Süperonline 1000 mbps kullanıyorum.Bu routeri alıp denemek istiyorum.Peşpeşe test yaptığınızda kablolu, kablosuz hızınız stabilmi?Bende kablolu 550-800 mbps arasında kablosuz ise 300-450 mbps arasında değişiyor. |
ZYXEL DX3301-T0 WİFİ6 DSL-MODEM (2. sayfa)

-
-
Bu routeri süperonline de kullanabilirmiyim?
-
Merhaba wifide hanede kullanan kimse yoksa
5ms 6 ms(Yukarısı yok) 800 indirme 700-800 yükleme oranları yakalıyorum dalgalanma olmuyor bende modemin 0 noktasında. Modemden uzaklaşıp test yaparsam hızda dalgalanmalar olabiliyor ancak hanede kimse kullanmıyorsa 0 noktasındaysam sabit alıyorum.
kabloluda’da şu şekilde
2ms(Sabit yukarısı yok) 850 indirme 850-900 yükleme kabloluda hiçbir şekilde zerre tanesi dalgalanma olmuyor ben türknet kullanıyorum çok memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu modemin Qos ayarlarını yapabilen var mı? Yardıma ihtiyacım var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşım gerçi aradan baya bir zaman geçmiş lakin bahsettiğiniz 5.3 yazılımını nerede bulabilirim acaba.? Bakmadığım ve araştırmadığım yer kalmadı yada bu hususta bilgisi olanlar sizlerden rica ediyorum.İkinci el aldığım modemdeki yazılım çok eski kalmış güncellemek gerekiyor. Teşekkür ediyorum...
-
Güncel yazılım sanırım burada mevcut.
https://www.zyxel.com/global/en/support/download?model=DX3301-T0
-
İlgi ve alakanız için nacizane çok teşekkürler çok makbule geçti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X