Şimdi Ara

ZYXEL EX3501-T0 ANA KONUSU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: DADAŞ33 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
73
Cevap
6
Favori
3.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba, Fiber'e geçtikten sonra ZTE ZXHN H298A model modemi verdiler. Ben bu modemden memnundum. 4 LAN bağlantısının hepsini kullanıyordum. Salondaki TV'ye ve Uydu alıcıma kablo ile, Yatak odamdaki Uydu alıcısına ve Xiaomi MI BOX'a WI-FI ile bağlı. 100-200 MBit derken 1-2 aydır 500 Mbit kullanıyordum. Ayrıca MI Wi-Fi range Extender Pro ile de kullanıyordum.2 gün önce (sürekli 440375 ten arıyorlardı) 1000 mbit'e geçiş ve Wi-Fi 6 Modem için aradılar. Taahhüdüm bitmesine 8 ay vardı ben de denemek istedim. Ayrıca MH deki kız kendi Wi-Fi 6 'ya geçtikten sonra çekim gücünde iyileşme olduğunu vs. söyledi. (Hangi modem kullanıyorsun diye sormadım o sırada) Aynı gün modem için geldiler ZYXEL EX3501-T0 modem verdiler. Diğerini kutusuz olarak alıp gitti. Kabloları da öylesine LAN portlara takıp gitti. Evdeki bütün Wi-Fi aletlere tekrar tanımladım. 1 Tane LAN eksik olması benim için iyi olmamıştı. Hız testi yaptım ve Download 375 MBPS olarak çıkıyordu sürekli. Düşük olmasını belki henüz 1000 MBite geçmemiştir diye düşündüm ta ki bu sayfadaki yorumların birini okuduğumda. Sadece 1 giriş 1000 mbit veriyormuş ve PC'yi oraya bağlayınca 950 MBPS olarak aldım hızı. Modemi getiren görevli bunu nasıl dikkate almaz anlamak mümkün değil. Ancak sorun sadece bu değildi. Üstelik MI Wi-Fi range Extender Pro'yu hala bağlayamadım. Bağlantı durumum ve çekim kalitesinde hiç bir değişiklik olmadı. Wi-Fi modem çekim gücü hala aynıydı. Üstelik kendi kendine düşüyor ve bir daha bağlanmakta zorluk yaşıyordum. Bu modemden kesinlikle memnun değilim? Değiştirmek için arıza kaydı oluşturacağım. Teşekkürler..

1- Diğer Türk telekom modemlerde de sadece 1 tane LAN üzerinden ni 1000 Mbit hız alıyor?

2- Wi-Fi Çekim gücü sıkıntısız ve güçlü TTNET modemi hangisidir ya da var mıdır?

3- 4 LAN girişli, bütün portlardan 1000 Mbit hız alabileceğim, Çekim gücü sıkıntısız ve güçlü Wifi 6 özelliği olan modem tavsiyeniz var mıdır? (hem TTNEThem de diğer sağlayıcılar ile kullanabileceğim) 

• antares079 kullanıcısına yanıt
    Bu modemin tüm portları 1000mbps destekliyor kendim kullanıyorum. Hız testinde 940-950mbps gözükür en fazla. İsterseniz 2.4ghz'i kapatıp deneyebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karaniler kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.. Evet 2.4 GHZ yi kapatınca oldu . Ama o zaman da 5 GHz olmayan aletleri tanımadı. MI Wi-Fi Range'ı hala tanıtamadım.

• antares079 kullanıcısına yanıt
    WPS'le mi deniyorsunuz? Manuel bağlamanız mümkün mü?

Bir de misafir ağı açıp oradan 2.4ghz açabilirsiniz böylece diğer cihazlarınız da bağlanmış olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 31 Mart 2025; 14:42:12 >
  • Eskiden zte marka wifi 5 modemim vardı wifi 6’ya geçtim bu modemi verdiler. Eski modemi aratıyor. Kablosuz performansı çok kötü. 3 tane LAN portu var. Kablosuz kendi kafasına göre ara sıra kapanıp tekrar açılıyor. Bazı cihazlarda kablosuz bağlı görünüyor fakat indirme yapmıyor. Örneğin xbox kablosuz internete bağlı görünüyor fakat asla indirme yapmıyor. Hız çok düşük. Eski modemde böyle bir problem yoktu. Ayarlardan bakayım belki düzeltirim dedim ama ayarlar diye bir şey yok her şey kapalı. Superonline’ı arayıp değişim talep ettim bizde sorun görünmüyor deyip reddettiler. En sonunda ücreti neyse vereceğim yeter ki gelin kontrol edin dedim öyle kabul ettiler. Wifi 6’ya geçtiğim güne lanet ettim resmen. Daha kötü performans yaşamak için üstüne para verdik, hala veriyoruz, paramızla rezil olduk resmen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba

banada bugün bu cihazdan verdiler,wifi adı ve şifre değiştirmeyin öyle bir talenibiz olursa Müşteri hizmetlerini arayın dediler.

• Yok öyle bir şey. SSID değiştirdim. Şifreyi çok uzun istiyor, o yüzden değiştirmedim ama WIFI adı değiştirdim ben. ZTE modemimi arıyorum açıkçası. Bu modemin ayarları çok kısıtlı, sadece 3 LAN port var ve wifi ara sıra kopuyor. Daha yeni teknoloji ve WIFI6 olsun diye istedim bu modemi ama pişmanım.

• sokrat68 kullanıcısına yanıt

şimdi SSID adını ve şifreyi değiştireyim mi hocam ? gelen ekipteki eleman değiştirmeyin Telekomu arayın dedi teretdütte kaldım

• Superonline müşterisiyim, ben değiştirdim ve bir sıkıntı olmadı 2 aydır. Şifre dedğim gibi çok uzun istedi, uğraşmadım otomatik belirlediği şifreyi kullanıyorum. En fazla uzaktan reset atarlar default geri gelir.

Benim değiştirme nedenim, eski modeme bağlı bir sürü cihaz vardı ve eski SSID+şifre yaparsam hepsini tek tek yeniden bağlamak zorunda kalmam diye düşündüm ama zaten şifreyi değiştiremeyince SSID değiştirmenin de bir esprisi kalmadı.

• Dostlar selamlar. Arkadaşımın evinde Turknet internet bağlantısı çekildi yeni taşındı. 1 hafta öncesine kadar wi-fi kullanabiliyorduk ama 1 haftadır internet olmasına rağmen 4 farklı telefonla denedik ama internet yok hatası alıyoruz. Kayıt falan oluşturduk ama farklı bir çözüm yolu var mıdır? Bilgisi olan veya böyle bir sorun yaşayan var mı?

• Klasik aç-kapa, fabrika ayarlarına döndürme gibi işlemleri denediniz mi? Belki güvenlik ayarları falan karışmıştır WPA2/PSK deneyin değişmişse. DHCP kiralama süresi de bitmiş olabilir, süreyi uzatın. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

• sokrat68 kullanıcısına yanıt

Bir tane nokta vb özel karakter koyarsanız kısa şifre kabul eder.

modemin fark ettiğim en büyük sorunu wifi hiç stabil değil ve ssid gizleme kutucuğu aktif olmuyor, wps kapatmalısınız bunun için diyor ama wps'yi kapatmama rağmen hala ssid gizleme kutucuğu aktif olmadı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.