Şimdi Ara

Zynga, FarmVille 2'yi duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  Zynga'ın bugüne kadar ki en başarılı video oyunlarından FarmVille'ın devam oyunu 'FarmVille 2' Unleashed etkinliğinde Zynga tarafından duyuruldu.

Gerçek zamanlı çiftçilik simülasyonu FarmVille 2, ilk oyun gibi Facebook üzerinden oynanabilecek ancak oyunun oynanabileceği platformlar bununla sınırlı kalmayacak. Zynga'ın kendi web temelli oyun servisi ile FarmVille 2'yi Android ve iOS cihazlarında oynamak mümkün olacak. Mobil kullanıma daha uygun bir yapı sunacak olan 'FarmVille 2' üç boyutlu grafikleri bünyesinde barındıracak. FarmVille 2'de ilk oyuna göre daha fazla ürün yer alacak ve ürünlerin hasadı başka bir ürünün ekimi için taban hazırlayacak. Genel olarak ilk oyunun eğlenceli ve bağımlılık yaratan yapısının korunacağı oyunun yakın bir zamanda çeşitli platformlarda da boy göstermesi bekleniyor.

Zynga'nın başarılı çiftçilik simülasyonu FarmVille'nin devam oyununun Facebook sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

• Umarız Türkçe dil desteği gelir. Zynga'nın neredeyse her oyununda artık Türkçe dil desteği var...
  • Gereksiz bir oyun 2
  • Bi bu eksikti :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her turlu "Ville" olayına karsıyım acıkcası...
  • villa diye okudum la

• Kimse beğenmemiş ama ilk çıktığı zamanlar da herkes en azından bir kez denemiştir, evet sadece zaman çalan, insanı olur olmaz pc başına geçiren, hikaye, fikir yoksunu saman gibi bir oyun ama o silsile de herkes denemiştir. Neyse ki kurtuldum facebook'tan oynayacaksan adam gibi hikayesi, eğlencesi olan oyun oyna bunlar ne böyle...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yine bildirim manyağı yapacak listedeki arkadaşlarımız
    tehlikenin farkında mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

Gereksiz bir oyun 2

evet oyunun dünyayı ele geçirmesi gerekirdi, hepsinin bi anlamı olması lazım.
  • çok gereksiz
  • hangover'ın hayal kırıklığının oyun versiyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren

her turlu "Ville" olayına karsıyım acıkcası...

Katılmayalım da napalım bu söze...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

Gereksiz bir oyun 2

evet oyunun dünyayı ele geçirmesi gerekirdi, hepsinin bi anlamı olması lazım.

Şimdiki nesilde Abidikville Gubidikville var. Tycoonlar neyimize yetmiyordu ki o güzelim türün yerine villecilik geldi?

• Yeni oyunda GDO'lu ürünleriniz ile komşu tarlayı zehirleyebilir, mısırlarını aşılayabilirsiniz.
  • Dışarıdan basit gözükebilir ama güzel bir oyundur Farmville, 2 yıl oynadım. Ama özellikle son zamanlarda iyice sapıttı ve battı. Bu saaten sonra değil 2 , 20 çıksa artık rehavet olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardus Linux

Kimse beğenmemiş ama ilk çıktığı zamanlar da herkes en azından bir kez denemiştir, evet sadece zaman çalan, insanı olur olmaz pc başına geçiren, hikaye, fikir yoksunu saman gibi bir oyun ama o silsile de herkes denemiştir. Neyse ki kurtuldum facebook'tan oynayacaksan adam gibi hikayesi, eğlencesi olan oyun oyna bunlar ne böyle...

bana önerebileceğin güzel facebook oyunu var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimonnN

quote:

Orijinalden alıntı: Pardus Linux

Kimse beğenmemiş ama ilk çıktığı zamanlar da herkes en azından bir kez denemiştir, evet sadece zaman çalan, insanı olur olmaz pc başına geçiren, hikaye, fikir yoksunu saman gibi bir oyun ama o silsile de herkes denemiştir. Neyse ki kurtuldum facebook'tan oynayacaksan adam gibi hikayesi, eğlencesi olan oyun oyna bunlar ne böyle...

bana önerebileceğin güzel facebook oyunu var mıdır?

/>

• Bu arada 40 yaşındaki adamları bunu oynarken görünce ben utanıyorum...
  • facebookta oyun oynamak garip geliyor bana denemdim hiç
  • Allah korusun.. Saçma sapan bişey yahu. Bıktım bütün davetiyelerinden cardından curdundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 27 Haziran 2012; 19:02:38 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.