Şimdi Ara

ZYXEL 660H ADSL MODEM SORUNU!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben modemin kurulumunu yaptıktan sonra en son asmaya geldigim zaman lan testi ve diger iki adsl testini gectigim halde
    TEST PPP-PPPOE SERVER CONNECTION ve PING DEFAULT GATEWAY ayarlarını gecemiyorum bir turlu ve internetede giremiyorum.eger 660h kullanan arkadaslar varsa veya bu konuda bilgisi olan arkadaslardan cozum istiyorum ne yapmam gerekiyor ayarlarıda dogru yaptım dsl ısıgıda yesil yanıyo acaba kablolarda mı bir sorun var yardımlarınızı bekliyorum...

• su hatayı veriyor sorun nedir?
    Test ADSL synchronization PASS
    Test ADSL(ATM OAM) loopback test PASS
    Test PPP/PPPoE server connection FAIL
    Ping default gateway FAIL
  • kullanıcı adın yada sifren yanlış.....
    yada PPOE yada PPOE ayarın yanlış...

PPOA yaparsan alttan VC yi sec

PPOE yaparsan alttan LLC yi sec...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanyo -- 28 Kasım 2004, 14:42:10 >
  • kullanıcı adım ve sifremde dogru.
    ppoe ayarlarında her iki secenegide denedim
    PPOA yaparsan alttan VC yi sec
    PPOE yaparsan alttan LLC yi sec
    fakat olmadı baska ppoe ayarları mı var ayarlamam gereken
  • ZYXEL model adsl ler Windows ile zaman zaman uyum sorunu yasar tekrar cd araciligi ile desinstale et.ardindan tekrar yukle.ayrica sifren dogru olsa bile zaman zaman sifren kabul edilmiyebilir.ayrica antivirus programin adsl i bloke edebilir.
  • senin telekomda doldurdugun formda verdigin kullanıcı adı ve şifreyi değiştirmiş olabilirler(telekom)şifreyi 123456 olarak gir öyle dene aynı kullanıcı adı başkasındada varsa telekom sonuna 1 ekliyor birde öyle dene
  • ADSL sözleşmeni ne zaman imzaladın? Hattın daha aktif olmamıs olabilir. Telekom sifreni yada kullanıcı adını değiştirmiş olabilir. Ayrıca Zyxel 660 modemlerden cd ile kurulum diye bişi yoktur.
    Yarın telekomu ara bi sor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1ay doldu faturamı bile odedim sorun modemden kaynaklanmıyor eminim bundan telekomden kaynaklanan birsey olmalı olmazsa bugun arayıp bir danısıyım bide kullanıcı adı sifrede degistirebilir ihtimalleri deniyince sonucu yazarım buraya
  • sorunun kaynagını buldum telekom sifremii resetlemis en sonunda yapabildim o kadar ugrastıgımamı uzuluyum yoksa bu kadar basit cozumu olduguna mı neyse aynı sorunu yasarsanız cozum yolu olarak ilk aldıgınız sifreyi girin o zaman sorun cozuluyor yardımlarınız icin tesekkurler
  • gözün aydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahil

ZYXEL model adsl ler Windows ile zaman zaman uyum sorunu yasar tekrar cd araciligi ile desinstale et.ardindan tekrar yukle.ayrica sifren dogru olsa bile zaman zaman sifren kabul edilmiyebilir.ayrica antivirus programin adsl i bloke edebilir.

Zyxel in windows yuklemesi diye birseymi var ki.ben 660H modelini kullaniyorum.bu usb modem degil..Agzi olan konusuyo.
  • 660H bu model. Peki kullanıcılar icin sınırlama getirebiliyormusunuz. Mesela diyelim 128 k o kullansın 256 diyeri. Bole bisey bu modemde oldugunu duydum. Dogru mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.