Şimdi Ara

Zyxel NBG7815 (Armor G5) Openwrt Kurma Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
7
Favori
3.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle Usb 3 bulunduran mediatek işlemcili openwrt destekli router bulsam çok iyi olacak ana kriter usb 3 bulundurması.Benim ea8500 de e sata bile var :)

• Bu cihazın muadili olan DL-WRX36 için stabil openwrt sürümü çıkmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba bu cihazı 4100 liraya amazondan sipariş ettim sizce iyimi yapmışım openwrt için yoksa iptal edip farklı cihazlarami bakmaliyim şuanda sorunsuz şekilde wifi ile kullan yapabilirmiyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sezgin_06 S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, openwrt kullanmak istiyor ve bu işlerle uğraşmayı seviyorsanız iptal etmeyin. Fakat stok yazılım kullanmak istiyorsanız stok yazılımı çok kötü. Karar sizin tabiiki ama bence biraz sabredin openwrt kullanın derim.

• İptal ettim redmi ax3200 aldım hocam kafam ağrımasın baya stabil diyorlar

• Hocam bana Türkiye'de bulabilecegim sikintisiz openwrt atıp stabil kullanacagim wifi si iyi olan bı cihaz onerirmisin sana zahmet uzun yıllar kullanabileceğim 4 5 6k ya kadar bütçe mevcut

Hocam Türkiyede bulmak gibi bir şart koymayın bence, yoksa seçenek azalıyor. Ax3200 aldım demiştiniz ondandamı vazgeçtiniz? Eğer öyleyse aliexpressten redmi ax6000 tavsiye ederim mediatekin en güncel güçlü çipleri var ve openwrt desteği daha güzel ilerliyor.

• Evet vazgeçtim onunda RB01 RB03 farkı felan oluyormuş giserim simdi cihazı sokecem modelin alırım felan hiç gerek yok ,bana ozelden telefon mumarasi felan gonderebilirmisin sana zahmet akici chat yapalim saglam guzel cihaz almak istiyorum guvenilir yerden telegram vb de olur

• Hocam sizden haber bekliyorum iki tip ax6000 var bana ozelden yazabilirmisiniz bugün sipariş vermek istiyorum

4 antenli olanı alacaksınız hocam, 7 antenli olan mi router ax6000 modeli yani farklı.

• Bana özelden yazarmisin sana zahmet yanlış birsey yapmak isteymiyorum

• Pri tipi olarak eu us UK soruyor ax3200cdeki gibi peformans farklılıkları varmıdır openwrt flashlarken problem cikartirmi acaba eu almayi dusunuyorum

Priz tipi eu seçeceksiniz, performans farkı, kurulum farkı yok hocam tek tip modeldir zaten. Openwrt sitesindeki talimatları birebir uygularsanız sorunsuz kurulum gerçekleşir.

• 3400 liraya aldım hocam bakalm pahalimi ucuzmu bilmiyorum ama openwrt konusunda senden destek talebim okacak

Hayırlı olsun hocam, vergisi kargosu dahil fiyatsa güzel sorun yok güzel günlerde kullanın. Kurulumda yardımcı olurum elbet umarım memnun kalırsınız ve ax6000 kullanıcı sayısı artar ülkemizde.

• altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    Herşey dahil o fiyata aldım sen bana ozelden yazda sana zahmet buradan zor oluyor telegram vb ortamdan iletişim kuralim

Hocam özelden yazmıyorum genelde, cihaz gelsin kurulumda sıkıntı çıkarsa eğer o zaman konuşuruz. Ayrıca burada yazma sebebim sorunların ve çözümlerin herkesin işine yaraması.

• altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    Anladım seni darlamak istemiyorum kusura bakma cihazı brick edip uğraşmak istemiyorum malum yurt dışından geldi gelince haber edeyim ben sana.

• Cihaz gelmiş hocam akşam bakacağım beceremezsem senden yardım isteyebilirmiyim?

• Beceremedim hocam son adıma kadar problemsiz geldi cihaz brick oldu sonrası da pxe serverla kurtardın yardımcı olabilecekmisin ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.