Şimdi Ara

Zyxel P-660HW-T1 v2 'ACİL!!!'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2 gün önce bu modemden aldım ethernet kablosuyla ps3e bağlayıp usb adaptörünü de masaüstü bilgisayarıma taktım pcden wireless internet kullanmaya başladım ancak pcdeki internetim çok fazla yavaşladı.Bütün oyunlarda lag var.Ancak buna rağmen ps3te hiçbir sorun yok.Sinyal gücü de çok iyi.Sorun hakkında bilgisi olabilicek var mı acaba

• 1. Aynı modemden bende de var.Kablosuz bağlantı bu tip yüklemeleri kaldıramıyor. Hatta ben msn messenger'de görüntülü iletişime geçtiğimde msn bağlantısı kopabiliyor.
    2. Usb bağlantısı Ethernet'e göre yavaştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih_

1. Aynı modemden bende de var.Kablosuz bağlantı bu tip yüklemeleri kaldıramıyor. Hatta ben msn messenger'de görüntülü iletişime geçtiğimde msn bağlantısı kopabiliyor.
    2. Usb bağlantısı Ethernet'e göre yavaştır.
    Bence son FW yükle AXD1.D0 dı galiba sitesinde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

Bence son FW yükle AXD1.D0 dı galiba sitesinde var.

Alıntıları Göster
    bende de aynı sorun var, ağda laptopla bağlanınca ana bilgisayardan bağlanmıyor. çözebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkansi

bende de aynı sorun var, ağda laptopla bağlanınca ana bilgisayardan bağlanmıyor. çözebilen var mı?

Alıntıları Göster
    Ben wireless kopma problemini buldum

RTS/CTS değerleri standartlarda 0~2347 olması lazım 2347 yapın
    Fragentation threshold da 256~2346 arasıdır onuda 2346 yapın
  • quote:

Ben wireless kopma problemini buldum

RTS/CTS değerleri standartlarda 0~2347 olması lazım 2347 yapın
    Fragentation threshold da 256~2346 arasıdır onuda 2346 yapın

Alıntıları Göster
    Starforces, wireless kopma sorunu derken wireless ile laptopta bağlanınca pc'deki internetin olağanüstü yavaşlamasını mı kastediyorsun. Özellikle tarayıcılar neredeyse duruyor. Bu sorunu çözebildin mi?.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Starforces, wireless kopma sorunu derken wireless ile laptopta bağlanınca pc'deki internetin olağanüstü yavaşlamasını mı kastediyorsun. Özellikle tarayıcılar neredeyse duruyor. Bu sorunu çözebildin mi?.

Alıntıları Göster
    Bu iyi bir modem ama Taner'deki sorun bende de var.. PC'ye bağlı, pc'de çalışırken sorun yok, laptopta açınca pc'deki bağlantı gidiyor, yani 0'a yakın bir ölçüde yavaşlıyor. Bir sürü ayarları var, karıştırmak istemedim. Sürekli kullanan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.. Selamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: serkansi

Bu iyi bir modem ama Taner'deki sorun bende de var.. PC'ye bağlı, pc'de çalışırken sorun yok, laptopta açınca pc'deki bağlantı gidiyor, yani 0'a yakın bir ölçüde yavaşlıyor. Bir sürü ayarları var, karıştırmak istemedim. Sürekli kullanan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.. Selamlar...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: serkansi

Evde bende masaüstü ve laptop kullanıyorum . İlk önce dizüstü vardı ancak bana yetmediği için bir masaüstü topladım.Allah'a şükür geçinip gidiyoruz :)
    Şaka bir yana modemimden gelen ağ kablosunu masaüstüne bağladım.Masaüstünde vista ultimate olduğu için sorun çıkardı. Bir arkadaşım ethernet kablosu ile bağlantı yapıyorsan tanıtmaya gerek yok demişti ancak internete bağlanamadım. IP numarasını ben verince bağlantı sağlandı,sorunsuz giriyorum. Laptopda ise xp var ve kurulum sorunsuz gerçekleşiyordu. Modemi vistadan tanıtınca laptop ne yapacak dedim açtım ve kablosuz ağı buldu. Laptoptan da sorunsuz internete giriyorum ancak masaüstünde bağlantı kopmuş mu diye bakmadım. Akşam eve gidersem bir deneyeceğim inşallah.
    Bu arada bilgisayarlar arasında bir ağ ortamı kurmadım. Yani biri ana bilgisayar falan değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: melih_

quote:

