modem arayüzüne girememe sorunu iki şekilde olabilir bence. bir kullanıcı aktifken, router diğer kullanıcıya izin vermeyebilir. bir diğeri de router'a güncelleme yapılıyor olabilir. bir üçüncü ihtimal de güvenlik açığının olması, router'a erişime sebep oluyor olabilir. böyle bir durumda her şey mümkündür. sen en iyisimi router'ı değiştir. |
ZYXEL EX3501-T0 ANA KONUSU (3. sayfa)

-
-
Hocam telekomu aradım anlattım durumu. Hatta tam aradığım sırada modem arayüzüne girememe sorunu, sitelere girememe sorunu oldu. O an videoya da kaydettim bu durumu. Bana hala diyor ki işte hiçbir sorun görünmüyor bağlantıda. Modem değiştirmek istedim sorun var dedim. Ekiplerimiz uzaktan bakacak kontrol edecek dedi. Büyük ihtimal uzaktan sorun göremeyecekler ve modemi de değiştirmeyecekler. Bilerek fişten çekip durmak istemedim dürüst davranmak istedim ama sorun yok diyip duruyorlar. Bir de dalga geçer gibi diyor ki haftada 1 modemi kapat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LordHrothgar
Hocam telekomu aradım anlattım durumu. Hatta tam aradığım sırada modem arayüzüne girememe sorunu, sitelere girememe sorunu oldu. O an videoya da kaydettim bu durumu. Bana hala diyor ki işte hiçbir sorun görünmüyor bağlantıda. Modem değiştirmek istedim sorun var dedim. Ekiplerimiz uzaktan bakacak kontrol edecek dedi. Büyük ihtimal uzaktan sorun göremeyecekler ve modemi de değiştirmeyecekler. Bilerek fişten çekip durmak istemedim dürüst davranmak istedim ama sorun yok diyip duruyorlar. Bir de dalga geçer gibi diyor ki haftada 1 modemi kapatzyxel'de modem ara yüzüne yapılan girişten sonra çıkış olmadığında cihaz hala kullanıcı bağlı olarak hareket ediyor. bazı markalar yeni bağlantıya izin veriyor ama bazıları da vermeyebiliyor. işin yoksa cihazı yeniden başlat yani. bunun haricinde, tt cihazının seni pek üzeceğini sanmıyorum. ilk başta belki model için diretebilirdin. sonrası için yani müşteri temsilcisine bağlanıp özel istek yap sürekli. değiştirirler yani alt tarafı sıradan bir cihaz. yenisini verseler, o da sıradan bir cihaz olacak sonuçta. kendin alsan, belki o da öyle olacak ama en azından, senin seçimin olur, ben aldım dersin.
-
comnetten turknete geçiş yaptıktan sonra gelip bu modemi taktılar. arayüzden dns değiştirmeye bir türlü ulaşamadım. yolu bilen var mıdır ?
-
Gelip değiştirdiler bugün. Huawei LG8245X6-50 taktılar. Zyxel modemlerde bazen sorun olabiliyor dediler. Bakalım umarım aynı sorunu tekrar yaşamayız
kardeşi gelmemiştir umarım.
hayırlı olsun..
-
Sağ olun hocam
beyler dün de bana bu modelden verdiler ama 2.4'e geçtiğinde tekrar 5'e geçmiyor wifi ,2.4'te de 100mbitin 20-30'unu anca veriyor
Sorunlu mu bu cihaz neden böyle? Var mı yapılması gereken bir ayar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2.4ghz i kapatın bence. Tek 5ghz üzerinden yayın yapın.
o zaman da evin diğer odalarında, balkonda flan çekmiyor
modem sorunlu belli ki
chrome ile 192.168.1.1/login adresinden bağlanmaya çalışınca bağlantı güvenli değil diyor. Yine de bağlan deyince bağlanıyor ama adres çubuğunda kırmızı uyarı çıkıyor. Güvenlik sertifikası mı sorunlu benim ayarlarımda mı sorun var?
