Şimdi Ara

# ZyXEL NSA325 v2 NAS SİSTEM İNCELEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
6
Favori
10.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Firmware sürümü eskide kalmıştır. Güncelleme yapın sorun düzelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FatalERROR! kullanıcısına yanıt
    nsa310s içln en güncel olan 4.75(AALH.0)C0 sürümünü yükledim aleti açtığım gibi.
  • evrim3 E kullanıcısına yanıt
    NSA325 v2'ye 4.80 sürümü ile bu özellik gelmişti. Sanıyorum NSA310s modeline daha gelmemiş. ZyXEL ile iletişime geçip sorayım gelecek mi diye...
    Ylginiz için te?ekkürler. Peki alete uzaktan ba?lanty kurmanyn ba?ka bir yöntemi varmydyr? Amacym i?teyken evdeki alete download yaptyrmak.
  • ZyXEL'den gelen cevaba göre myZyXELcloud NSA310s modelinde yokmus. Ileride gelmez gibi söylemleri var. Ben "Statik IP" kullanarak baglanti kuruyorum. Eger sizin ip'iniz sürekli degismiyorsa bu sekilde idare edebilirsiniz. Bir de DyDNS diye bir olay cihazın içinde mevcut. Bunu hiç denemedim ama göz atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 25 Şubat 2016; 22:08:41 >
    DyDns ile olayı çözdüm teşekkürler. İndirdiğiniz .rar dosyalarını hızlıca çıkartmanın bir yöntemi var mıdır? Direk ağdan alete bağlanıp sağ tıkla çıkart yaptığımda 1 saat sürüyor 10gb lık dosyalar?
  • evrim3 E kullanıcısına yanıt
    Maalesef. Sonuçta bu cihazların işlemcileri PC işlemcileri kadar güçlü olmadığından daha hızlı olması mümkün görünmüyor.
    Hocam bu urunle ilgili bir sıkıntı var mıydı? 2 adet seagate sv35 disk taktim calismiyor calismiyor. Sistem baslatamiyor. Sadece sistem isigi yanip sonuyor. Geri gonderin dedi Zyxel ama bana zaman lazim...
  • HDD bağlamasanız bile sistem kendini açması gerekiyor.. Tam olarak sorunu anlayamadım. ZyXEL NAS cihazını mı gönderin dedi?
  • Tek hdd ile sistemde sıkıntı yok. Calisiyor bizim işimizi görüyor. 2. hdd takıldıgında sistem lambası yanıp sönüyor. Sistemi başlatamadan öylece bekliyor. Disklerden herhangi birini cikardigim anda sistem basliyordu. Simdi Zyxel in kendisinde artık ürün. Çözüm bulamayınca gönderdim kendilerine bide kendileri baksınlar anlayabilirlerse sorunu diye.
  • Ben üreticilerin yerinde olsam foruma tüm ürünlerimin bu şekilde anlatımlarını hazırlar koyardım. İnsan çünkü bilmediği şeyi almaktan imtina ediyor. Şimdi bu ürünü @FatalERROR! sayesinde biliyoruz.

Hocam teşekkürler anlatımınız için. Benim sorum şu olacak. Bu disklere ağ üzerinden sadece bu arayüzle mi erişebiliyoruz? Ağ klasörleri üzerinden normal bir klasör açar gibi ulaşabilirmiyiz? 15-20 kullanıcılı bir ağda kullanıma uygunmudur?
  • alaboraface A kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim.

Mesela bilgisayarım içinden "ağ konumu ekle"den klasör açılabilir. Ya da ftp sunucu ekler gibi de erişim sağlanabilir.
  • selam torrent performansı nasıl
    30 tane mesela
    veya 30 gb falan buyuk dosyada
  • quote:

Orijinalden alıntı: rkn9

selam torrent performansı nasıl
    30 tane mesela
    veya 30 gb falan buyuk dosyada

kendi programını değil de transmission gui yi kullanınca gayet başarılı
  • Merhaba;

Arkadaşlar tp link touch p5 router araciligiyla kullaniyorum.Veri transfer hizinda indirme hizi 11mb oluyor.Ama nas cihazimi direk bilgisayarima takinca dosya indirme veri hizi 107 mb oluyor.Yardimci olabilirmisinuz lutfen.Ağda kullanirkende Nas cihazimin performansli olmasini istiyorum

• bladekopuz B kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Lan'dan bağlarken hangi tür (catx) / marka ethernet kablosu kullandınız?

• merhaba cat6 kablo.Aynı kablo ile arada router olmadan direk bilgisayara bağlıyorum veri transferi mükemmel.Ama arada router olunca veri transfer hızı 11 mb'yi geçmiyor.
  • bladekopuz B kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Size kendi değerlerimden bahsedeyim. Ağımda tek diskli, raid yapılmamış olarak kullandığım NAS326’ya ilaveten TTNET Tilgin fiber modem, TP-Link 300 Mbps kablosuz router kullanıyorum. Bağlantı şekillerini değiştirerek aşağıdaki değerleri edindim.

1-) Fiber modemin kablosuzu kapalı. Modem ethernetten Cat6 flat kablo ile TP-Link Roter’a bağlı. NAS326 eşdeğer kablo ile modemin Ethernet portlarından birine bağlı. Bu durumda PC, Router üzerinden wifi ile ağa dahil olunca;

a-) Router’un dibindeyken 9 MB/San.
    b-) Diğer odadayken 7 MB/San kopyalama hızı edindim (2,5 gb lik tek parça film dosyası. Bütün testlerde aynı dosya kullanıldı.)

2-) NAS326, Cat6 flat kablo ile modemin Ethernet portlarından birine bağlı. PC’yi de eşdeğer kablo ile direk modem üzerinden ethernet ile ağa dahil edince 12 MB/San.

3-) NAS326 ve PC’ye manual ip adresi verip, iki cihazı 50 cm’lik Cat6 Flat kablo ile birbirine bağladığımda 105 MB/San. (Bu bağlantı şeklini NAS326 içindeki ayarlarda 1000MB olarak görüyorum. Yani Gigabit bağlantı kuruldu diye gösteriyor. Yukarıdaki yöntemlerde 100MB olarak gösteriyor).

• Sizde ki Router'ın AC destekli olması dahilinde yukarıdaki değerlere bakacak olursak ya PC'nizde AC desteği yok ( 5 GHz bandı) yada modem ayarlarınızda bir hususu atlıyorsunuz.
  • Nas kullanmak için ekstradan routerimize bir ayar yapmamız gerekiyormu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.