Orjinalden alıntı: serkansi

Evde bende masaüstü ve laptop kullanıyorum . İlk önce dizüstü vardı ancak bana yetmediği için bir masaüstü topladım.Allah'a şükür geçinip gidiyoruz :)
    Şaka bir yana modemimden gelen ağ kablosunu masaüstüne bağladım.Masaüstünde vista ultimate olduğu için sorun çıkardı. Bir arkadaşım ethernet kablosu ile bağlantı yapıyorsan tanıtmaya gerek yok demişti ancak internete bağlanamadım. IP numarasını ben verince bağlantı sağlandı,sorunsuz giriyorum. Laptopda ise xp var ve kurulum sorunsuz gerçekleşiyordu. Modemi vistadan tanıtınca laptop ne yapacak dedim açtım ve kablosuz ağı buldu. Laptoptan da sorunsuz internete giriyorum ancak masaüstünde bağlantı kopmuş mu diye bakmadım. Akşam eve gidersem bir deneyeceğim inşallah.
    Bu arada bilgisayarlar arasında bir ağ ortamı kurmadım. Yani biri ana bilgisayar falan değil.

Alıntıları Göster
    sorun sizde arkadaşlar modem de felan değil..
    aynı anda 2 pc de bağlanıyoruz ve ara sıra arkadaş psp getiriyor onla birlikte 4 pc bağlanıyor ve hiçbir yavaşlama sorun da yok..ustelik full dl için açık modem...
    birde modemin guvenlik duvarını kapatın oyle deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Evet kısmen öyle wireless ile bağlıyken hatta bir süre sonra 20 dk filan veri gelmiyor artık . Modeme yeni frware lazım gerçekten sorunlu.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Evet kısmen öyle wireless ile bağlıyken hatta bir süre sonra 20 dk filan veri gelmiyor artık . Modeme yeni frware lazım gerçekten sorunlu.

Alıntıları Göster
    wireless kopmasının engellemenin değerleri ekteki gibi.
    Ayrıca zamanı ayarında 2. resimdedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 1 Nisan 2009; 0:23:10 >

• quote:

Alıntıları Göster
    zaman ayarının ip değerini kendi modemimde girdiğimde olmuyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

• quote:

Orijinalden alıntı: razumihin

zaman ayarının ip değerini kendi modemimde girdiğimde olmuyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu sorunu çözen var mı acaba bende dün aldım bu modemden bağlantı sorunu çekiyorum. ilk taktığımda laptoptan bağlanınca masaüstü kesiliyordu . yukarıda diğer arkadaşların dediklerini yaptım artık hiç bağlantı yok. Laptopa bağlant geliyor internte girmeye çalışıyorum bağlantı kopuyor. Bilgisi olan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuflenmispeynir

Arkadaşlar bu sorunu çözen var mı acaba bende dün aldım bu modemden bağlantı sorunu çekiyorum. ilk taktığımda laptoptan bağlanınca masaüstü kesiliyordu . yukarıda diğer arkadaşların dediklerini yaptım artık hiç bağlantı yok. Laptopa bağlant geliyor internte girmeye çalışıyorum bağlantı kopuyor. Bilgisi olan var mı acaba?

Alıntıları Göster
    Bu modem sorunlu galiba.Bende de internet zırt pırt kopup duruyor.Ama öbür modemi bağlayınca hiç bir sorun olmuyor.Aynı zamanda wireless tan başka bir pc bağlanınca net acayip şekilde yavaşlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertensore

Bu modem sorunlu galiba.Bende de internet zırt pırt kopup duruyor.Ama öbür modemi bağlayınca hiç bir sorun olmuyor.Aynı zamanda wireless tan başka bir pc bağlanınca net acayip şekilde yavaşlıyor

