Şimdi Ara

Zynga Facebook Poker Aldığım chip gelmedi (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yaklaşık 1 gün önce Facebook un zynga pokeri üzerinden 125$ karşılığında 180M chip almış bulunmaktayım. Aldığım chip ilk önce sarı yada yeşil renk olarak beklemede görünüyordu ve 36 saat içinde aktif edilecek tarzında bir yazı vardı ertesi gün paranın rengi kırmızı oldu ve kayboldu.. ve ortada şuanda para yok. Bankayı aradığımda Karttan paranın çekildiği fakat muhasebeleştirilmediği söyleniyor. ve işlemi banka iptal edemiyormuş. Benim bu durumda ne yapmam gerekiyor. Banka karşı taraf ile iletişime geçmelisiniz dedi. Fakat hem ing. zayıf hemde nereden nasıl iletişime geçeceğimi ne yazıkkı bulamadım..

Bu gibi bir durumla karşılaşmış arkadaşlar varsa ne gibi adımların takip edilmesi gerekiyor ne yapmam gerekli bilgilendirirlerse sevinirim.
    Saygılar.. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nezaim -- 7 Mart 2011; 0:25:32 >

• Kusura bakma ama bir oyunada 125 dolar verilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knight7Cydonia

Kusura bakma ama bir oyunada 125 dolar verilmez

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knight7Cydonia

Kusura bakma ama bir oyunada 125 dolar verilmez

Haklısınız fakat böylebir hataya düştüm ve yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum.. Tşekkürler.
  • Geçmiş olsun eğer dolandırıldıysan paranı geri alamıcaksın sanırım. lakin 36 saat dolmadan belli olmaz . Google translate'i kullanmaya calıs o sekilde mesaj yazmaya calıs en azından nedemek istedigin anlasılır bir hata var ise giderilir.

Tekrar geçmiş olsun umarım bidaha yüklü meblağlar harcamadan 4 seferde alırsınız en azından kayıp olcaksa kücük paran gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 7 Mart 2011; 0:52:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Geçmiş olsun eğer dolandırıldıysan paranı geri alamıcaksın sanırım. lakin 36 saat dolmadan belli olmaz . Google translate'i kullanmaya calıs o sekilde mesaj yazmaya calıs en azından nedemek istedigin anlasılır bir hata var ise giderilir.

Tekrar geçmiş olsun umarım bidaha yüklü meblağlar harcamadan 4 seferde alırsınız en azından kayıp olcaksa kücük paran gider.

yorumun için teşekkür ediyorum az önce google translate yardımı ile bir msj attım. bakalım dolandırıcılık değil resmi bir işlem kendi sistemleri üzerinden gerçekleştirdim. alışverişi sonuçta... banka karşı tarafla iletişime geçmemi istediği için. eli kolu bağlı bekliyoruz.
  • bende gecen gun 5 dolara aldım 1 gün sonra geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ali gaptan, su getiremmi, akşam attıydım buz gibi olmuştur
  • Acık provizyon gecikmesi nedeni ile işlem Zynga tarafından iptal edilmiş sanırım. Fakat banka işlemi benim iptal edemeyeceğimi karşı tarafla iletişime geçmem gerektiğini söylüyor. Hem banka onaylamıyor işlemi hemde ben iptal edemiyorum. Ne kadar saçma bi durumdur ya. :S
  • alan olursa satayım yemeden 300 m civarı
  • Burası Facebook yardım merkezi mi kardeş?
  • internette bile kumar adamı süründürüyor be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.