Üstadım yükledim confiği ve açıldı. Kullanıcı adına root deyip şifreye de değiştirdiğim şifreyi giriyorum ama açılmıyor. Nerede hata var? xml dosyasını göndersem bakabilir misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ZXHN H298A V1.0 Root hesabı etkinleştirme (3. sayfa)
-
-
Bunun en son güncel firmware yi nereden buluruz acaba -
Root hesabını etkinleştirdim. Ama yine de dhcp server ayarlarını yemiyor. Hiç bir router'da daha önce görmediğim dhcp relay via ayarı var. Evdeki pihole'u DHCP server yapmak istiyorum. Bu ttnet'in beş para etmez router'ı yüzünden yapamıyorum.
-
Ağınızdaki cihazı dhcp server yapmak istiyorsanız ve sizde de ttnet'in bu lanet cihazı varsa root atmak şart.
Sağolsun yukarıdaki arkadaşların dediklerini yaparak root attım.
"Relay Via" seçeneğinin ne manaya geldiği hakkında neredeyse hiç doğru dürüst açıklayıcı bir şey bulamadım.
192.168.1.51 benim ağımdaki DHCP cihazının ip'si
relay via 192.168.1.0 olarak verdiğimde düzeneğin çalıştığını gördüm.
Benim gibi uğraşan, pihole yapmaya çalışan ve bu modemle cebelleşen varsa bu bilgi faydalı olur umarım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yuzyirmiBir deneyeyim. Umarım bir sorun olursa reset attığımda sorun düzelir.
ben bişey anlamadım daha basit anlatabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Python ile modemden indirilen config dosyasının şifresi çözülüyor. Gerekli düzenleme (root hesabının aktifleştirilmesi) yapıldıktan sonra modemin seri numarası ile tekrardan dosya şifreleniyor. Bunun gibi bir şey yapmıştım ve epey bir süre de rootlu kullandım cihazı. Şimdi modemim farklı artık zte kullanmıyorum.
-
Android'de "Termux" kullanarak başarılı bir şekilde root paneline giriş yaptım. Ama ssh'ta sorun yaşıyorum. Bilginiz var mı?
Ek olarak bu root diye düşündüğümüz kullanıcı adı root'tan ziyade daha çok superadmin kıvamında bir şey olabilir. Çünkü ruslarda da "RossTelcomm" denilen şirket aynı modemi veriyormuş ve onlarda "root" yerine "superadmin" kullanıcı adı ile bu bölümlere giriliyor.
not: Turk Telekomun varsayılan olarak verdiği root şifresi: "$F1r1@dl". Bu burada kalsın belki şifreyi
değiştirdikten sonra unutup ihtiyacı olan olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 26 Mayıs 2021; 14:10:50 >
Sadece Modem Seri Numarasını ve Python Script klasörünü düzenleme yapacağınız batch dosyası oluşturdum.
https://dosya.co/c79urgy5vc2c/zte-config-utility_bat_files.rar.html
-
Gezerken gördüm; ben turknet fiber ttnet altyapısı ile, tplink modem yerine asus ac55 kullanıyprum. Eğer e-wan girişi varsa ppoe seçerek kullanıcı ad ve şifreyi yaz sonrasında ince nokta benim mesajlaşmalarımı okursanız bir yerde paylaşım var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son olarak 892.1@olan alanı etkinleştirip vlanıd 35 yaparsan bende oldu inşallah sende de olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba ZXHN H298A V1.0 root için gerekli programların linkini yollarmısınız kuzhan@hotmail.de
merhabalar. sonu 51 ilen biten ip sanirim kopru gorevi goren cihaza ait oluyor. cihazda dhpc bolumu altinda cihazin dagitmasi gereken ip adreslerini almasi gereken baslangic ve bitis ip bolumleri var. buralara karisiyor muyuz yoksa degistirmeyecegiz mi ?
Merhaba.
Bu modemde 2.4GHZ ve 5GHz wifi bağlantılarını tek isim altında toplayabiliyor muyum? Sanırım adı "çift bantlı wifi".
Çift bantlı WiFi : 2.4G ve 5G ağları bir ad paylaşır. Yönlendirici, mevcut en iyi sinyali seçer. Örneğin cihaz yakınsa 5G ağına, uzaksa 2.4G ağına geçiş yapar.
Bu özellik wifi sinyal çoklayıcı/dağıtımcı ürünümde var. ürünü yeni aldım. "xiaomi ax1800 router"
-
ZTE H298A Qos ayarlarının nasıl yapıldığını bilen var mı?
-
Bulursanız bana da yazın
-
2.4 ve 5ghz nin de ismini aynı yaparsanız oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X