Şimdi Ara

Zyxel Prestige 661HW-61 CPU Load sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta belirttiğim gibi Zyxel p-661hw-61 kullanıyorum. Uzunca bir zamandır sanırım 2 yıl olmuştur. Yeni bir şey farkettim aslında download hızımı etkilediğinden acaba biri wpa şifremi kırıpta hattıma mı giriyor diye endişelenmiştim fakat alakası yokmuş.

Download'a başladığım anda system statistics ekranındaki Cpu load göstergesi %2-3 lerden 30-40 hatta 50'lere sıçrıyor ve download hızım 250 kb/sn'nin üzerine çıkmıyor.(4mbit internetim) Modemin menüsüne girerkende baya yavaşlıyor zaten anlıyorsunuz.
    Bu cpu load'un hangi değer aralığında olması gerektiğini bilmiyorum ama sorun bundan kaynaklanıyor sanırım.

Birde bu cpu load acaba bağlı olduğum bilgisayarın cpu'su mu yoksa modemin mi onu merak ediyorum ?

İlginiz için teşekkür ederim..

• öncedende bende böyle bi sorun olmuştu bende %100 geliyor menuye dahi giremiyordum zyxel görüştügümde ağımda virüs olabilecegini söyledi taki adaptörü bozuluncaya kadar böyle devam ettim. adaptör değişince sorun kalmadı mantıksız ama aynı değerde adaptör bulursan bi dene.

not: cpu kullanımı modemin cpu sundan bahsediyor.bilgisayarla alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enyz -- 7 Kasım 2008; 11:16:02 >
  • Bende cpu load hiçbir zaman %100 olmadı galiba sorunumun cpu load rakamıyla alakası yok o da normal görünüyor şimdi. Hatta bir problem vardı diye tahmin ediyorum şimdi download'um da düzeldi.

Selamlar
  • ben ise hiç rastlamadım boyle bir soruna..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.