Alıntıları Göster
    aynı modem bende var ilk başlarda problem yaşadım şu an sorun yok .kopma sorunu yaşayanlar bunları denesin.
    önce modemin arkasındaki reset tuşuna ışıklar sönüp yanıncaya kadar basılı tutarak modemi resetleyin. explorer danhttp://192.168.1.1/ yazıp entere basın . modeme giriş şifresi olan 1234 yazıp sisteme girişi tıklayın. sonra kendi şifrenizi iki defa yazıp doğrulayın. sonra kendi şifrenizi yazıp siteme girişi tıklayın. cihaz bilgisi ZyNOS Aygιt yazιlιmι versiyonu:
    1.V3.40(AXD.1) | yüklü olsun. bu yazılım yüklü değilsehttp://www.zyxel.com.tr/web/support_download_detail.php?sqno=477731. buradan ulaşabilirsiniz.
    2.ağ tıklayıp geniş alan ağı bölümünde (isim MyISP) (mod yönlendirme) (kapsülleme pppoe) (ttnet kullanıcı adınız yazın) (ttnet şifrenizi yazın) (servis adına bişe yazmayın)(çoklama llc)(vpi 8)(vci 35)(IP Adresini Otomatik Olarak Al işaretli olsun) (Nailed-Up Bağlantι işaretli olsun.) sonra uygula deyin.
    3.güvenlik bölumünde güvenlik duvarına tılayıp Etkin Güvenlik duvarιnı işaretsiz bırakıyoruz. bi altındaki Üçgen Rotatι Atlama işaretli olsun. sonra uygula deyin.
    4.gelişmiş bölümünde upnp tıklayıp Universal Plug vePlay(UPnP) Özelliğini etkinleştir kutucuğunu işaretleyin. Kullanιcιlarιn UPnP üzerinden yapιlandιrma değişikliği kutucuğunu boş bırakın. hemen altındaki UpnP’nin Güvenlik duvarιnι aşmasιna izin ver kutucuğunu işaretleyin. sonra uygula deyin.
    (eğer kabloszuz bağlantı kullanmıyorsanız ağ bölümündeki kablosuz yerel alan ağı na tıklıyoruz. Aktif Kablosuz LAN kutucuğunu işaretsiz bırakıyoruz. sonra modemi kapatıp açıyoruz. bu kadar.)
    5. KABLOSUZ BAĞLANTI ŞU ŞEKİLDE OLSUN. ağ bölümündeki kablosuz yerel alan ağı na tıklıyoruz. Aktif Kablosuz LAN kutucuğunu işaretliyoruz. SSDI’yi Gizle kutucuğu işaretsiz olsun. Güvenlik Modu vpa psk olsun. Ön Paylaşιmlι Anahtar (wireless şifrenizdir) sedece rakamlardan oluşacak şekilde kesinlikle harfler kullanmayın.en az 8 karakter olarak belirleyin. Yeniden Onaylama Zamanlayιcιsι 9999(Saniyeler içinde)
    Eylemsiz Zaman aşιmι 9999 (Saniyeler içinde)
    Grup Anahtarι Güncelleme Zamanlayιcιsι 9999 (Saniyeler içinde) . şekilde rakamları girin ardından uygula deyin. MODEMİ KAPATIP AÇIN. işlemler bu kadar. problem yaşayanlar umarım hallolur. burdan bilgi verirseniz modemin başka kararlı çalışacak şekilde ayarlarını araştıracağım. kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: valdis

Arkadaşlar ben 2 gün önce bu modemden aldım ethernet kablosuyla ps3e bağlayıp usb adaptörünü de masaüstü bilgisayarıma taktım pcden wireless internet kullanmaya başladım ancak pcdeki internetim çok fazla yavaşladı.Bütün oyunlarda lag var.Ancak buna rağmen ps3te hiçbir sorun yok.Sinyal gücü de çok iyi.Sorun hakkında bilgisi olabilicek var mı acaba

masaüstü pc için usb den nete bağlanmak problemli oluyor. ama bide yukardaki ayarları yapıp dene.http://www.hepsiburada.com/edimax-ew7128g-anten-uzatmali-54m-pci-ethernet-karti/productDetails.aspx?categoryid=119&productid=bd70097 masa üstü pcler için ethernet kartları öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 12 Temmuz 2009; 13:51:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deta53

quote:

Orjinalden alıntı: valdis

Arkadaşlar ben 2 gün önce bu modemden aldım ethernet kablosuyla ps3e bağlayıp usb adaptörünü de masaüstü bilgisayarıma taktım pcden wireless internet kullanmaya başladım ancak pcdeki internetim çok fazla yavaşladı.Bütün oyunlarda lag var.Ancak buna rağmen ps3te hiçbir sorun yok.Sinyal gücü de çok iyi.Sorun hakkında bilgisi olabilicek var mı acaba

masaüstü pc için usb den nete bağlanmak problemli oluyor. ama bide yukardaki ayarları yapıp dene.http://www.hepsiburada.com/edimax-ew7128g-anten-uzatmali-54m-pci-ethernet-karti/productDetails.aspx?categoryid=119&productid=bd70097 masa üstü pcler için ethernet kartları öneririm.
    konu günceldir. ayrıca port açma konusunda zorluk çekenler varsa yardımcı olabilirim.

• quote:

konu günceldir. ayrıca port açma konusunda zorluk çekenler varsa yardımcı olabilirim.

port yönlendirme yapmak istiyorum. port no: 47000

tarif edebilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

quote:

port yönlendirme yapmak istiyorum. port no: 47000

tarif edebilirmisin?

Alıntıları Göster
    Modeminizdeki media bandwith manegament özelliğini kontrol edermisniz

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemtasarim

Modeminizdeki media bandwith manegament özelliğini kontrol edermisniz

Alıntıları Göster
    macbook pro ile bağlantıda sorun yaşıyorum... çok nadir bağilantı yakalıyorum ve kısa sürede bağlantım kopuyor... tekrar bağlanırken de sıkıntı oluyor.... bilgi verenbilirseniz sevinirim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.