacana önce şimdi eylul ucretsız degısım
-
Çok iyi hocam
Hocam 1 ay olduğuna emin misiniz?
Sitede Aşağıda ki ibare var
"Smart puanlarınız kazanımdan itibaren ilk 24 ay süreyle geçerlidir. Puanların 24 ay içerisinde kullanılmaması durumunda son kullanma tarihini takip eden gün içerisinde silineceklerdir."
Continental lastik indirim kampanyası 500 tl için kod oluşturdum.
Cantinental bayisini aradım; lastik ölçülerini verdim. 4 Lastik için verdiği fiyat indirimli fiyatmış. Koda gerek yok dedi
18x60x15 4 mevsim için 1450*4 =5800 tl
ya kız anlamadı; bilmiyor ya da saçma uygulama var.
-
-
Başka bayi'yi arayın hocam bayi bazında kendilerinin de kampanyaları olabilir zubizu'nun kampanyasını uygulamayacak ise ne işe yarar ki o zaman yaptıkları bu anlaşma
3 bayi ile görüştüm 205-55-16 ebatına 1150 lira fiyat verdiler. Zubizu indirimini sorunca 2 bayi listede olmasına rağmen bizde yok dedi. 1 bayi ekrandan gösterdi 1150 lira zubizu indirimli hali dedi son 1125 lira fiyat verdi 4500 liraya taktırdım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam zubizu'nun toplamda ne kadar indirimi olmuş oldu yani
Hocam zubizunun bence indirimi felan yok kim ne tutturursa. İnternetten alacaktım 1060 lira falandı taşıması taktırma ücreti bunlarla uğraşmamak için bayiden taktırdım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam hayırlı olsun diyelim o zaman
Arkadaşlar bu zubizu nedir hopi benzeri bir uygulama mı ? Tavsiye eder misiniz işe yarar faydalı var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X