Şimdi Ara

zuk z2 beyaz 850 tl kutulu sıfır+kılıf+cam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
3
Favori
3.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Satılık çin menşeli. full aksesuarlı. 15 20 gun değil aynı gun Turkiye'den kargo. kargo ucretini siz ödersiniz.
    Tüm telefnlardan adetli vardır. beyaz yazmıyorsa siyahtırlar. telefon mersinden kargolanacaktır.
    Takas ve pazarlık mesajlarını yanıtlamıyorum. Ödeme: referansı benden çok olanlara önce cihaz aksi durumda önce havale aynı gün kargo
    Lütfen alıcı kişiler mesaj yollasın. birbirimizin vaktini çalmayalım.

Sıfır Zuk z2 (4-64)beyaz
    4 GB RAM
    64GB ROM
    KUTULU. ürün sıfırdır. telin jelatinleri üstündedir. aynı gün kargo.yanında kılıf ve jaletin hediye

kayıtlı kullanıma hazır

850 TL beyaz

Takas ve pazarlık mesajlarını yanıtlamıyorum.
    Lütfen alıcı kişiler mesaj yollasın. birbirimizin vaktini çalmayalım.

Gelecek telefonlar yoktur.
    Sadece bunlar var arkadaşlar.
    Sipariş usulü çalışmıyorum
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Notilus -- 20 Mayıs 2017; 19:38:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Notilus

vibe shot siyah (3-32)
    3 GB RAM
    32GB ROM
    sıfırKayıtda yardımcı olunur
    700 TL

Kayıtlı fiyatınız farklı mı ?
  • pm
  • Arkadastan zuk z2 beyaz aldim. Dogrudur sifir kayitli telefon geldi kutusuz aksesuarlari dedigi gibi 1 hafta sonra gonderdi ne zaman soru sorsam en kisa zamanda cevapladi ilgili birisi fakat telefonlarin orjinal romuyla gelmesini isterdim ben uzerinde rootlu farkli pekte hos olmayan bir romla geldi. Onu sordum onada yardimci olup duzeltelim beraber dedi ama brn kabul etmedim. Bende ellemedim ama telefondan bi tat alamiyorum. Telefona ait bir cok izellim kullanilamiyor. Yinede hersey icin ve ilgisi icin tesekkur ederim kendisine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuzdiyarli

Arkadastan zuk z2 beyaz aldim. Dogrudur sifir kayitli telefon geldi kutusuz aksesuarlari dedigi gibi 1 hafta sonra gonderdi ne zaman soru sorsam en kisa zamanda cevapladi ilgili birisi fakat telefonlarin orjinal romuyla gelmesini isterdim ben uzerinde rootlu farkli pekte hos olmayan bir romla geldi. Onu sordum onada yardimci olup duzeltelim beraber dedi ama brn kabul etmedim. Bende ellemedim ama telefondan bi tat alamiyorum. Telefona ait bir cok izellim kullanilamiyor. Yinede hersey icin ve ilgisi icin tesekkur ederim kendisine.

telefona hayranım ama sırf su rom muhabbeti için almaktan vazgectim. pro versiyonunu alıcaktım farklı rom yukluydu en basit örnek sırf u-touch özelliği calısmıyor diye almadım. orjinal romlu bulsam kesinlikle alıcam. hayırlı satıslar
  • genel olarak cevaplayayım. telin orjinal romu ingilizcedir. bunun haricinde tamamen sorunsuz birde mokee romu var. keza zuk z2 kullanıcılar klübünde de (forumda) mokee önerilmektedir.
  • zuk z2 dediginiz cihaz Lenovo nun zuk z2 si mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EVET hocam lenovo zuk z2
  • Hocam elinizde sadece kayıtlı rom falan oynanmamış kutulu zuk için detaylı pm bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Get açıyormusnuz?
  • Get açıyor musunuz bende merak ettim.
  • açmıyorum hocam
  • ARKADAŞTAN ZUK Z2 ALDIK tam anlamıyla gözünüz arkada kalmadan ÜRÜN ALABİLECEĞİNİZ BİRİSİ hatamız üzerine cihazı açılmaz hale getirmiş İKEN ARAYIP YARDIMCI OLDU VE TEKNİK DESTEK VEREREK söylediği şekilde açıldı ve düzelttik.satışlarının devamını dilerim.
  • Merhaba üründen halen elinde varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.