< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Zubizu Kampanya ve Fırsatları (5. sayfa)
-
-
Merhabalar
Bugun yakıtı aldım
ZUBİZU dan ödeme yapıldı
İstasyon görevlisi tmm abi oldu dedi.
Yalnız Uygulamada ödeme gerçekleşmedi yazıyor
Karttan parayı çekti
Aynı durum başına gelen var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de bir anda ödeme ekranı açılıp kapandı, ödeme gerçekleşmedi, içerden ödeyeyim diyince yeniden gönderdi ödeme gerçekleştir basit bir sistem aslında.
-
bisey merak ediyorum hem kendimin hemde eşimin zubizu hesaplarıyla farklı gunlerde aynı araca yakıt alabiliyormuyuz ?
-
Baska plaka girilerek alinabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
baska aracın plakası girildiginde sorun olmaz dimi hocam ? yada ben kendi hesabımda aldıkdan sonra plakayı silsem yada degisdirsem olurmu?
-
Visa kart hiç kalmamış, benzerliklerin hepsi mastercard
Allah cezasını versin böyle firmanın. Gaziantep'te kaç tane kampanyaya katılan Shell istasyonu varsa aradım gittim adamlar kampanyadan bi haber. Zubizunun "z"sini bilmiyor. 100 lira havaya uçtu...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Shell müşteri hizmetlerine şikayet oluşturun. Ben oluşturdum. Bir sonraki gittiğimde öğrenmişler. Bir de zubizu müşteri hizmetlerine fişinizin fotoğrafını çekip kayıt oluşturursanız 100 tl veriyorlar.
Visa kart veren hiçbir banka yokki butun kartlarim mastercard :/
şartlarda 6 aydır uygulamaya girmeyen yararlanamaz şeklinde bir ibare var,
buna takılan oldu mu?
%20 indirimi beğenmeyenler bana 100 lira ateşleyebilir mi?
-
hocam Zubizu yok deyince 500 lira almaktan vazgeçtim. 300+300+200 liralık aldım. O gün 700 km yol yapacaktım Yol güzergahındaki Shell istasyonlarında da aynı sorunu yaşadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquidGame -- 16 Mayıs 2022; 16:7:31 >
DEvam ediyormu kampanya
-
Şimdi puanlar önümüzdeki ayin ilk 10 gununde mi yuklenecek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar için bir not: dün Kastamonu’da, uygulamada geçerli lokasyon olarak görülen Shell e gittim. Zubizu çalışmıyor dedi.
Bir diğerine gittim yine zubizuyu bilen yok.
Neyse bugün zubizuyu aradım. Durumu anlattım. Telefonda kesin bir şekilde cevap şu oldu.
Siz böyle bir durum olursa oradan yakıtı alın. Sonra fişin fotoğrafını bize atın, biz kesin şekilde o ödülü size yükleriz dedi.
Tüm diğer illerde de Shell istasyonlarında zubizu geçeli lokasyon gösterip çalışmasa bile yakıtı alabilirsiniz ..
Hocam siz yine de zubizu ya mail atın. Genelde yardımcı oluyorlar
Shell kartı benzinlikten alıp fiziki olarak kullanıyoruz değil mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pompacı kabul ettikten sonra problem yok. Başka bir zubizu hesabı, o hesaba tanımlı başka bir shell club kart ve plaka lazım. Zubizu hesabında senede 1 defa plaka degiştirilebiliyor. Ben babamın plakayı kullanıyorum bazen bu işler için.
Hocam zubizu demeyeceksiniz zaten. Mobil ödeme diyeceksiniz. Paycell uygulamasından ödeme aracını zubizu seçeceksiniz. shell paycell altyapısını kullanıyor. Onlar mobil ödeme başlatınca senin zubizu uygulaması sana bildirim gönderecek. Yani istasyondaki adamın ne ile ödediğinden haberi olmayacak. Bu nedenle bilmiyorlar.
Yine de olmaz ise fişin fotoğrafını zubizuya mail ile gönder %100 kampanyalardan yararlanmanı sağlıyorlar. Bu konuda müşteri odaklı yaklaşımları var. daha önce yukarıda anlattığım sistemi bilmiyorken hep yanlış alıyordum ama mail atınca puanlar yükleniyordu.
-
Güncelleme: Bugün telefonla aradılar, 10 Haziran'da 100 TL yüklenecek dediler. Helal olsun, müşteri odaklı yaklaşımları harika.
Yakıtı almak için kampanyanın geçerli olduğu bir istasyona gittim. Diğer arkadaşlarda olduğu gibi bizde mobil ödeme çalışmıyor, internet bağlanmıyor gibi bahaneler sundu pombacı. Gece yarısı olduğu için çok uğraşacak mecalim yoktu. Visa kkartı ile ödedim, fişi, slibivd uygulamadaki istasyon ekran görüntüsünü maile ekleyip destek@zubizu.com'a gönderdim. Akşam üzeri atmıştım, henüz cevap gelmedi. Bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 18 Mayıs 2022; 22:1:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X