Bildirim
zyxel vmg3312-b10b adil kullanım kaldırma hk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kaldıramazsın 3 mbps den devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tezekos
nerden bu tanıya vardınız acaba hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: okantekin17
quote:
Orijinalden alıntı: tezekos
nerden bu tanıya vardınız acaba hocam
Bende de aynı modem var ondan dolayı. Zaten sistem düşürüyor hızınızı sizinle ilgisi yok.
kendi konusu var bu modemin. ben neler yaptım neler. ama bir türlü başarılı sonuç alamadım.
en sonunda anladım ki bu iş bagli oldugunuz port ile alakalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
kendi konusu var bu modemin. ben neler yaptım neler. ama bir türlü başarılı sonuç alamadım.
en sonunda anladım ki bu iş bagli oldugunuz port ile alakalı.
port derken kastınız nedır hocam, kendımız degıstırebılır mıyız ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
en sonunda anladım ki bu iş bagli oldugunuz port ile alakalı.
port derken kastınız nedır hocam, kendımız degıstırebılır mıyız ?
santralde herkesin baglı oldugu bir port vardır. bunu kendiniz değiştiremezsiniz. baglantı kopmalarında veya düşük hız aldıgınız zamanlarda şikayet edip değiştirme imkanınız var.(garantisi yok) onun dışında sanmıyorum ki değiştirsinler. -
Modemi degistirsem fayda etmez demi
quote:
Modem değişikliği veya MRU boyutunu değiştirmekle çözülecek bir şey değil bu, hızınız Türk Telekom 'un kendi sisteminden 3 mbps 'ye sabitleniyor, bunu yükseltmenin bir ayarı bulunmuyor modemde. -
quote:
Orijinalden alıntı: Unique111
quote:
Modem değişikliği veya MRU boyutunu değiştirmekle çözülecek bir şey değil bu, hızınız Türk Telekom 'un kendi sisteminden 3 mbps 'ye sabitleniyor, bunu yükseltmenin bir ayarı bulunmuyor modemde.
O dediğin olsa modem arayüzünde 3 mbit gözükürdü ama alabileceğin en yüksek hız gözüküyor. Üstteki arkadaşın söylediği gibi port'a bağlı bu durum. Bende de aynı modemden var mtu ile rahatça eski hızımı alabiliyorum.
Tam olarak değerleri ne yapıyorsunuz hocam
quote:
Tam olarak değerleri ne yapıyorsunuz hocam
392 -
quote:
Orijinalden alıntı: Muco53
quote:
quote:
Modem değişikliği veya MRU boyutunu değiştirmekle çözülecek bir şey değil bu, hızınız Türk Telekom 'un kendi sisteminden 3 mbps 'ye sabitleniyor, bunu yükseltmenin bir ayarı bulunmuyor modemde.
O dediğin olsa modem arayüzünde 3 mbit gözükürdü ama alabileceğin en yüksek hız gözüküyor. Üstteki arkadaşın söylediği gibi port'a bağlı bu durum. Bende de aynı modemden var mtu ile rahatça eski hızımı alabiliyorum.
Modem arayüzünde gördüğün her hızı zaten alamazsın. Arayüzde gördüğün hız hattının şuan kaç mbps 'de olduğunu gösterir ancak Telekom bunu kendi sisteminde 3 mbps olarak sabitliyor ve o ay o şekilde kullanıyorsun ;)
-
WiFi den bağlandığım için bende mru değeri aktif kablo çekip 392 yapsam olur mu acaba
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Muco53
quote:
quote:
Modem arayüzünde gördüğün her hızı zaten alamazsın. Arayüzde gördüğün hız hattının şuan kaç mbps 'de olduğunu gösterir ancak Telekom bunu kendi sisteminde 3 mbps olarak sabitliyor ve o ay o şekilde kullanıyorsun ;)
mtu ayarı yaptıktan sonra eski hızıma nasıl kavuşuyorum? ttnet'in sistemini mi hackliyorum bir de göz kırpması atmış ya
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- binada internet altyapısı yok ne yapmalıyım
- türk telekom dilekçe örneği
- 2.4 ghz ve 5 ghz aynı anda
- internet prizi nasıl bağlanır
- türk telekom port başvurusu
- hat takılı ama şebeke yok
- türk telekom port açma ücreti
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- türk telekom e-sim ücretli mi
- mobil veri çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X