@altuntepe2 selamlar, öncelikle emeğinize sağlık, güncel durumda openwrt desteği ne durumda acaba. Full support mevcut mudur? Ek olarak usb arayüzünden tranmission gibi ek uygulamalara izin vere bir yapı veya DLNA desteklemesi gibi bir durum oluyor mu? Genel olarak bildiğiniz duyduğunuz yeni alınan ürünlerde versiyon farklı var mıdır peki yükleme açısından. İyi çalışmalar. |
Zyxel NBG7815 (Armor G5) Openwrt Kurma Rehberi (4. sayfa)
-
-
Teşekkürler dostum, emeğinize sağlık. Dediğiniz şekilde işlemleri uyguladım, sorunsuz openwrt kuruldu. Özellikle, cihaz sormadan güncelleme yapıyor demeniz nedeni ile interneti bağlamadan işlemleri yaptım, seri kablo kullanmama gerek kalmadı.
Saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daryusdaryus -- 7 Ağustos 2024; 9:11:37 > -
sirasiyla mi router 3g ve ax3200 cortlayinca bunun aldim. bir aralar 2000 tl'den satilmis ama hb'de stok olsa da 6000 tl altina inmedi. mediamarkt'a bir tane kalmis 3000 kusure o da bana dustu.
neyse asvio bazi degisiklikler yapmis oradan yeni surum build ederseniz nss destegi de geliyor. led ve fan konusunda da sikinti yok. hatta deneysel nss sqm ozelligi de var ama onu acinca cihaz saptiyor sanirim onun icin nss crypto gerekiyor. bir de o surumdeki kernel bazi paketlerle uyusmuyor o yuzden zapret kurulamadi. nss sqm destegi geldigi an harika olacak. wifi olarak 2.4 ghz oldukca guclu 5 ghz siradan. bence guzel cihaz indirime girerse alinir. yeterince olgunlasmis. 2 gundur anasini aglatiyorum bana misin demedi. ax3200 destegi daha stabil olmasina ragmen geri donussuz sekilde ayni gun cortladi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 25 Ağustos 2024; 22:42:6 > -
Medimarkt indirimli satıyor şu an 3900 lira an itibari ile.
mediamarktZYXEL Armor G5 AX6000 12-Stream 13 Dahili Anten Multi Gigabit WiFi6 Router Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_zyxel-armor-g5-ax6000-12-stream-13-dahili-anten-multi-gigabit-wifi6-router-1215912.html
-
Sepette 3500 liraya düşüyor. -
Daha da iyi bir fiyat olmuş. Bu paraya göre bence gayet iyi bir cihaz. Asvio'nun firmware kurunca mis gibi oldu.
-
Bu cihaz ile ilgili biraz daha denemeler yapıyorum. WAN girişi 2.5G ethernet destekliyor. Buraya 2.5G uyumlu bir gpon cihazı ayarlayıp bir deneme yapacağım. İlk olarak 2.5G destekli SFP bir ONT cihazı tedarik ettim. Fiber hattımdaki ont cihazının bilgilerini kullanarak hatta bağladım ve internet bağlantısı sağladım. Şu an için 2.5G media converterın elime ulaşmasını bekliyorum. Güncel ağ yapısı şu şekilde olacak.
Fiber => Nokia G-010S-P + 2.5G Media Converter => Armor G5 Wan => 10G Switch => 2.5G Lan kartı.
Şu an sadece 2.5G media converter eksik kaldı o gelince 1000Mbs fiber hattın gerçek sınırını merak ediyordum görmüş olacağım. Normalde 1G ethernet limiti yüzünde 950 civarlarında hız alınabiliyor.
-
Asvio'nun nss sürümü güncellenmiş.
Yenilikler:
-160mhz support. Now you have only one 5Ghz radio but with 160mhz 8x8 support like de original factory firmware. -Kernel 6.6.60 -ath11k-2.9.0.1-02146 -new LEDs drivers. -lots of nss stuff that, to be honest, I don't know what functions it performs.Kod
Yığını:Asvio nss olmayan sürüm de güncellendi:
-160mhz support. Now you have only one 5Ghz radio but with 160mhz 8x8 support like de original factory firmware. -Kernel 6.6.60 -ath11k-2.9.0.1-02146 -new LEDs drivers. -vnstat2 -nlbwmon is included again -usteer is included again -LEDs go dark blue if wan interface is up has been removed. You can ease do some thing similar through LuCI LED configuration's page.Kod
Yığını:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 22 Kasım 2024; 13:30:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X