Şimdi Ara

Zubizu ile Shell 15 TL puan kampanyası 30 Haziran 2018'e uzatıldı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
7
Favori
8.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Uygulamadan katıldım fakat şimdi sadece benzin alırken Shell kartını pompacıya verip bir ayda 300 TL'ye ulaşmasını mı bekleyeceğim ? Başka bir şey yapmaya gerek var mı ?

Kartı vermenize gerek yok.karta tanımlı ise plakanız ,sadece yakıt almanız yeterli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruf

quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Uygulamadan katıldım fakat şimdi sadece benzin alırken Shell kartını pompacıya verip bir ayda 300 TL'ye ulaşmasını mı bekleyeceğim ? Başka bir şey yapmaya gerek var mı ?

Kartı vermenize gerek yok.karta tanımlı ise plakanız ,sadece yakıt almanız yeterli.

Hocam Shell karta nasıl plakayı tanımlatacağız ? Araç değiştirmiştim de zamanında, sonra plaka değişikliği falan yapmadım.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    ZUBİZU Uygulamasından Shell kampanyasına girin,orada Plaka ve shell kart numarasını giriyorsunuz.

Ondan sonra benzinliğe gittiğinizde pompacı araç plakanızı girdiğinde hesabınıza yansıyor.başka birşey yapmamıza gerek kalmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ruf

ZUBİZU Uygulamasından Shell kampanyasına girin,orada Plaka ve shell kart numarasını giriyorsunuz.

Ondan sonra benzinliğe gittiğinizde pompacı araç plakanızı girdiğinde hesabınıza yansıyor.başka birşey yapmamıza gerek kalmıyor.

Çok teşekkürler hocam.
  • Pompa görevlisi puanları kendi kartına yüklemiştir kesin. Kaç kez şikayet ettim. İşlem sonrası hemen şikayet oluşturun. Elinizdeki fişle yüklüyorlar.
  • Pek başıma gelmedi ama bir kez pompa görevlisi arkadaş plakamdaki e harfini a olarak girmişti.
    Bu harcamam yansımamıştı mesela. O gün bugündür dikkat ederim.
    Fiş almadan kesinlikle ayrılmam istasyondan.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Sizde saolun.

Birde banka kampanyalarıyla katılmaya çalışın.

Geçen ay Axess 4x100 e 50 tl chip kampanyası vardı.

400 liralık Yakıt a 50+15 kazanmış oldum.

Aklınızda olsun.

• Arkadaşlar, öncelikle bu kampanyada acemiyim bu sebeple kusuruma bakmayın.

Bende herhangi bir fiziki Shell kart yok, kartı uygulamadan oluşturdum. Bu şekilde nasıl puan kullanılıyor? Herhangi bir şifre, kod falan gerekiyor mu?
  • laiklikforever L kullanıcısına yanıt
    Cuma günü biriken puanları kullandım. Normalde shell kartı verip şifre girerek yapıyordum bu sefer kart kullanmadan sadece plakayi girdi kayıtlı telefonuma SMS geldi. SMS deki şifre ile kullandık. Plakayi tanımlayın yakıt aldıktan sonra fişi atmayın bazen zubizuda görünmüyor fişin resmini atınca yüklüyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paraf kampanyası gelse harika olur
  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt
    O 300 ü tamamlarken litre başına da puan kazanıyorsun onlarla beraber toplam 15

• uygulamada daha önce geçerlilik tarihi 30.06 gözüküyordu şu an 31.12.2018 gözüküyor +6 ay daha uzatılmış sanırım.
  • tüh bitti sanıp nakit 100 liralık yakıt aldım keşke almasaydım.

ekim - kasım 2016dan beri bu kampanyayı kullanıyorum.
    her ay 300TL veya daha fazla yakıt aldığınızda 15TL puan ekleniyor, 300e ulaşamazsanız puan eklenmiyor. en az 300 liralık yakıt alanların işine yarıyor. arkadaşların dediği gibi bi de yanında kart kampanyası olursa tadından yenmiyor.

edit: kafam bir an kart kampanyalarina gitti. nakit de odeseniz plaka kayitli oldugu icin alinan yakit sisteme geciyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzgursel -- 6 Ocak 2018; 2:46:58 >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Biraz konu dışı olacak, daha yakın bi başlık bulamadım; kusura bakmayın:

Shell mobil ödeme sırasında 3d şifreyi girdikten sonra "işleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz..." diye başlayan ve "02"ile biten bi hata verdi. İstasyonda ilk mobil ödeme deneyen ben olduğum için personel tamamen bihaber. İstasyonun ekranında "turkcell hatası"gibi bisey yazıyordu. Mh "geçerli lokasyonlar arasında orası mevcut, tekrar sorun yaşarsanız ekran görüntüsü gönderin" dedi.

Daha önceden tecrübesi olan var mı? Hatanın sebebi ne olabilir?

Not: kartım internet işlemine açık.
    Personel "anahtarlık/kart okutun" ibaresi çıktığında anahtarlığını okuttu. Yoksa benim kartı mı okutması gerekir, ama o da mantıklı değil.

Yardımcı olmayı düşünenlere baştan teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktdgvr -- 11 Ocak 2018; 22:11:28 >
  • Merhaba,

Bende anahtarlık şeklinde Shell Taşıt Tanıma Sistemi var. Zubizu kampanyalarına katılmamın bir yolu yok mu?

Zubizu'ya plakamı ve shell kart numaramı girdim. Ödeme sırasında da Shell TTS anahtarlığı ile birlikte Shell kartımı da verdim ama pompacı her ikisini okutamadığını söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucar70 -- 12 Ocak 2018; 0:6:24 >
  • Tek bir araci mi tanitabilyoruz shell karta iki araç tanitamazmiyiz

• arkadaşlar 300 TL yakıt aldım zubizu'da 15 TL kazandınız yazıyor ancak shell uygulamasında 1329 puan yüklenmiş, 15 TL karşılığı 1500 puan olması gerekmiyor mu?
  • tamerbilisim kullanıcısına yanıt
    300 TL yakıt alırken kazandığınız puanlarla beraber 15 TL oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: numberone2000

300 TL yakıt alırken kazandığınız puanlarla beraber 15 TL oluyor.

bunu bilmiyordum açıklama için teşekkürler.
  • benzini world puanla alsam fark etmez heralde değil mi?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.