Şimdi Ara

ZYXEL EXT-118 18 dBI PANEL ANTEN + D-LINK 2100AP YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim bir kaç sorum olacak bu işi gerçekten bilen ve bana yardım etmek isteyen fikir verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

1- ZYXEL EXT-118 18 dBI PANEL ANTEN anten aldık
    2- D-LINK 2100AP

sorunları yazayım

1-ZYXEL EXT-118 18 dBI PANEL ANTEN bu anten 360 derecelikmidir yönü varmıdır , artı sadece alma gibi veya gönderme gibi durumlar okudum her ikisinide yaparmı

2-D-LINK 2100 AP kendi anteni ile de bu antenlede hiç bir mesafe artırımı olmadı diyebilirim

frimware ni bile son hale getirdim 2,40 var version olarak d-link anteni ni ohm metre ile ölçtüğümde bir değer göstermiyor ama ZYXEL EXT-118 18 dBI PANEL ANTEN bu anten kısa devre gösteriyor

işin aslı hiç bir değişlik olmadı ben bu antenle ne kadar mesafeye yayın verebilirim ve yönü varmı 360 derecemi

gerçi farklı acılardan da denedim yine olmadı ama sizinde bilginize başvurayım

d-link arızalı olabilirmi uyumsuzmudur bu anteni hangi modemle kullanmalıyım bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim kolay gelsin...

• kısa devre yapmaması gerekir. Yapmak demek verici ve alıcı modunda çalışmaz demek. Belki anten o şekilde tasarlanmıştır ama ben hiç öyle anten görmedim.

Panel antenler 30 derecelik yayım yeri olur 360 derece olanlar omni anten oluyor.
  • EXT-118 Yönlü bir antendir, 15 derece açılı yayın yapar yani 0-10KM mesafede noktadan noktaya veri transferi yapmak üzere tasarlanmıştır, dairesel yayın yapmaz. Kullanacağınız AP 'ye göre noktadan iki noktayada veri transferi mümkündür.
  • kısa devre yonlu anteni bu şekilde kulanamasin bu urun uyumlu değill !!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.