Şimdi Ara

Zune HD detaylandı; En güçlü taşınabilir medya oynatıcısı 15 Eylül'de geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • birçok kişi lcd tv de film izlemek içinde tercih edecektir.
  • anlaşılan amerikadan dönerken bir adet yeni nesil ipod bir adetde zune almak gerekecek.zune hdyi yeni nesil ipod jailbreak çıkana kadar abime veririm sonra itoucha ben geçerim
  • Arkadaşlar sizce zune hd Avrupada satışa ne zaman sunulur çıkışından 3 4 ay sonra olmaz inş. Bir sorum daha olacak ipod lar için o kadar yazılım var değilmi programlar vs vs zune hd içinde olacakmi bunlar?
  • 720p ile derdiniz nedir a dostlar popom kadar ekrana 480p bile çok gelir ha tv ye bağlayacam diyosan nie bağlıyosun? bağlayacaksan git divx player veya bluray oynatıcı filan al ne izliyosan izle. bu cihaz elinde cebinde gezdiresin diye var 720p bile çok bence bu cihaza. fiyatı uygun olursa alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

720p ile derdiniz nedir a dostlar popom kadar ekrana 480p bile çok gelir ha tv ye bağlayacam diyosan nie bağlıyosun? bağlayacaksan git divx player veya bluray oynatıcı filan al ne izliyosan izle. bu cihaz elinde cebinde gezdiresin diye var 720p bile çok bence bu cihaza. fiyatı uygun olursa alınır.
    aslında düşününce banadabu 720p olayı mantıksız geldi.zaten cihazda 32 gb hafıza var.adam gibi kaliteli 720p filmler 4.7 gb civarı.onu telefona atacanda tvye bağlayacaksında sonra oturcan tvde izlicen.ohoooo.onun yerine laptopuna iki dk taşı daha kolay hem daha kaliteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

720p ile derdiniz nedir a dostlar popom kadar ekrana 480p bile çok gelir ha tv ye bağlayacam diyosan nie bağlıyosun? bağlayacaksan git divx player veya bluray oynatıcı filan al ne izliyosan izle. bu cihaz elinde cebinde gezdiresin diye var 720p bile çok bence bu cihaza. fiyatı uygun olursa alınır.

pentium 4 veya eski athlon islemcili pc kullanip da ekran karti video hizlandirmayi desteklemeyen bir cok insan hd ready videolari izleyemiyor. su yil itibariyle satilan bir cok yeni giris seviyesi pc de ayni sekilde bu isi beceremiyorken minicik bir cihaz hd videolari oynatabiliyor.
    divx player hd video oynatamazken bluray playerlar ve filmlerin fiyati oldukca yuksek. masaustu bilgisayar kullanan, dizustu bilgisayarinda hdmi cikis olmayan, bilgisayari hd video oynatamayan, pcyi tv ye takmaktan bunalmis olan herkese hitap eden bir cihaz.
    kaldi ki hd video destegi sadece urunun bir artisi. su an satista olan zune modelleri bile malum markaya gore daha iyi ses kalitesine sahip. zaten tegranin icinde bu is icin ayri bir islem bolumu var. tegra demisken; bu islemci ile guclendirilmis netbook modelleri bile yakinda piyasaya cikacak. islemcisi o kadar iddali ki bilgisayarlarda bile kullanilabiliyor. bu da insani heyecanlandiran bir sey.

yukarida birisi archos 5 bundan daha iyi gibi seyler yazmis, dogrudur fakat o cihazin hedef kitlesi fiyati itibariyle buyuk satis rakamlarini getirebilecek duzeyde degil. bir ms veya apple istedigi taktirde cok daha iyisini yapabilir. ornegin, apple iphone'da 8 mp ve af, xenon flash destekli guzel bir kamerayi beceremedigi icin mi koymuyor? tabi ki hayir.
    bilumum ozellikleri optimum bir fiyata sunup cok genis bir kitleye hitap ediyorlar. onemli olan da bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 22 Ağustos 2009; 12:26:36 >

• Turion 64 (tek çekirdekli) 1.8ghz, Xpress 200M ekran kartı (X300 Mobile yani). Full HD oynatıyor, CPU kullanımı %85-100 arası değişiyor.
  • x serici ati kartlar video hizlandirma desteklidir. core duo 1.8 ghz ve gma 950 ile tekrar deneyin.
  • onu bunu bılmem de alet guzel duruyo umarım tr satısa cıkarda alırız belkım ben sık sık uzun yola gıdıyom otobusle ıse yarar psp sıktı artık
  • gelirse güzel olur akıllı bi cihaza benziyor
  • zaten teknolojisine lafim yok gercekten super bi islemci var icinde hatta nvidianin bu islemcisi gelecek hakkinda haber veriyor cok rekabetci ama aletin piyasada rekabet etmesi 720p falan gibi ozelliler pek tutmaz neden derseniz mesela amerkadaki yayinlar hd hatta yerel kanallar dijitale gectigi icin hd ee blueray almis basini gitmis filim kiralari falan cok ucuz yani zaten adamin evinde sistem coktan kurulmus 720p lik zuneyi neden baglasin ... ama Turkiye icin derseniz cok iyi neden cunku bizde yazlik olayi falan var .. yazliga mazliga falan giderken cok lazim olur bu alet
  • Gelirse almayı düşünüyorum
  • 120 gb harddisk i olan modeli olsa super olurdu. 32 gb a muzik arşivini yukledim mi , yer kalmaz filme . ekranın boyutu biraz küçük ipod touch a göre.
    Onun dışında bence bu alet tutar. microsoft bu sefer güçlü yazılım desteği verecek gibi görünüyor.
  • gereksiz aletler
  • video seyrederken hariç kılıf ile kullanmak şart çok çabuk iz kalıyor üzerinden onun haricinde güzel cihazdır tavsiye ederim küçük ekran video bana göre değil onu anladım bu cihazda ama video oynatımı çok başaralı eklenti eksiği halen mevcut Microsoft gibi bir firmadan beklenmeyecek düzeyde yavan bir eklenti içeriği mevcut.

tegra 2 ler çıkacak (belikide çıktı hatırlamıyorum) bu halen ülkemize gelecek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.