-
Yok herkeste böyle
100 mbit fiber üyesiyim.
bende zte zxhn h298a modem kullanıyordum 5 6 senedir.
wifi 6 özellikli ürünlerim olduğu için değişim talep ettim. modemi değiştirdiler bugün.
tp link ex20 ax1800 gelir diye bekliyordum.
zyxel ex3501 t0 verdiler.
sizce nasıl? kullanan arkadaşlar olarak fikrinizi almak isterim.
teşekkürler şimdiden
-
eski modemlerde wifi şifresi modem arkasında yazardı aB 126373 gibi.
bunda hem qr code var hem de şifre yazıyor.
ayarlara girdiğimde rastgele şifre diye bir seçenek yazıyor. nedir mo?
keşke şu gelen şifreyi rastgele bir şifreyle değiştirse diyorum.
mesela eve gelen temizlkiçi kadın filan modem arkasına bakıp bağlanabiliyor.
bu gelen şifreyi değiştirme şansım var mıdır?
-
bu cihaz kesinlikle wifi 6 veya 5ghz flan değil, dünyanın en saçma ürünlerinden biri
bugün tt arkadaşlar gelip değiştirdi, yeni cihaz ile onların yanında da sorunu gösterdim, merkeze iletip başka cihaz talep edeceklerini söylediler, bekliyorum
5ghz olarak sadece ilk wifiye bağlandığınızda tam performans alıyorsunuz, başka odaya veya balkona flan gidip geldiğinizde ya 2.4'te takılı kalıyor, ya da 5ghz gösterse bile 2.4ghz hız veriyor, o da Max hızın %40'ı
100mbit parası ödüyorsunuz ama modemin bulunduğu odadan 1 kere çıkıp geldiyseniz max 40mbit kullanabiliyorsunuz artık bir daha wifi kopup tekrar bağlanana kadar
Rezalet bir ürün
Edit: az önce eski h300s modem ile denedim, modemden uzaklaşınca 2.4'e düştü, modemin olduğu odaya girince anında 5ghz'e alıp full hız verdi.
Sonuç: TT'nin modemi çöp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeboyy -- 24 Mart 2025; 21:16:3 >
Rastgele şifredeki tiki kaldırın şifre yeri aktif olacaktır. 2.4ghzi de kapatın bence 5ghz açık olsun sadece yoksa çoğunlukla 2.4ghzden yayın verecektir modem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bugün ben de Superonline'dan bu modemi teslim aldım. 2.4 GHZ ve 5 GHZ'ye ayrı ayrı wifi şifresi atamak istiyorum ancak böyle bir seçeneği göremedim. Bi önceki modemde sorunsuz olarak ayarlanıyordu, saçma geldi.
-
Bugün Huawei LG8245X6-50 ile değiştirdiler bu modemi, soeun çözüldüquote:
Orijinalden alıntı: freeboyy
bu cihaz kesinlikle wifi 6 veya 5ghz flan değil, dünyanın en saçma ürünlerinden biri
bugün tt arkadaşlar gelip değiştirdi, yeni cihaz ile onların yanında da sorunu gösterdim, merkeze iletip başka cihaz talep edeceklerini söylediler, bekliyorum
5ghz olarak sadece ilk wifiye bağlandığınızda tam performans alıyorsunuz, başka odaya veya balkona flan gidip geldiğinizde ya 2.4'te takılı kalıyor, ya da 5ghz gösterse bile 2.4ghz hız veriyor, o da Max hızın %40'ı
100mbit parası ödüyorsunuz ama modemin bulunduğu odadan 1 kere çıkıp geldiyseniz max 40mbit kullanabiliyorsunuz artık bir daha wifi kopup tekrar bağlanana kadar
Rezalet bir ürün
Edit: az önce eski h300s modem ile denedim, modemden uzaklaşınca 2.4'e düştü, modemin olduğu odaya girince anında 5ghz'e alıp full hız verdi.
Sonuç: TT'nin modemi çöp
5ghz kapsama alanı da çok iyi, frekans değişiklikleri de
hatta 2.4ghz'de bu modem ile 8-10mbit veren net, Huawei yeni modem 2.4ghz ile 70-80mbit veriyor
bir daha görüşmeyelim zyxel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Huawei vardı bende de, bu modemle değiştirdiler.
Ping düşürmek, 950 aldığım hızı 1000'e çıkartmak için yapabileceğimiz bir şey yok di mi?
-
bilmiyorum hocam, ben kulllanmadım bu modemi sorunlu olduğu için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X