zuha herkese ii geceler ben battledeydn saxyrabbit geldi bilen bilr bu arkadas beramusta human 70 lvl ama gel görki 51 lvl priest olan bana bile meteorla 1200 civarı wuruo battlede coğu kişiyi yatıramıo zuhaha resimleri koyucam inanmayanlar olabilr
resim 2
quote:
Orijinalden alıntı: failed
resim 2
adam sana lvl 70 skilli olan meteor ile 1120 vurmuş, frost nova ile 735 vurmuş anladığım kadarıyla. senin üzerinde de kalka + defance var.. çok garip bi durum değil bu, olağan dmjlar bunlar..
quote:
Orijinalden alıntı: ilnefana
adam sana lvl 70 skilli olan meteor ile 1120 vurmuş, frost nova ile 735 vurmuş anladığım kadarıyla. senin üzerinde de kalka + defance var.. çok garip bi durum değil bu, olağan dmjlar bunlar..
Alıntıları Göster
keşke meteoru çekseydin
quote:
Orijinalden alıntı: VicMerth
keşke meteoru çekseydin
Alıntıları Göster
adam glacier mage daha ne kadar vurmasını bekliyodunki onun bide flame olduğunu düşün...
quote:
Orijinalden alıntı: zicanzee
adam glacier mage daha ne kadar vurmasını bekliyodunki onun bide flame olduğunu düşün...
Alıntıları Göster
doğru flame olsaydı daha iyi olabilirdi hatta olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt
doğru flame olsaydı daha iyi olabilirdi hatta olurdu
Alıntıları Göster
diezde humanlarda the_strom diye bir herif var level 70, cz de arada yiyorum meteor, adamin novasi 650 vuruyo meteor 750. fire resistin burda cok onemi var
zuha herkese ii geceler ben battledeydn saxyrabbit geldi bilen bilr bu arkadas beramusta human 70 lvl ama gel görki 51 lvl priest olan bana bile meteorla 1200 civarı wuruo battlede coğu kişiyi yatıramıo zuhaha resimleri koyucam inanmayanlar olabilr
ii dalga geçmişsiniz adamla
quote:
Orijinalden alıntı: Return_of_Herolife
Bu mesaj silindi.
bazen öyle oluyo benim bi arkadaşa lvl 62 adamımı vermiştim 1lvl düşürdü
quote:
Orijinalden alıntı: Return_of_Herolife
Bu mesaj silindi.
belkı adamın ustunde hıçç ıtem yktur sana ıtrmsız 1200 çakmıştır olabılır ama dımı yksa tamın etmem yanı 70lwl mega 1200çaksın
quote:
Orijinalden alıntı: EleRoSse
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
ben ce de normal bişey bu
quote:
Orijinalden alıntı: JadeHeal
ben ce de normal bişey bu
Alıntıları Göster
hakatten bu el morad dakiler çok salahlar cz de hiç bi şey yapamıyolar. tabi sözlerim magelere. ikincisi santa cursed kesiyoz tam canının aldık derken mal mageler geldi skill üzerine skill çaktilar tabi ana avrat küfür yiyolar fakat tık yok hoşlarına gidiyo el morad dakilerin
quote:
Orijinalden alıntı: ilhdmr
hakatten bu el morad dakiler çok salahlar cz de hiç bi şey yapamıyolar. tabi sözlerim magelere. ikincisi santa cursed kesiyoz tam canının aldık derken mal mageler geldi skill üzerine skill çaktilar tabi ana avrat küfür yiyolar fakat tık yok hoşlarına gidiyo el morad dakilerin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ilhdmr
la genel konuşma simdi sende kufur yeme :) sevdigim mageleride war kessinler beni canları saolsun :P
quote:
Orijinalden alıntı: EleRoSse
quote:
Orjinalden alıntı: ilhdmr
la genel konuşma simdi sende kufur yeme :) sevdigim mageleride war kessinler beni canları saolsun :P
Alıntıları Göster
bence adam normal vurmuş bu durumda adam peaper değil flame değil sen priestsin defencın war kalkanın war adam ii wurmuş bence hiçbir sorun yok
quote:
Orijinalden alıntı: M@TRIX_78
bence adam normal vurmuş bu durumda adam peaper değil flame değil sen priestsin defencın war kalkanın war adam ii wurmuş bence hiçbir sorun yok
Alıntıları Göster
yav ben daha yeni üye oldum.Ben dies'de 32 lwl okçuyum.Skeleton champion kesemiom.elimdeki +7 89'luk yay.Niye olabilir bi söyleseniz acabaAma 30 lwl'lik assasin le kesiodum.yardım edin
quote:
Orijinalden alıntı: ^^mage^^
yav ben daha yeni üye oldum.Ben dies'de 32 lwl okçuyum.Skeleton champion kesemiom.elimdeki +7 89'luk yay.Niye olabilir bi söyleseniz acabaAma 30 lwl'lik assasin le kesiodum.yardım edin
Alıntıları Göster
tabii bencede
quote:
Orijinalden alıntı: zicanzee
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: zicanzee
arkadasım flame zaten i bakresme
quote:
Orijinalden alıntı: failed
quote:
Orjinalden alıntı: zicanzee
arkadasım flame zaten i bakresme
Alıntıları Göster
arena da az vurdu diye böyle yorum yapmak yanlış eminim cz de novadan öldüğün kadar başka bişeyden ölmüyorsundur.
quote:
Orijinalden alıntı: diablo2
arena da az vurdu diye böyle yorum yapmak yanlış eminim cz de novadan öldüğün kadar başka bişeyden ölmüyorsundur.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: diablo2
+1
quote:
Orijinalden alıntı: M@TRIX_78
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: M@TRIX_78
defansla ne alakas1 war onun yapt11 elemental atack ayn1 apos deru gibi. ondan anca recictancela yada freshmindle kurtulursun