Şimdi Ara

Zynga, FarmVille 2'yi duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaman öldürmekten başka bir işe yaramıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Allah korusun.. Saçma sapan bişey yahu. Bıktım bütün davetiyelerinden cardından curdundan

+1
    Yıl olmuş 2012 hâlâ Facebook'tan oyun oynayan var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni oyunda bala seker katip 5 kavanozunu 100 tl den satabiliyoruz ahaha basin eksiyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Properties

yeni oyunda bala seker katip 5 kavanozunu 100 tl den satabiliyoruz ahaha basin eksiyi

Sen yeterki iste.

• BullGuard ile zynga akraba mi ? :) logolari cok benziyor birbirine

• iOS ve Android platformda oynayacak yaş seviyesi var mı?
  • Oyun aktif olur olmaz oynamaya başlıyacağım sonrada milleti takip etmek istemem açıkcası :P :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

Gereksiz bir oyun 2

evet oyunun dünyayı ele geçirmesi gerekirdi, hepsinin bi anlamı olması lazım.

Şimdiki nesilde Abidikville Gubidikville var. Tycoonlar neyimize yetmiyordu ki o güzelim türün yerine villecilik geldi?

Aynen öyle eskiden ville mi vardı ? lemonade tycoon gibi efsanelerin yanına yaklaşamaz bunlar bak gene özledim :D
  • o deilde ben bi zamanlar mafia wars oynuyordum ya . boş işler flash oyunları falan
  • Siz hardcore oynuyorsunuz diye Casual oyuncu kitlesine oyun çıkmamalı mı? Bende sevmem ama Casual kitleden elbet oynayacak çıkar.

• artik facebook tan gunde 100 tane bildirim gelmeye baslar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Allah korusun.. Saçma sapan bişey yahu. Bıktım bütün davetiyelerinden cardından curdundan

+1

• bide şu zaman tüneli olayına çözüm bulsalar tam olcak
  • Bunun basinda saatler harcayanlara imreniyorum, is haricinde bakamiyorum su bilgisayara, Facebook a bile isim dolayısıyla girip cikiyorum, en azindan bi yarim saat video falan izleyim, kim ne paylaşmış bakayim yok. Gecen 20 dakika takildim Facebook da, 2 gun pisman oldum bosa zaman gecirdim diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 28 Haziran 2012; 1:55:24 >
  • 3 sene önce bağımlısıydım bu oyunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

bide şu zaman tüneli olayına çözüm bulsalar tam olcak

+1

• inş türkçedir
  • Bence gereksiz olmuş, ilk oynadığımda bir türlü alışamamıştım oyuna, sonra doğal olarak bıraktım.
  • vay be zamanında ne bağımlısıydım şu oyunun...
  • 3 sene önceydi sanırım ilk çıktığı zamanlar başlamıştım 75 level oldum bıraktım. Çilek ekince 4 saat sonra oluyor diye saati kurup yattığımı hatırlıyorum. Ben ettim siz etmeyin aman bulaşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 28 Haziran 2012; 10:20:07 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.