pthing arkadaşımacevaptır: bende de creative zen m var. benim cihazda geçen günlerde donma oldu ve müziklerimi vs açmadı. firmvare vs. hepsini uyguladım. fayda olmadı. benin ekran çalışıyor. hdd bozuk olabilir. eğer anlaşırsak ürünün ekranını veya cihazı olduğu gibi (gittigidiyor sitesinden)satışa sunabilirim. siz ekranı taktığınızda cihazınız çalışır.
quote:
Orjinalden alıntı: arda87
pthing arkadaşımacevaptır: bende de creative zen m var. benim cihazda geçen günlerde donma oldu ve müziklerimi vs açmadı. firmvare vs. hepsini uyguladım. fayda olmadı. benin ekran çalışıyor. hdd bozuk olabilir. eğer anlaşırsak ürünün ekranını veya cihazı olduğu gibi (gittigidiyor sitesinden)satışa sunabilirim. siz ekranı taktığınızda cihazınız çalışır.
benimde aynı sekilde bozuk ekran onun icin bana da satabilirsin ankaradayım bu arada ne kadar istiyorsun
Selamlar. Benim de harddisk bozuldu. Ekranı sağlam :) Ekranı bozulan harddiski sağlam olanlarla temasa geçip birşeyler ayarlayabiliriz. İlk tercihim bir harddisk bulmak. Olmazsa ekranı verebilirim.
İlgilenenler; Özel mesaj atarsanız MSN de konuşuruz.
Kalın sağlıcakla.
yazık olmuş cihaza ama bence ekran bulabilirsin çıkma falan
Hacı, üzüldüm walla yaa. Alet arıyormnuşsun, eğer almadıysan hâlâ 60GB'lık al. Bende de onun 60'lığı var. Hacı, Allah kaza bela vermesin, güzel alet. Video izleme önceliğin değilse ZVM 60 derim. Yaa, şu silikon kılıfı bana kargoı ile yollar mısın bedavaya ZVM almadıysan :D ? Bir de, şarj aleti nereden bulabiliriz ?
benim zen visionda göçtü ... göçmeden önce removable disk olarak ayırdığım 8 gblık kısımda baya bi dosya vardı önemli belgeler vardı :) ... şimdi bu harddiski harici disk olarak nasıl kullanabilirim,bilgisayara nasıl tanıtabilirim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme