Şimdi Ara

Zyxel modem Windows 7 kablosuz ağa bağlanamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

zyxel p-660n-t1a kablosuz modemim var. ethernet kablosu ile dell laptopumdan internete girebiliyorum. mac ile de kablosuz interneti kullanabiliyorum. ama dell'den kablosuz internete bağlanamıyorum. ağı görüyor. bağlanmak isteyince "windows bağlantıyı yapamadı" diyor. sorun gidermeye basınca bi gelişme olmuyor. nasıl çözebilirim bunu yardım ederseniz sevinirim...

• Bilgisayarım --> Yönet --> Aygıt Yöneticisi --> Ağ Bağdaştırıcıları burada ağ bağdaştırıcıları listesinde wireless adapter yazan bağdaştırıcıya sağ tıklayıp kaldırmalısın NOT : Kaldırırken kesinlikle bu aygıtın sürücü yazılımını sil seçeneğini işaretleme!! Daha sonraki adımda bilgisayarı yeniden başlat , aygıt yazılımı tekrar yüklenecektir ve büyük ihtimalle sorunun çözülmüş olacaktır.
  • selam tekrar,

söylediğiniz işlemi yaptım fakat çalışmadı. yeniden denemek istedim. şu an listede sadece şunlar var:

- atheros fast ethernet controller
    - bluetooth (kişisel alan ağı)
    - bluetooth (rfcomm protokolü tdi)
    - dw1501 kablosuz-n wlan half-mini kartı
    - microsoft sanal wifi miniport bağdaştırıcısı..

ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: potyomkin

selam tekrar,

söylediğiniz işlemi yaptım fakat çalışmadı. yeniden denemek istedim. şu an listede sadece şunlar var:

- atheros fast ethernet controller
    - bluetooth (kişisel alan ağı)
    - bluetooth (rfcomm protokolü tdi)
    - dw1501 kablosuz-n wlan half-mini kartı
    - microsoft sanal wifi miniport bağdaştırıcısı..

ne yapabilirim?

- dw1501 kablosuz-n wlan half-mini kartı bu donanımı enable/disable yoluyla denermisiniz.
  • disable edip yeniden başlattım. bağlantı hatasını kendisi onardı. yine aynı hatayı verdi: "Windows xx bağlantısını yapamadı." benim network ayarlarımda ya da ip-dns adreslerimden kaynaklı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: potyomkin

Merhaba,

zyxel p-660n-t1a kablosuz modemim var. ethernet kablosu ile dell laptopumdan internete girebiliyorum. mac ile de kablosuz interneti kullanabiliyorum. ama dell'den kablosuz internete bağlanamıyorum. ağı görüyor. bağlanmak isteyince "windows bağlantıyı yapamadı" diyor. sorun gidermeye basınca bi gelişme olmuyor. nasıl çözebilirim bunu yardım ederseniz sevinirim...

sorun mac filtrede.modemde sizin bilgisayarın mac filtresine izin verin eğer izin verilmişse mac adresini kontrol edin aynımı değilmi.
  • selam,

resimleri buraya yuklerken hata mesaji aldim o yuzden ekleyemedim. ekran goruntulerini aldim. mac filtre ekrani su sekilde gozukuyor. mac filtresi etkin mi bilgisayarim icin?

cevaplayan herkese tesekkurler ama cozemedim hala problemi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potyomkin -- 30 Eylül 2012; 22:42:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dell bilgisayarınla farklı kablosuz ağlara bağlanabiliyormusun? bunu bi kontrol et birde dell bilgisayarında bulunan kablosuz ağ adaptörünün driverini güncelle.
  • "DW1501 kablosuz-N WLAN Half-Mini kartı" driverini güncel gözüküyor. kablosuz ağ adaptörü bu mu?

Bugün işyerinde yeni bir modem kurdum tp-link marka. onun kurulumu tamamlandıktan sonra işyerinde kablosuz bağlanabildim. büyük bir hevesle eve geldim belki düzelmiştir diye ama nafile, bağlanamadım.
  • 444 1 150 numaralı ZyXEL .ağrı merkezi ile iletişime geçmeni öneririm ürününde sorunvarsa mutlaka sorununu giderirler.
  • üründe bir sorun yok çünkü evdeki diğer bilgisayarla bağlanabiliyorum dediğim gibi. zyxel'i yine de aradım yardımcı olmadılar, sorun modemden kaynaklı değil diyorlar. malesef...
  • Aynı sorunu yaşıyorum. Çözümü ne olabilir? Modem arayüzünde wifi aktif görünüyor.Bağlantıda da görünüyor ama bağlan dediğimde bağlanmıyor?
  • Ağ ayarlarından MAC Kimlik Doğrulama kısmını Devredışı ayarlamak gerekiyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.