|
Zuckerberg'den çarpıcı Covid-19 aşısı itirafı: “Baskı yaptılar”
-
-
Baskı bence gereksizdi. Zaten herşey teyidli delilli. Aşıkarşıtları için malzeme verilmiş oldu. ALGISAL malzeme ama ...
-
Abd devleti ne derse onu yaparlar sansürün alası abd vardır.
Bizdeki saflar özgürlük naraları ata dursun.
-
O aşılar olmasaydı şimdiki halimizi düşünemiyorum. Bir şekilde yırttık
-
Bu yeni nesil zenginlerin servetlerinin %1'ini bile kaybetmemek için mevcut iktidarlara (Trump) yalakalık yapmalarına midem bulanıyor. Eskiden bu tech zenginlerinin bir duruşu, itibarı olurdu. Elon Musk bir bu iki. Pandemide hükümet insanlar aşı olmaktan kaçınmasın diye toplumu korumak için dezenformasyon yapılmasını engellemek için istemiş olmasın?
-
Konu halk sağlığı ve pandemi ise özgürlük bir yere kadardır.
-
Halk sağlığıyla ne alakası var. %50 aşı olursa bu iş bitecek dediler. %80 aşı oldu bitmedi. Günde binlerce vaka çıkıyordu hala. Demek ki sağlıkla ilgisi yokmuş.
-
Yorumlarda gülüyorum ya hala pandemiyi aşıyla bitti zannedenler var. %80 aşılıyken o kadar vaka nasıl çıkıyordu ne çabuk unuttunuz. Adamlar bitirelim dediler bitti pandemi o kadar. Bir de millete baskı yaptılar o kadar. Şimdi millet kalp rahatsızlığı geçirip duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 11 Ocak 2025; 16:22:39 >
-
Joe Rogan'a mı çıkmış
Ulen Züker, her devrin adamısın ya, dön babam dön paşam
Trump'a karşı 10 senedir bayrak sallayanlar Musk'ın kârını görünce el öpmeye af dilemeye gidiyor desene. Trump'ın kucağına da koşup gitmişti geçenlerde :) :)
Konu halk sağlığı oldu mu toplumun fikrinin hiçbir değeri yoktur gözümde ama bu covid konusunda açıklayıcı olmaktan çok korku pompalayıcı olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 11 Ocak 2025; 16:26:32 >
-
Haklısınız.
-
Aşı sonrası kanser ve kalp vakaları patlama yaptı. Ama ilaç lobisi konunun üstünü kapatıyor.
Bizim rahmetli kayınpeder alman aşısı olduktan sonra hayatında alkol sigarası olmamasına rağmen akciğer kanseri oldu ve vefat etti. Kimine göre tesadüf ama patlama yapan vakalar ortada.
Biontec Covid aşısı sonrası ilk aşısı neden kanser aşısı acaba? Çok güzel oynuyorlar. Ses çıkaranı sosyal medyada linç edip susturuyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Milyonlarca insan aşı oldu bu şerefsiz şimdi açıklıyor, sus payı için ne kadar aldı acaba.
-
Valla ben ve çevremdeki bir çok tanıdığım aşı olmadık. Ben hatta o dönem hastanelerle iş yapıyordum. Bir gün önce aynı odada maskesiz bulunduğum kişi ertesi gün 1 ay karantinaya kapatıldı, ne ilaçlar dayandı, daha da çok koronalı olduğu söylenen insanla aynı ortamlarda bulundum. Bir kere dahi de korona denen şeyi de olmadık. Hatta en sağlıklı, en az hasta olduğum yıllardı diyebilirim.
Bu arada zuckerberk'in bahsettiği kaldırılması istenen karşı düşüncedeki paylaşımlar öyle yoldan geçen insanların paylaşımları değildi. Bayağı bayağı bir çok diplomalı avrupadan Abd'den doktorlar vardı. Yani halk sağlığı konusunda bazı doktorların düşünceleri kötü, bazılarının iyi kabul edildi, bu enteresan. Ha gerçi doktor olmakta hiç önemli değil zira bilinmeyen bir virüs, yani genel cerrah da olsan, kadın doğum uzmanı, beyin ve sinir cerrahisi gibi en üst puanlarla girilen dallardan da doktor olsan, mikrobiyoloji uzmanı olmadıkça ve o virüs üzerinde örneklerde çalışma yapmadıkça çoğu fikir varsayımsal olur. Tabi başlarda hiç bir şey bilinmezken, pandemi alanında çalışan doktorlarda gözlemlerini istatiksel olarak belirttiler. Misal bir italyan doktor vardı, söylenmesi zor ama dedi, sigara kullananlarda virüsün çok daha az yayılabildiği istatistiğini gördüm dedi. Hemen paylaşımları kaldırıldı. Yani tamam tabi ki sigara övülecek bir şey değil ama diğer yandan can gidiyor, herkes panik halinde, adam da hastanesinde günde kaç kişi ölür iken edindiği istatistiği paylaşıyor. Gibi yani.
Tabi aşıların yan etkilerinin araştırılma fırsatı olmaması, hem zorunlu tutulup hem de yan etkilerinin hepsini kabul ediyorum diye imza attırılması gibi absürdlükler de eklenince garip bir durum oldu. Yani yan etkisi var mı yok mu? Yeterli araştırma süremiz olmadı, evet 3-5 seneye kanser vs abuk sabuk hastalıktan ölebilirsiniz. Ama bunları kabul eden imza atmalısınız ve olmak zorundasınız. Diye bir mantık olmamalı normalde.
-
Bu sahtekara bi sorun bakalım Cambridge Analitycs olayında da mı baskı yapmışlar?
-
ne gariptir ki burada üç dört tane amerikan övücü demirbaş hesap hep amerikan övme konularında ilk 5 de mesajları olurdu.
nerede bu "amerıga özghür"cü o tayfa? :))))
köyden başka şehir görmemiş adamların bile bu büyük şehir cahillerinden daha fazla dünya görüşü vardır.
-
Zuckerberg hep öyleydi ama Elon Musk çoğunlukla apolitik kaldı. Bu koronadan sonra kanun ve regülasyonlar ile beraber adamı resmen zorla siyasete soktular.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Abd devleti ne derse onu yaparlar sansürün alası abd vardır.
Bizdeki saflar özgürlük naraları ata dursun. |
Halk sağlığıyla ne alakası var. %50 aşı olursa bu iş bitecek dediler. %80 aşı oldu bitmedi. Günde binlerce vaka çıkıyordu hala. Demek ki sağlıkla ilgisi yokmuş.
|
Aşı sonrası kanser ve kalp vakaları patlama yaptı. Ama ilaç lobisi konunun üstünü kapatıyor.
Bizim rahmetli kayınpeder alman aşısı olduktan sonra hayatında alkol sigarası olmamasına rağmen akciğer kanseri oldu ve vefat etti. Kimine göre tesadüf ama patlama yapan vakalar ortada. Biontec Covid aşısı sonrası ilk aşısı neden kanser aşısı acaba? Çok güzel oynuyorlar. Ses çıkaranı sosyal medyada linç edip susturuyorlar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X