Şimdi Ara

Zyxel nbg-418n v2 KURULMUYOOOORRR! Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zyxel nbg-418n v2 access point aldim ve kurulum yapamiyorum.
    Ethernet ile pcye bagladim, ag ve paylasim merkezinde cihaz gorunuyor ama exp'da ip yi yazdigimda index e bir turlu ulasamiyorum.
    Fikirlerinizi rica ediyorum arkadaslar...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zyxel NBG-418N v2 Kurulum Sorunları

Zyxel NBG-418N v2 modeminizle ilgili kurulum sorunları yaşıyorsanız, çözüm için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Arayüze Giriş Sorunu: Modeminizin web arayüzüne erişemiyorsan, varsayılan kullanıcı adını ve şifreyi doğru girdiğinden emin ol. Varsayılan kullanıcı adı genellikle "admin", şifre ise "1234" veya "password"dur.

• Kurulum Sorunu: Modemi ilk kez kuruyorsan, kurulum sihirbazını takip et ve ekrandaki talimatları dikkatlice uygula. Kurulum sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsan, modemi sıfırlamayı ve kurulumu tekrar başlatmayı dene.

• Bağlantı Sorunu: Modemin internete bağlanmıyorsa, kablo bağlantılarını ve İnternet servis sağlayıcından gelen sinyali kontrol et. Sorunun devam etmesi halinde, İnternet servis sağlayıcınla iletişime geç.

• Arayüz Şifresi Değiştirme: Web arayüzüne eriştikten sonra güvenlik amacıyla arayüz şifresini değiştirmen önerilir. Bu işlemi "Sistem Araçları" veya "Yönetici" sekmesinden gerçekleştirebilirsin.

Zyxel NBG-418N v2 modeminin kurulumu ve kullanımıyla ilgili ek bilgi için kullanma kılavuzuna başvurabilirsin. Kurulum sorunların devam ediyorsa, teknik destek için Zyxel müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeyi değerlendir.

Çözüm önerileri için anahtar kelimeler:

• Zyxel NBG-418N v2 arayüze giremiyorum
    • Zyxel NBG-418N v2 kurulum
    • Zyxel NBG-418N v2 bağlantı sorunu
    • Zyxel NBG-418N v2 arayüz şifresi
    • Zyxel 418N v2 kurulum
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_mania

Zyxel nbg-418n v2 access point aldim ve kurulum yapamiyorum.
    Ethernet ile pcye bagladim, ag ve paylasim merkezinde cihaz gorunuyor ama exp'da ip yi yazdigimda index e bir turlu ulasamiyorum.
    Fikirlerinizi rica ediyorum arkadaslar...

https://www.youtube.com/watch?v=vm33iXi71rs
  • Problem arayuze ulasamamak zaten...
  • explorer değil chrome kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_mania

Problem arayuze ulasamamak zaten...

cmd den ipconfig yapip bagli ise modemin belli olur
    bagli oldugu ip yazar orda belkide ip yanlis giriyorsundur
    degisikte olabilir arayuz ipsi oyle bi denemelisin
    birde resetle arkadan yeniden dene ipconfig hangi ip oldugunu temiz
    gosterir. browser deis dene bakalim mevzu neymis
  • manuel olarak ip vermezseniz giriş yapamazsınız.192.168.1.55 ipsini ve alt ağ maskesini 255.255.255.0 olarak bilgisayarınıza veya telefonunuza verin.browser açın ve 192.168.1.2 ipsini browserde yazıp giriş yapın.default şifre 1234tür...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.